35 év alatt 2 gyerekig fogamzásgátló + gumi tiltás, oszt mehet az orgia... :)
35 év alatt 2 gyerekig fogamzásgátló + gumi tiltás, oszt mehet az orgia... :)
cselekvési terv, a szaporodásért :-D
-az állam pénzt ad a párkereséshez, esküvőhöz, kismamaruhához, lakbérhez, babaruhához és minden hasonlóhoz;
-a 35-45 éves gyermektelen nőknek korlátozzák az abortuszt, majd az így megszülető gyerekeket rögtön örökbe adják (hogy ne kelljen csak azért felnevelnie a szinglinek, mert megszülte);
-a szülni nem képes 38-45 éves nők gyermekeit béranyákkal kihordatnák (amit jelenleg nem engednek a jogszabályok);
-megkönnyítik a 0-3 hónapos gyerekek örökbefogadását;
-betiltják azt, hogy valaki egy éves kora előtt bölcsibe adja a gyerekét;
-házasságkötési és gyermekvállalási ösztöndíjat adnak az egyetemista lányoknak;
-a 10 fősnél nagyobb munkahelyeken népesedési megbízottat alkalmaznak, aki odafigyel, hogy ne dolgoztassák túl a 35-42 éves nőket;
-országos médiakampányban népszerűsítik, hogy 40 évesen is szüljenek a nők;
-a nők gyermekvállalása helyett a családok és közöségek gyermekvállalásáról kezdenek beszélni;
-Család- és Közösségépítési Államtitkárságot állítanak föl;
-az anyák napját és a gyereknapot "komplex, társadalomformáló ünneppé" emelik;
-reprezentatív felmérést készítenek a 35-45 éves korosztályról;
-nemzeti konzultációt indítanak a családok megerősítéséről.
http://index.hu/gazdasag/2016/01/14/13_1_szuper_uj_kdnp-kozeli_otlet_a_nepesedesi_katasztrofa_ellen/
Tarlós interjúból ezt a kis szösszenetet kiemelném:
""olyan emberekkel nem tudok vitatkozni a fővárosi tömegközlekedésről, akik viszonylag szerény településekről a közelmúltban származtak el."
És tényleg! :-) Ráadásul mintha egy kicsit le is g@cizte volna a ME urat! Hallatlan! Mellesleg eddig nem vette észre, hogy kikkel "barátkozik" ??
Megint az adófizetők állják majd a számlát.
http://kiszamolo.hu/a-csok-eredmenye-a-piacon/
Ahogy várható volt, elkezdték emelni a lakás árakat.
Az ilyen statisztikán ki tudok akadni.
Igen is dolgos ember a magyar, de arról nem tehetnek sokan,hogy ez az állami bürokraták országa.
http://m.mfor.hu/cikkek/makro/Dolgozik_a_magyar__csak_nem_termel.html
... oszt elmentek kurv@'zni és azóta sem ért haza... :)
Tarlós nem tartotta magába az indulatait, habár nem is arról híres, hogy magába tartsa véleményét :)
http://index.hu/belfold/budapest/2016/01/13/tarlos_istvan_orban_viktor_tomegkozlekedes_bkv_interju/
:) mszp-s valahogy éreztem kocsmába ment..szanyi kapitány már várta..
Köszönöm, megnéztem ezt is. Nagyon megfelelne ez is.
Jó, hogy eszembe jutott megkérdezni titeket, mint ahogy az ügyfélkapus bevallások előírásainál is. Soha nem felejtem el, hogy küldted a linket, amivel az ótvar XP-vel is tudok továbbra is bevallani. Tudom, hogy pengeélen vagyok ezzel is, de mint írtam az előbb, ha még valamilyen frankó újítás jön ezen a téren, mi inkább befejezzük a cégtevékenységet. Nem tudom, hogy hányan vannak ebben a felállásban, hogy családi cég tulajdonosa könyvel, biztosan kevesen vagyunk ilyenek. Kevesen vállalják fel, hogy elvégezzék a mérlegképes könyvelői képzést és utána évről-évre nap, mint nap bújják a törvényi változásokat e téren és részt vegyenek ugyanazon továbbképzéseken, mint pl. az 50 céget könyvelő cégek alkalmazottjai. Én szinte az elsők között küldtem be az ügyfélkapun bevallást. Az összes gyermekbetegségét átéltem úgy, hogy az apehosokkal és a nagycégek könyvelési osztályvezetőivel telefonos kapcsolatban voltunk folyamatosan.
Vagy például az efert is talán én kezdhettem el az elsők között, mert akkor is sokat kellett telefonálgatni. Mikor a nav-nak telefonáltam, hogy nem működik, még a magasabb helyen lévőknél is el kellett magyaráznom, hogy mi az efer , mert nem tudta:)
Bocsi!
Letöltöttem a demót, tökjó, rengeteget írhatok össze-vissza!
Megveszem, még HVG klubkártyám is van, amire 10%-ot adnak:)
KÖSZÖNÖM!
Megnéztem, de ennél is csak kevés karakter írható a megjegyzés és a megnevezés rovatba.
Olyan számlaképű kell, ahol a megjegyzés rovatba legalább 80 karakter, a megnevezés rovatba pedig 100 karakter írható.
Köszönöm, de nekem csak a számlázó program kell.
A könyvelőprogramomat nem szeretném lecserélni, a számlázó modulja nem tud és nem tehető képessé arra, hogy a nav-nak adatexportáljon.
Így veszek egy olyan számlázóprogramot, ami tudja és a számlafelvitellel bekönyvelem a könyvelőprogramomba.
Még pár évig csináljuk a cégünket, már nem szeretnék új számítógépet, könyvelőprogramot beruházni 5-700ezer forintért.
De ha még pár ilyen újítás, mint pl. hogy csak windows 8-al lehet ügyfélkapun bevallást küldeni, meg most ez az adatexportra képes számlázás felúszik szépen, ügyesen, vagy be kell ruházni, vagy inkább meg kell szüntetni a cégünket. Nem szeretnék már tovább kínlódni ilyesmikkel, pénzünk meg van elég, nem hiányozna különösebben az éves nyereség.
Axel pRO VERZIÓ.. NAGYON JÓ..NAGYON JÓ LEKÉRdezések statisztikák.. managereknek is kiváló.. raktárbázist jól kezeli..többraktár..weboldallal összeköthető.. QR kódos számla.. nekem nagyon bejött..
Mivel főként könyvelők, könyvelőirodák használják valószínű, hogy tök profi a teljes könyvelőprogram is, nemcsak a számlázó modul.
http://hvg.hu/kkv/20160113_Fotok_Visszahelyezik_Simicskaek_hirdetoos#rss
megy a baromkodás.
Köszi a tippet!
Megnéztem, elég jónak látszik a demo alapján.