a nyafikon túl
Igen, én vagyok, a kisember.
De közöm nincs még lélekben sem a nagy játszmákhoz.
Továbbá, tökmindegy, hogy mit sejtetek.
Az meg még tökmindegyebb, hogy te mit látsz ebbe bele:)
Nehogymááá a zemberek kisugárzását összevessed a nagynemzeti történésekkel.
Dimenziótévesztésben vagy. Már ami egy közember és egy nemzetgazdaság közötti dimenziókat illeti.
Egymás hegyén hátán a "sikeres, zsíros profitot" (azaz veszteséget) termelő állami cégek. Megérdemlik az emelést. Különösen azok,akik miatt pl. 17 milliárdot bukott az állam az MKB-n.
http://index.hu/gazdasag/2015/12/30/ujabb_milliokkal_emelik_nehany_allami_vezeto_fizeteset/
Újabb eset, amikor a liberális megélhetési jogvédők meg se nyikkannak. Ilyenkor nem állnak ki a kirabolt, megkéselt mellett, bezzeg ha fordítva lett volna, a csapból is az amneszti trasz közlemények folynának.
"Rend van."
OV egyik kedvenc rejtett tartaléka.
http://alfahir.hu/kessel_rabolt_mobiltelefont_az_ifju_renato_uj
Azért azt se hiszem el, h a felső 10%-nál csak bruttó 3,3M ft éves jövedelem jut fejenként.. Korrigálni kellene a fekete jövedelmekkel is minimum.
Ahogy sejtettem, nem tudtuk meg prosperotól, hogy mi az a nemzetbiztonsági érdek, ami miatt az adófizetők buktak 17 milliárd Ft-ot a nyomorult MKB-n.
Ki lehet majd a vevő? A felcsúti gázszerelő, a télapó, Rogán szomszéd vagy valamelyik másik haver?
Közlekedési fejlesztés: Volt egyszer egy útalap, amit I. Orbán kormány szüntetett meg. Csak vissza kellene állítani (persze nem üzemanyag áremeléssel) és megint lenne pénz lassan 20 év után utak felújítására és nem lenne lerohadva az egész magyar közút hálózat.
féligazságok..sejtetések..lózungok..
régen meghatározó volt hvg..egy idő óta bulvárlap.. megveszem..de karcsú..hébe-hóba egy jó szakcikk.. a figyelő átvette a helyét
ha valódi gazdasági lap lenne és összegezne.. akkor beirja a pozitív és negatív dolgokat.. mindezt egy nemzetközi összefüggésbe helyezve...a gazdaság állapotának elemzését is el kellene tán elvégezni..jan és december esetleg az elmúlt 5 éves időszakra..
egykutya a kormányzati hirekkel..ott csak a jó..itt csak a szar.. gyerekesek
Ez pedig ennyire kilóg nem arra utal ez egy hosszú távon fenntartható történet.
De hát meglátjuk , még mindig jobb mint elmutyizni a lóvét. Vagy ostoba plakátkampányokra és nemzeti konzultációkra költeni. Vagy arra, hogy fejünk felett is kerítés legyen.
Hátha megmozgat valamit és akkor lehet finomítani .
Igen, ebben is van igazság, ha szolid mértékű akkor nem mozgat meg semmit.
Legalábbis azonnal nem , lassan felépítve azért lehetne vsz és talán az célszerűbb lenne . Csak ahhoz évtizedek szisztematikus munkája kellene/kellett volna. Nem az, hogy egyszer csak felébredtünk és akkor mindent azonnal tegnapra. :)
Nekem az a félelmem az egésszel, hogy annyira nagy az összeg a magyar közegben aránytalanul nagy vsz ahogy írtam már . Kilóg az egész rendszerből ez.