Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#756684 walex Előzmény: #756680

Újabb eset, amikor a liberális megélhetési jogvédők meg se nyikkannak. Ilyenkor nem állnak ki a kirabolt, megkéselt mellett, bezzeg ha fordítva lett volna, a csapból is az amneszti trasz közlemények folynának.

#756677 KawaBazsy Előzmény: #756656

Azért azt se hiszem el, h a felső 10%-nál csak bruttó 3,3M ft éves jövedelem jut fejenként.. Korrigálni kellene a fekete jövedelmekkel is minimum.

Ahogy sejtettem, nem tud…

#756654 walex

Ahogy sejtettem, nem tudtuk meg prosperotól, hogy mi az a nemzetbiztonsági érdek, ami miatt az adófizetők buktak 17 milliárd Ft-ot a nyomorult MKB-n.

Ki lehet majd a vevő? A felcsúti gázszerelő, a télapó, Rogán szomszéd vagy valamelyik másik haver?

Közlekedési fejlesztés: Volt egyszer egy útalap, amit I. Orbán kormány szüntetett meg. Csak vissza kellene állítani (persze nem üzemanyag áremeléssel) és megint lenne pénz lassan 20 év után utak felújítására és nem lenne lerohadva az egész magyar közút hálózat.

#756652 Ibiza Előzmény: #756649

féligazságok..sejtetések..lózungok..

régen meghatározó volt hvg..egy idő óta bulvárlap.. megveszem..de karcsú..hébe-hóba egy jó szakcikk.. a figyelő átvette a helyét

ha valódi gazdasági lap lenne és összegezne.. akkor beirja a pozitív és negatív dolgokat.. mindezt egy nemzetközi összefüggésbe helyezve...a gazdaság állapotának elemzését is el kellene tán elvégezni..jan és december esetleg az elmúlt 5 éves időszakra..

egykutya a kormányzati hirekkel..ott csak a jó..itt csak a szar.. gyerekesek

#756643 banyaiz Előzmény: #756607

Ez pedig ennyire kilóg nem arra utal ez egy hosszú távon fenntartható történet.

De hát meglátjuk , még mindig jobb mint elmutyizni a lóvét. Vagy ostoba plakátkampányokra és nemzeti konzultációkra költeni. Vagy arra, hogy fejünk felett is kerítés legyen.

Hátha megmozgat valamit és akkor lehet finomítani .

#756640 banyaiz Előzmény: #756607

Igen, ebben is van igazság, ha szolid mértékű akkor nem mozgat meg semmit.

Legalábbis azonnal nem , lassan felépítve azért lehetne vsz és talán az célszerűbb lenne . Csak ahhoz évtizedek szisztematikus munkája kellene/kellett volna. Nem az, hogy egyszer csak felébredtünk és akkor mindent azonnal tegnapra. :)

Nekem az a félelmem az egésszel, hogy annyira nagy az összeg a magyar közegben aránytalanul nagy vsz ahogy írtam már . Kilóg az egész rendszerből ez.

#756621 Ibiza Előzmény: #756619

nem kell feladni ideológiát..nekem speciel nincs.. mert életfelfogásom van..

alapja a tisztesség és ha csinálok valamit akkor azt rendesen csinálom.. tapasztalaton és kiérlelt gondolatokon alapul..nem követ izmusokat vagy trendeket..

Mivel én rendesen teszem a dolgom a társadalom palettáján.ezért elvárhatom u.ezt másoktól.. mivel sokat adózom ezért járhat a pofám ha nem jól használják fel azt..

Az egyirányba húzás az nem ideológai kérdés.. lásd anglia.. ha munkáspárt vagy konzervativkormányzás van attól még nem számolják fel az addigi felépitményeket.. nem követnek el hazaárulást..nem jelentgetik fel hazájukat nemzetközi fórumokon..

úgy látom elég sok alapdolog nincs a helyén nálad..vagy maga a fogalom nincs meg neked.

#756620 Ibiza Előzmény: #756619

"Nem értem ezt a zsidó gyűlöletet nálad."

részeg vagy?.. vagy csak nyalizol..

azért mert nem beszélsz valamiről attól még van..

Én azt látom most ébrednek öntudatra a zsidók..és persze mindenért másokat okolnak..azért mert asszimilálódtak..mert elbújtak.. most persze átlendülnek..minden fasiszta és mindenre egyből totális támadás.. hatalmas felesleges emlékművek..

A tragédiájuk nem több mint másoké..ettől kellene jobbnak lenniük..ezt látod?

Az "újzsidók" a szélsőségesek..akik hirtelen döbbentek identitásukra.. Én ismerek pompás zsidókat..mindig is tartották szokásaikat nem kell nekik kompenzálni..nagyzolni..hősködni..azért tudom zsidók mert láttam náluk a szimbólumokat..tartották a szokásaikat..

Valamiért frei és német miklós is beszélt a pesti értelmiségi zsidókról mint csoportról..

Ha neked a zsidó szó pejorativ vagy antiszemita az a gond.

Gondolom azt sem tudod sok zsidó anticionista.. de ez már magas neked..

Mostanában társaságban már a zsdó vicceket is sima viccé konvertálták..nem véletlenül vannak cigányos..parasztbácsis...zsidós.. vagy székelyes viccek..mint ahogy amikor a magyar az amerikai és a... tipusú viccek sem játszásiból vannak..önirónia a jellemző tulajdonságok safkitása..kifigurázása..

Ha lenne cigány haverod.. jókat nevethetnél vele amikor cigányozik.. nem kellene műmájerkedned.

#756619 prospero Előzmény: #756615

Add fel Te is az ideológiád... :-)! Csökkentsd a megosztottságot Te is. Tedd magadévá az ellenzők/ellenzék véleményét! :-)!

Nem értem ezt a zsidó gyűlöletet nálad.

A zsidók sokat tettek az élhető világért. Adtak egy Jézust, aki magára vette az emberiség bűneit...a tiédet is...

#756615 Ibiza Előzmény: #756608

a megosztottság nem jó..főleg nem mert ideológiai..és ez nem véleménykülönbség..

ettől nincs egy irányba húzás.. az ellenzék olyan mint amikor megy a vonat ők meg minden erővel húznák vissza.. ahelyett, hogy felszállnának.. a hatalomra hajt minden szarházi.

a liberális értelmiségi zsidókkal az élen (frei és Német miki is ezt irja)

#756614 Ibiza Előzmény: #756598

ez már a lelked kisugárzása..

Ha van egy nyaralód..és azt mondod -5-10évmúlva teljesen fel kéne újitani.. és idén leégetik a csövesek..akkor?