Jó a megosztottság, hogy különböző vélemények vannak, lehetnek. Ellenkező esetben meg kell kérjelek, hogy csökkentsd a megosztottságot azzal, hogy a saját véleményed, álláspontod feladod.
Jó a megosztottság, hogy különböző vélemények vannak, lehetnek. Ellenkező esetben meg kell kérjelek, hogy csökkentsd a megosztottságot azzal, hogy a saját véleményed, álláspontod feladod.
Amíg ebből lesz valami az 2017. Ha fokozatos semmi hatása nincs. 5%-ra csökken az új építésű lakások áfája emellett. Érdekelt ez valakit? Csak kérdezem. Rohadtul hidegen hagyta a közvéleményt. 3 gyerekes kap 10 millát+10 millát hitelbe, +5 milla áfát, az már láthatóan foglalkoztatja az embereket.
Tökjól, mármár túlzottan tökjól jött a tűz.
a tűz ad egy előrehozott fejlesztési lehetőséget.. nehogy már Mocsait letolvajozd..vagy azt mond nem tett semmit az országért.
a komcsilbibsi csürhe mindent lopott amit ért.. mindemellett csődközelbe vitték az országot és a hiteleseket.. mindezt próbálták leplezni hithű médiás kutyáik... max ez téged nem érdekelt mert volt munkahelyed.
Ezek amatőrök..saját néven csipegetnek..
Ezek baráti kezekbe akarják rakni a vagyonelemeket.
Anno gyurcsóti ezzel altatta a hithű komcsi kutyákat..azért kell ellopni ne legyen a fasisztáké..és amikor majd eljön az idő visszaadják a népnek.. ja..
"mindenre" van pénz:
http://index.hu/sport/2015/12/28/testnevelesi_egyetem_mocsai_tamogatas/
az adjunktusnak is kevés fityesznyik seg*nyaló rektor újabb megtámogatása...persze Velencét nyilván mélyszaros lawrence-szel fogják építtetni... meg egy kis alapanyag az orgován bányákból is...
http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/12/28/wc_euro_varkert/
"Rendbe tették" a BKV-t is.
https://kuruc.informacio/r/2/153055/
Fontos a jó szomszédi viszony.
https://kuruc.informacio/r/2/153082/
Amerikai "barátaink".
én NEM jártam ott, akartam írni, de a NEM kimaradt...
ilyen mértékű, és ilyen arcátlan lopást én Mo.-n még sosem tapasztaltam...egyes fekete afrikai és d-amerikai államokról, illetve Oroszországról rebesgették, hogy ott így mennek a dolgok....én jártam ott, így aztán csak annyit tudok arról, amennyi info eljut hozzám....itt viszont 50 éve élek, és én még ilyen arcátlan, törvényekkel, jogszabályokkal is alátámasztott lopást, csalást, hazugságot nem tapasztaltam....én a szilvesztert sem fogom megünnepelni, semmi ünnepelni való nincs az új évben sem nekem, sem a családom számára....ez a párt, ez a vezetés nekünk semmit nem nyújt, sőt azt az átlagosat (nem nevezném sem kevésnek, sem soknak, mert minden viszonyítás kérdése), ami előtte volt, azt is elvette....
ez Barátom sajnos csak utópia, amit leírtál....Te így csinálnád, ők meg nem...náluk a lopásmaximalizálás a cél...a csinovnyikjaikon kívül a többi ember pedig le van xarva...
http://hvg.hu/kkv/20151228_Pezsgoket_tesztelt_a_Nebih_es_leirtak_mel?s=hk
mondtam..nekem a kék Hungária a legjobb.. lehurrogott a sok sznob.
Láttam egy műsort..Medveczky "művésznő"-t vizsgáztatták..mondta ő csak franciát.. erre kiraktak neki 5 pezsgőt köztük a kedvenceit....1ről tudta megmondani mi az.
ezt utálom a fideszben ezt a komcsi gondolkodást..államépitést..
osztogat gondoskodik megment.. egy egy réteget..vesz mosógépet hűtőt..
- Mató levitte a kamatokat..gratula
- Válságban benyomtak 2k milliárdot kisvállalkozói hitelezésre mert a bankok nem hiteleztek..pirospont
- Ezzel párhuzamosan az MNB napos betéteket megmalmozták.. szép volt..
- Komcsik befirölték embereket a devizahitellel..ok..át kell váltani forintra..mert az államadósságot is tiszticcsa..ez jó
DE én arra köteleztem volna a bankokat azzal az árfolyammal és kamattal forintsitsanak saját költségen ami a hitelkérelem benyújtásanak időpontjában volt...mert a gyökér pontosan tudta akkor mennyi az árfolyam..és a kamat.
- Brókerbotrányok betéteit megmenteni? nagy lóf..szt.. a kabzsi paraszt miért nem államilag garantált betétbe tette..okosparasztnak gondolta magát..aki már befektető..de szalad a gyökér..a zorbán fizesse meg a kárát..anyátok.
Most meg vegyünk mindenkinek lakást.. mindenki vállalni fog 3 gyereket másik 10gurigáért.. oszt? utána? szalagon készülnek majd a "nem lehet több gyereke" cimű orvosi papirok.. a dokik majd jól keresnek.. ilyen baromságot..
Aki hitelt vesz fel és nem tud fizetni..akkor ki kell lakoltatni..elvenni az autóját..ezek nem katasztrófák hanem az élet részei..felelős gondolkodásra tanit..lesz kisebb lakása vagy bérel majd egyet..ehhez kellenek a magasabb bérek..
Ezzel a buta gondoskodó f..szsággal soha nem éri azt el, az emberek felelősen gondolkodjanak cselekedjenek..
1243.szor..
legyen valódi jelzáloghitel.. amikor a zálog tárgya maga a fedezet..semmi több..nem a veséd a gyereked az életed.
Az állami beruházásoknak egy akcióterv egy fejlesztési terv mentén kellene/ttvolna végezni.. mezőgazdaság..magasan feldolgozott ( hozzáadott érték) termékek gyártása.. gyümölcs és gabonatárolók....kirugózva a piaci hatásokat.. húsfeldolgozók..mindezt regionálisan..
vasút- hajózás repülőterek.. raktárbázisok..
Ha ennyiresok a pénz..akkor
-A bérköltségek csökkentése.. a minimálbér jelentős emelése..
ha segély maximuma 80ezer akkor a nettó munkabér minimuma 160.000..akkor már érdemes elgondolkodni segély vagy munka.. a megemelt béreket csak az szja terhelje nettó 200e forintig...lehet súlyozni patikamérlegen mérlegelni..a magasabb keresetek elősegitik a tudatos gondolkodást a tervezést.. helyrerakja az ingatlanárakat..a kereskedelem és szolgáltatás problémáit.. a vállalkozások 90%-a ebben a szektorban zizeg..
Lehet az is valaki nem kéri az egészségbiztositást.. ezzel csak sürgősségi ellátásra legyen jogosult..azon felül fizető..aki pedig akarja és megfizeti egy magasabb eü. biztositást kér.. magasabb szintű ellátással.. stb stb..
Én is. A blogban a számok persze becslésre épülnek, hiszen egyelőre még nem tudni, h mennyien akarják igénybe venni.
Hát, szedd össze magad és fejtsed ki a mindenegyes mondat cáfolatát.
Nagyon kíváncsian várom.
http://index.hu/gazdasag/2015/12/28/januartol_fizetos_lesz_az_m85-os_ut/
még jó, hogy úgysem autózom....
Szerencsére minden rendben van, bezzeg az elmúltnyolcévben...
Egy példa . Van egy házaspár minimálbér körül keresnek (elég sok ilyen lehet) hű vállaljunk 3 gyereket kellene egy ház. Megkapják a 10 támogatás 10 hitelt . Hitelt nem kapnának ennyit jövedelmi helyzetük alapján.
Aztán 2 gyerek után elválnak. Akkor bukják a hitelen a kedvezményt bukják a 3. gyerek után járó kb 7 milliót. Kapásból ott lesznek 2 gyerekkel 1x millió visszafizetendő összeggel ami vszínű elviszi a házukat. Két kicsi gyerekkel mi lesz? Szóval azért az összeg olyan, hogy magyar átlag fizetésből ha nem úgy alakulnak dolgok nemhogy 10-20 milliókat még a 1-3 milla is ami korábban volt is necces visszafizetnie. Aránytalan.
Valahogy olyan őrülten néz ki bemész egy kórházba megműtheted magad ha vittél hozzá eszközöket a folyóson, ágyat nem kapsz hozzá.
De közben ha vállalsz 3 gyereket akkor kapsz hozzá egy lakást/házat támogatás formájában. De mellette dolgozhatsz közmunkásként 50 k-ért. :)
Valahogy nincs összhangban a dolog. Kilóg a rendszerből.
Az is igaz ha az összeg nem ösztönző akkor nem éri el a célját. Nehéz ügy ez.