Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#756499 matgab Előzmény: #756491

jézusom mekkora marhaságokat ír össze vissza ez a cikk! most nincs időm kifejteni, hogy mit gondolok mert minden mondatát lehetne egyesével megcáfolni...

Minden szomszédos ország…

#756458 walex

Minden szomszédos országban időről-időre jelenik meg ehhez hasonló hír. Magyarországon nem, mert itt egy politikus vagy állami sóhivatalnál eltartott ingyenélő sem lop és még csak nem is korruptak ugye. A kölcsönös nagy elszámoltatások után mindig kiderül,hogy minden rendben van.

Nagy szerencséje van ennek az országnak,hogy ilyen talpig becsületes vezetői vannak évtizedek óta, az egész világ megirigyelné őket.

http://index.hu/kulfold/2015/12/26/79_magas_rangu_politikust_tartoztattak_le_szerbiaban/

Ha majd rájön a többség,…

#756445 tozsdenyul

Ha majd rájön a többség, hogy egymás elfogadása nélkül, a megosztottság felszámolása és a megosztók elzavarása nélkül sosem lesz sem egység, sem haza, sem haladás,

sem boldog új év...

Az érzelmi politizálás helyett értelmi (racionális) politizálás kellene.

magyarnarancs.hu/belpol/kedves-kollega-ezt-a-tantervet-ne-tartsa-be-97508

Amerikai "barátaink". S…

#756416 walex

Amerikai "barátaink".

S még mindig van olyan párt ma itthon, amelyik ezek se**ét nyalja/nyalná.

#756337 Ibiza Előzmény: #756335

annyira nem bonyolult..jöttek az okostojcsik..pávatánc parasztvakitás..utána be lehet nyomni az elemzést.. kb én is igy csináltam volna.. ha egyből ezzel kezdik másfelé ment volna a lbibsi mémgyár...igy van egy beégés szaga a dolognak...utána nehéz másfelé okoskodni.

#756335 rbbj11 Előzmény: #756331

Nem ertem, h ilyen elemzesi eredmenyt miert kellett titkolni? Ez csak egy elemzes, nem uzleti titok...es ha megis indokolt volt titkolni, most mar miert nem kell?