Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#756748 KawaBazsy Előzmény: #756745

Minden visszaállt gyárira? Másik wifin is próbáltad? Ha nagyon nem, akkor még egyszer reseteld le.

buek. megcsinaltam a gya…

#756745 Fornit

buek. megcsinaltam a gyari beall visszaallitasat az androidos tabon azota nem kapcsolodik a vifire. jelszo megvan el ismenti de nem kapcsolodik. any tipps gents なはあたや

1. lépés resetelés előtt…

#755431 Tapasz

1. lépés resetelés előtt, vagy után, hogy lépj be a Google play-be, és kapcsold ki az automata frissitést az alkalmazásoknál. De maradjon kipipálva, hogy értesítsen, hogy lehet frissíteni. Utána telepítsd a Clean Master-t, aminél nagyon jó, hogy a különböző program maradékokat (szemetet) kitudod takarítani.

Lépj be az Alkalmazás kezelőbe, töröld ki a neked már szükségtelen alkalmazásokat (amik nem gyáriak), de úgy, hogy először az adatok törlése gombra kattintasz, majd ha nullázódott, akkor az eltávolítás gombra. Utána az gyári programokat ( google zene, újságos, filmek, könyvek, flipboard, google+) programoknál kattints az adatok törlésére, majd az eltávolításra. Kiírja, hogy a gyári verzió áll vissza, okézd le. Utána kattints a kényszer leállításra, majd azt is okézd le. Azért kellett kikapcsolni az autofrissítést, mert ha ezek a programok frissülnek, akkor vissza kapcsolnak, és háttérben eszik a memóriát. Ha később mégis akarod őket használni, akkor az engedélyezésre kell kattintani.

Naponta a feladatkezelőben űritsd ki a RAM-ot.

thx. Megprobalom a rese…

#755429 Fornit

thx.

Megprobalom a resetet, semmi fontos nincs rajta max 1 foto, de az lementve otthon + emailen is megvan.

#755403 Ibiza Előzmény: #755381

van egy program..nekem nagyon jó a pc-n is.. a jet clean.. van androidos verzió.. meg kéne nézni az androidod verziószámát.. ha rátöltesz újat mindig gyorsabb lesz egy darabig.. az is be szokott jönni letörlöm a böngészőt és újrarakom.

Igen a reszetelés is segit..érdemes eltárolni a fontosakat.

#755399 KawaBazsy Előzmény: #755381

Reseteld le. Ilyenkor mindent kitöröl, visszaállítja azt az alapállapotot, amikor megvetted. Telón is megcsinálom időnként.. Olyan, mint amikor újra rakod a Windowst.

#755394 Margaretta Előzmény: #755381

Lehet, hogy Spade tudja, mert nekem is segített ilyenforma kérdésben.

Kár, hogy nem látta a kérdésedet.

Androidos tabletekhez er…

#755381 Fornit

Androidos tabletekhez ert vki? Mt csinaljak vele h ismet a regi fenyeben ragyogjon?

Az enyem amilyen gyors volt most olyan lassu allandoan, a finviz-t szinte mar alig birom nezni.

#755330 Margaretta Előzmény: #755315

Ezügyben, de kizárólag ezügyben, mármint a lustaság és nemmozgás, illetve a mozgás csak az és kizárólag az, amit a fittnesszteremben csinálsz, lassan utolérjük a jueszéjt.

#755320 Sumér harcos Előzmény: #755315

mondjuk nézzül 100-130ig árban,de annyi van,annyi márka,hogy teljesen elkeveredik az ember még egy ilyen terméknél is.

#755263 Csusza Előzmény: #755221

Hajrá! Kíváncsian várom az eredményt, de még inkább a feleséged reakcióját, amikor meglátja, mit művelsz... :-)