Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: nincs cím

#757610 banyaiz Előzmény: #757534

Paráztam, paráztam. :)

Richter ilyen körülmények között így tartják veszik pontosabban mi lesz itt ha kitör az örömködés. Igen jól néz ki.

#757515 banyaiz Előzmény: #757230

Szépen muzsikál a világvége hangulatban. Ahogy mondod akkora benne a sztori felülír sok mindent. Szépen kitört.

#757230 picirigo Előzmény: #757196

Bika ez! Ilyen hangulatban így viselkedik! Nagy benne az egyedi story. Sajnos portfolió átrendezés miatt felétől meg kellett válnom, de egy szép adag még meg van, azzal 6-6.5K-t megvárom :)!

#757196 matgab Előzmény: #757183

eladtam 4800-nál, ennyi.

Bezzeg, amit vettem helyette, azok nagyon szépenbírnak esni...

a richternek mi baja van…

#757183 Koffein

a richternek mi baja van, hogy nem bír esni? :)

Hol lehet a legolcsóbban…

#756005 LALITIPP

Hol lehet a legolcsóbban határidőre shortolni?

#754914 Koffein Előzmény: #754902

Az Aberdeen ma is szórhatja a frankó kis hírecskére... :)

"Az Európai Gyógyszerügynökség befogadta a Richter által bioszimiláris készítményként kifejlesztett pegfilgrastim törzskönyvezési kérelmét, amelynek referencia terméke az Amgen (Nasdaq: AMGN) Neulasta márkanevű gyógyszere. A Richter a törzskönyvezési kérelmét a referencia termékkel megegyező indikációkra nyújtotta be. Az originális termék szabadalmi védettségének lejáratát követően, a Richter és a STADA között idén létrejött licenc és értékesítési megállapodás értelmében a készítmény piaci bevezetését mindkét fél saját márkanév alatt tervezi Oroszország kivételével a földrajzi Európa területén."

#754902 banyaiz Előzmény: #754814

Na esegetett ma. Azért csak megállt a nagy menetelésben. Nincs kolbászból a kerítés sajnos. :) Nem úgy mint beszéltük, hogy egy nagy emelkedő nap állítja meg. Inkább ilyen Richteresen .

"Ma jelentette be a Rich…

#754814 Koffein

"Ma jelentette be a Richter a BÉT honlapján, hogy 10 százalék alá, 9,79 százalékra esett az Aberdeen pozíciója a társaságban. Az eddig sem volt újdonság, hogy az Aberdeen adta a részvényt, elég volt megnézni a tulajdonosi szerkezetet. Sőt, az elmúlt napokban arról lehetett olvasni, hogy az Aberdeen alapokból masszívan veszik ki a pénzt.

Augusztus 31-én még 19 milliótól több Richter papírja volt az Aberdeennek, most nagyjából 1 millióval kevesebb lehet neki. Van ennek a bejelentésnek egy másik következménye is: a következő bejelentési küszöb 5 százaléknál van. Tehát nagyjából 9 millió részvényt még eladhat a cég, hogy bármit is be kelljen jelentenie. Ez óriási szám. Nagyjából 1 év kellett egyébként ahhoz, hogy 27,8 millióról 19 millió alatti szintre csökkentse a pozícióját a Richterben az Aberdeen."

http://trading.con.hu/10-szazalek-alatt-az-aberdeen-a-richterben/

#754541 Koffein Előzmény: #754504

fundamentum ide, vagy oda, látjuk, hogy mi történik az apple.nél is. :)

kb 5k.ig várom a korrekciót, egyszer vissza kell jönnie az 50 napos környékéig. a többi csak illúzió, na meg a szilvás unicum szüleménye... :)

#754504 matgab Előzmény: #754458

érdekesek ezek a rajzok, de a fundamentumokat nem kellene figyelmen kívül hagyni...