ilyen chart elemzéses dologra gondoltam, hogy ki mit lát a térképen... :)
ilyen chart elemzéses dologra gondoltam, hogy ki mit lát a térképen... :)
Mindig év végén vesznek srv-t bónuszra. Nem ez itt a fő tényező vsz. Valami olyasmi inkább, hogy jön pénz Bétre és főleg Richter és Otp -be. Már az otp 14 milla részvény felszippantása és azóta feljebb van 15%-al. Richter jó hírek és veszik folyamatosan.
Nézd meg múlt héten vártam egy kis konszolidációt 1-2 napig mászkált 400-500 között , és megy tovább. Szinte 0 korrekcióval. Nemhogy 300-500 között amit írtam 400 alá se ment. Erősnek tűnik.
Nagy kérdés mi van még benne most rövid távon . 6k amit mondtál olyan nagyon komolynak tűnt most már nem is olyan lehetetlen elég közel van hozzá.
ja, az lehet, csak azt nem tudjuk , hogy a Kft mikor vette. Az is lehet, hogy ők is most?
Matgab! Ehhez te értesz :"Richter Gedeon Befektetéskezelő Kft.-től"...akkor ez prompt piaci vétel volt, vagy tőzsdén kívüli ügylet???
nyilván nem ez a cél. De elég fura a Richtertől, hogy csak most a mindenkori csúcs közelében kezd el vásárolgatni.
Kicsit olyan feeling, mint akinek semmi sem drága, főleg a más pénzével verni a csalánt.
Na mindegy, akkor legalább tudjuk miért nem volt korrekció. Majd most...
ezek szerint a richternek van egy cége, ami jól árasítva felszippantja a papírokat? okos, nagyon okos... :)
A kérdés nagyon jó. :) Azt mondanám 5500-5300 közé beállhatna sávozni egyet kis pihenés célzattal.
De hát ez ilyen hasraütés jellegű nagyon bevásároltak belőle.
Már ilyen 4700-4800-5 k -nál azt lehetett látni kis esés fél % 1% és azonnal több ezer db-ok vételre ráadták újra ugyanaz a db-szám ki tudja mekkora vételi megbízások .
Arra nem számítanék év végén beszórják 5 k alá mondjuk.
Fölfelé mi van benne azt passz. Sok függhet az év végi hangulattól. Jövő hét ECB lazítanak dollár tovább erősödik, akármi is lehet még akár Matgab célára is. 6 k.
Azért nagyot ment most szóval 5200-as év végi célárat felülteljesítette szépen. Szeptember óta jött vagy 1500 Ft-ot .
Szóval nehéz mit mondani. :)
5080-5250 kori bármikor beleférne.
de nem szeretnélek befolyásolni,és nincs richterem,tehát képben sem vok vele jelenleg sem.
én nem tudom meddig mehet,csak azt,hogy amely dolgok mentén kereskedni szoktam,azok szerint órástól-naposig túlvett,de rohadtul,ha lenne egy 7000körüli kiütésű certi,akkor lassan venni kezdeném.
5700?
Bármi is lesz a fullos Ricsi pakkom eladási ára, egy Kopár merlo-t már félre tettem neked!
Csak úgy érdeklődésképpen: szerintetek meddig mehet? Iszonyat magasan vagyunk, a minden napi ATH záró nagy vételi erőre utal! Akár hogyan húzogatom a vonalaimat, max egy 5.8-6k körüli fibot találtam....
azért csak kéne bele valami kuva korrekció, amikor vissza tudok szállni... Vételem után esett 10%-ot, eladás után meg már 15%-ot emelkedett...
ts03 nyekk
hű de pörög a papír, lehet jobb ha nincs short certi. :) Ki tudja hol áll meg.
Matgab: 6 k? Elfogadom, de bevallom fogalmam sincs meddig mehet, azt látom , hogy nagyon veszik
van ez a ts03 5400as kiütéssel.
az erste is elmehetne a kurvva anyjába,hogy ezen kivül semmi short lehetőség certiben.
ezt biztosan kiütik,legalábbis miért hagynák már itt,ilyen helyzetben.