mert elbaxtam,ennyi:)
2shortom beragadt.
van longom is.
mert elbaxtam,ennyi:)
2shortom beragadt.
van longom is.
Sumer, mi a francért shortolod a világ legjobb országának a legjobb bankpapírját?
Amiből kiszáll az állam az duplázza mindig az árát.
Felminősítés jön,
A nyereség állítólag turnaround -nál van jövőre és azután óriási profitnövekedés lesz, ha nem lesz világvége,
Magyarországot felminősítik nemsokára.
És még lenne néhány apróbb nagyobb dolog ami miatt ez most csak bullish lehet...
Ja és itt ez annyira megabullish, hogy még a faktor sem hatotta meg, 5450 óta benne állok és nem volt esés!!
Nem tartasz a felminősítéstől? Valami van mert Telkót vették a héten, aztán otp-t , ma Richtert indították meg. Holnap Mol?
Aztán pénteken felminősítés. :) Nem mondom ez miatt veszik de gyanús a dolog erre számítanak, vagy ez is benne van.
még szerencse,hogy van shortom bukóban.
senki ne csinálja utánam,mert a nevem veszélyes,
adni kell a piacnak,hogy adhasson:)
Már pattant is 850-től. Ennyi lett volna a kori ekkora menet után? Kevésnek tűnik...
ne kövessen senki,adtam még rá:)
ez sem zavarna.
nálam 5650 +/- 300pont.
Sztem a bank jövedelemtermelő képessége nem akkora mint 6k feletti áron amikor volt.. ott 40mrdok azért jöttek.
valszeg egy 5750-6100sáv lesz egy ideig.
még longom is lehet majd.
eltökélten,meg.
nincs mit.
Kösz. Megtartottad a shortod? Valami korinak tényleg illene jönnie.
Na, elment 879-en a vége is. Ezek szerint ez lett a záró.
A 4 darab kabala (6287-ről, kéretik nem röhögni) papíromon kívül minden otp-m elfogyott, ez is ritka pillanat. Most öröm é bódottá.
5879
Vagyunk így egy páran. :-) Nagy ámulatomban el is szarakodtam az időt, így záróba kellett beraknom az utolsó részletet.
Elég nyomott áron, hadd menjen a csába...
Írnátok majd egy zárót? Azt csak késleltetve látom, és izgat a dolog, kösz!
nem mondom,hogy nem vagyok meglepődve,a mai napon.