nagyon meglep a teljesítménye, tudtam, hogy emelkedni fog, de ez...
nagyon meglep a teljesítménye, tudtam, hogy emelkedni fog, de ez...
Tényleg alá lőttek az 5,2-vel . :) Szépen muzsikál, ipari porszívókat rákapcsolták. Napon belül esik felszippantják pillanatok alatt . Megtetszett ez a részvény nagyobb vevőknek.
Meddig mehet el mondjuk év végéig, lövésem sincs, elég jól néz ki a kereskedése.
Lenne egy olyan nap mikor megy egy igazán nagyot 5-10%-ot akkor talán tető lenne . De poroszkál felfelé nem nagy ugrásokkal nehéz így mit mondani meddig mehet.
Akár hiszed akár nem, matgab eladására vettem vissza! Ha jövőre eljön Bényére, viszek neki egy prémium borocskát :)))!
gonosz kis ember :)
felvásárolják az allergant... ha azt nézzük, hogy kivel kezdték el a cariprazin témát, talán ez már a 4ik felvásárlás... :)
a célár ugye 5170 (eladásomat követő 2 héten belül). Már csak pár nap van addig hátra...
nocsak új ath 5100nál... reméljük mostanában nem ez lesz az utolsó...
Kösz !
Szerintem ezen a héten nagybevásárlok, ezt is vissza veszem.
Az idén a Ricsi a kedvencem.
P.
>>Én 5.5 alatt el nem adom.
Én meg kiszálltam 5.039.-en és úgy látom a pénteki zárón, jó döntés volt.
A pakk fele 3-assal kezdődő beszár, azon van 25%, tetszik :)
P.
Jó lenne ezt a 2misit 5.5-5.6 között vennék meg :D!
tegnap ahogy visszanyálaztam a tavalyi saját részvény vásárlást, kb 1,5m db-ra adtak megbízást az unicreditnek, amit be is jelentettek nov dec-ben, de ettől függetlenül többet vettek ez idő alatt...
Úgy emlékszem azt előtte azért be szokták jelenteni...vagy nem???
nem hagyott nyugodni, visszakerestem, ha minden igaz, akkor tavaly nov 11 és dec 22 közt közel 2m db.ot vett.