Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Re: nincs cím

#753335 rbbj11 Előzmény: #753334

Ettöl függetlenül örülök, ha vki szereti, söt, minél többen szeressék.

#753334 rbbj11 Előzmény: #753322

Bulizni? Max romkocsmázni. Én sok, hajnalig nyitva tartó, színvonalas helyet nem ismerek. A salsa klubok sem az igaziak, a Morrisons-ok pl dög unalmasak, semmi közük egy angol pub hangulatához. De egyébként is, szinte minden zár 2-kor, legkésöbb 3-kor. Nem tudom, hol látja ibiza a pezsgést...

Alig van park. Az sem különösebben szép, kivéve Margitsziget.

Dunapart halott. Egyetlen vmire való hely ott a Kopaszi-gát.

Rostockot szerettem.

#753322 joepappa Előzmény: #753310

szerintem a millás fizu sem segít egy két kerület vagy kertvárosias kerület rész feltételesen élhető. pl: haverom pestújhelyen vett házat pár éve ott el lehet lenni, de ha már kimész a főótra akkor ugyanúgy szopsz a dugóban. én már nagyon meguntam. egyedül azt szerettem hogy bármely nap el lehetett menni bulizni amikor szerettél volna. tegnap este is bent voltunk az ötbe kocsmázni pár barátommal, nem tudom mi volt de hajanl egy fele tök üres volt a város, ha már ez sem lesz tényleg semmi indok nem lesz pest mellett. mindenesetre én jövőre odébb állok innen.

#753310 rbbj11 Előzmény: #751544

Hiäba éltem és nöttem fel ott, sose értettem, akik szeretik. Turistaként szeretem, élni ott utálatos, hacsak nincs havi milliós nettód.

#753308 joepappa Előzmény: #753300

én most a hugom cukimuki piros A140-es mergájával tolom, az Asszony nem tudott fogászatra menni. :)

#753297 joepappa Előzmény: #751614

3-as mertó most füstölt el a nagyvárad tér magasságában. lassan tényleg életveszélyes az a szar.

#751614 Koffein Előzmény: #751609

én csak melóba járok bkv-val. azt is azért, mert így legalább tudok olvasni... amikor ilyeneket olvasok, mindig azt kérdem, hogy miért nem belém kötnek ezek az arcok? miééé? annyira bírnám :))

#751546 Ibiza Előzmény: #751545

igen..legalább csinálnak valamit.. szaros komcsik a 35%át használták fel eus pénzeknek a többi elszállt..

Most legalább elhozzák a nagyját.

#751545 Koffein Előzmény: #751544

semmi gond nincs a várossal, azt leszámítva, hogy mindent egyszerre csinálnak. de ez is érthető, hisz az előző kormányzás alatt nem sok fejlesztést történt...

#751544 Ibiza Előzmény: #751542

minden általánosítás butaság..Budapest csodálatos..eklektikus..utcáról utcára változik a hangulat.. egy nyüzsgő út mellett egyszer csak egy mediterrán tér.. ezek mikroklímák..

Aki nem szereti költözzön ki..

Én nagyon szeretem..szines..lüktető város..én városi ember vagyok..szeretem a természetet a csendet de vágyom vissza..Én pl Pestet szeretem..ismerem is a belső területeket..5-8ker az én világom..

Mint minden város Budapest is vonzza a szar alakokat..van benne sok szemét ember..de ez nincs több 5%-nál..

gondolatok, vélemények, …

#751542 Koffein

gondolatok, vélemények, amikkel lehet vitatkozni, egyetérteni...

#749289 Bendeguz Előzmény: #749279

Budapest tényleg a világ legjobb helye lehetne. Csak sok köcsöG van és kevés a biztonsági szervezet.