ma is belevett valaki 5030on csekély 141.734 db-ot 712.9m értékben... valószínűleg valami nagy vásárolgat...
ma is belevett valaki 5030on csekély 141.734 db-ot 712.9m értékben... valószínűleg valami nagy vásárolgat...
Egy biztos. A forgalma (pl mai záró) brutál. 5K felett van,mai záró ha jól tudom történelmi max záró! Én 5.5 alatt el nem adom. Vsz idén még meglehet az 5.3K! Funda oldalról tuti cég! Elég volt az ugrálásból.
Azt én is, szóval megegyeztünk! ;)
Írok a Pfizer-nek meg egy pár cégnek hogy van itt egy elég jó vétel Magyarországon, nézzenek már rá ;)
Egy rekesz sört felrakok erre, 3 éven belül megveszik a ricsit.
Arra valszeg sokáig kell várnod, szvsz nem lesz felvásárlási sztori az elkövetkező 10 évben.
Éppen ezért akarom eladni, de a stratégiám meg ugyebár az hogy a Ricsit fel fogják vásárolni, szóval inkább tartom ;)
addig húzogatjátok a mézes madzagot, amíg újra bele nem vesz, oszt akkor nekünk annyi :-))
Én most minden betoltam ricsibe! Ráérek...ja, meg matgab is eladta :)))
Nagyon jó lett a gyors. + "csodaszer" :)
Először is vhol 5070-80 körül nem tudom pontosan van az ATH azon kellene átverekedje magát .
Kifejezetten erősnek látom. Vsz az 5.2-vel alá lőttek!
Concordosok 5200 -ra várják év végére. Év végi céláruk már egy ideje.
Meddig tud elmenni meglátjuk de jól néz ki szépen mozog itt történelmi zárók felett.
ép most akartam linkelni :)
A Richter 42 550 darab saját részvényt vásárolt tőzsdén kívüli forgalomban.
Csak nem az állam adta el, ami a Magánnyugdíjpénztártól került hozzájuk?
De lehet, hogy akkor ebben az esetben is aukciót kellett volna tartani.
portfolio.hu, és ott bróker segítségével lehet. A számla meg az Erste-nél van.