Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: Kellemes kikapcsolódást!

#75127 picirigo Előzmény: #75110

Henci!!!

Moiser élőben is ilyen csinos mint a képen???...mert akkor az összes nyaralásomat lemondom a következő találkozó miatt :)))

#75126 Moiser Előzmény: #75122

Akkor figyelj az útra!

Kinek a helikopterén jövök haza legközelebb, ha ilyen reckless vagy? :)

Én a magam részéről elteszem magam holnapra, viszlát reggel!

#75124 Kissherceg Előzmény: #75122

gondolom, sztm lassts pesten az év felhőszakadása volt, indexen azt írják, szóval ne siess annyira. Csak óvatosan

#75119 Kissherceg Előzmény: #75113

olyasmi :))

11kor zárt a hely sajna, majd legközelebb ajnalig. 17-22 usa tradelése, majd ausztrália és japán, végül bux:O)

#75117 Hathor Előzmény: #75110

Ilyen rövid volt? azt hittem nyitót is ott töltitek.. :)

#75113 Robag Előzmény: #75110

Jó volt szerintem is, köszönet érte. -na és Csuszának is köszönet a fuvarért

Mikor lesz a következő?

Akkor holnap WIG bedöntés, ahogy megbeszéltük, hálából a túristáknak. :)

#75106 Moiser Előzmény: #75056

Hah!

Szinte senki nem ivott, kocsi, és egyéb kifogások kapcsán , cserébe volt sok különböző szláv anyanyelvű vendég, akik nagyon lelkesen csujjogattak:)

Ennek folytán, én nem tudok pontos beszámólót adni, mert a beszélgetés 75%a még mindig kikódolás alatt áll :D

De jó volt.

Örülök hogy láthattam néhány prominens tagját kis közösségünknek élőben is :) Remélem lesz még.

#75105 Kissherceg Előzmény: #75083

szevasztok,

köszönöm mégegyszer minden résztvevőnek, szerintem jó volt, de lengyel túrista csoport zenei unikumát hallgathattuk. Következő találkozás helyszíne nagymező utca környéke ha jó :)

Remélem mindenki jól érezte magát, jófejek alkotják a fórumot, szóval örülök magunknak :)

#75080 exmnbs1 Előzmény: #75072

Hathor, vesznek is?

Úgy tűnik kicsit megmozdult a piac, pár hete 1-2 új hiredetés is van ingatlan.hu-n.

A vagyonadó hírre? Addig nekem úgy tünt totál áll

#75072 Hathor Előzmény: #75061

Sziasztok,

nem kicsit tipródtam, hogy nem tudtam elmenni ma este, de nagyon zsúfolt lett az estém bemutatások terén, illetv az egész napom.. délelőtti bemutatásom 3órásra sikeredett, így ma nem is voltam itt egész nap.... és anyám szülinapja is ma volt, aki vacsival várta a kisfiát. Gyerekeim meg csörögtek így is, hogy apa mikor jössz haza?! nem kis nyomás alatt voltam.. mindegy ez van! Jó szórakozást!