köszi szépen! azt hiszem szép kiszálló lesz ez a tulajoknak
köszi szépen! azt hiszem szép kiszálló lesz ez a tulajoknak
A Tvnetwork. ..... az korekt volt. Utána már csak hulló mannákra emlékszem
Még viccnek is sz@r! :-)
senki nem fog venni, ez is besült:
az idei két ipo-ból nulla. vicc ez az egész kis tőzsdénk.
Tiszta vicc cég, nem értem ki fog ebből venni. Az egész franchise rendszere bukni fog és felemészti magát ínséges időben...
még el se indult a kereskedés, máris kuka
Mármint a MOL?? Mert a DH esetében, ilyen ár mellett nem is kérdés ugye...bár mutyizni lehet egy ideig, de végül mind megy a jó megérdemelt helyére.
Dehogyis! Ilyen magyar mutyi szarokba én nem nyúlok többet bele...
Mondjuk durva, hogy mostanában ezek a közvetítők bruttó 5-6,5% jutalékkal akarnak dolgozni.
Mondom is nekik:
1) Én alacsonyabb áron akarom hirdetni a neten , mint ők (ha vki a neten keres, akkor engem találjon meg)
2) sávos jutalékot akarok, minimum árnál 0,5% jutalék, a minimum ár feletti rész 30-50%-a az övék lehet...
Na így már nem tetszik nekik. Persze, mert akkor igy valóban dolgozniuk kellene és nem mindegy lenne nekik, hogy a lakást 30-33 vagy 45 millióért adják el...
vettél? :)
szerintem először esni fog egy kicsit, aztán egyre gyorsabban fog esni...
Köszi! Pontosan ugyanígy gondoltam én is! :-)
először esni fog aztán emelkedni vagy fordítva de az biztos.
Valóban! Azt nem tudod esetleg, hogy a MOL árfolyama milyen utat fog bejárni jövő hét keddig? :-)
még a pf-esek szerint is drága. :)
Ha igazak a számai ugye..... Mint tudjuk ezek a számok általában(mindig) arról híresek, hogy igazak(sőt még igazabbak:-) Véleményem szerint fényárban mérik. Ezért sem állok majd sorban.... Tudja valaki melyik BÉT-re bevezetett részvény volt az utolsó, amelyiket sikerült reálisan "beárazni"? Na ugye! :-)
lehet rá alkudni 4250az irányár 3millió a részvényszám egy milliót akarnak eladni. 13miliárdra tartják a céget kb. ha igazak a számai nem is lenn drága de a bét diszkontot is hozzá kell számolni tehát a felibő mennyit enged kend felszólátással be lehet robogni jegyezni a Concordhoz meg még pár helyre.
hogyé mérik és mit? :)