random tshort
random tshort
Most beszéltem sokadjára a KBC-sekkel idén biztos nem tervezik a napon túli rv shortolást a BÉT-en. Inkább erre gyúrnának a web bróker csícsázása helyett!
Melyik brókert ajánljátok a KBC helyett, ahol napon túl lehet blue chip BÉT részvényeket shortolni? Richter és OTP az elsődleges.
Termnészetesen a költségek a legfontosabbak: számla nyitás, havi díjjak, tartási költségek...
(elegem lett a certiből, meg az erste féle árjegyzés számításból)
megvan a hiba kulcsa...
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy technikai hiba miatt 2016.01.12. 8:00-tól kereskedési rendszereink nem elérhetők. A technikai fennakadást egy rendszereinken kívül álló hálózati hiba okozza, aminek elhárításán az érintettek dolgoznak.
el ne hidd nekik, fos samsungra se volt egy ideje fejlesztés, fagy az egész alkalmazás...
egyszer csak nem ment többet ifonon a kbc alkalmazás, úgyhogy utánanéztem: ezek a drága majmócik már csak androidra fejlesztik. nonszensz bmeg 2016-ban! tudom, vegyek én is állandóan lefagyó samsung telefont...
https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/kereskedesi-rendszerek#equitasmobil
Tudja valaki mi a tökömért ilyen a KBC oldala??? Indit sem ír!
habár nem valami gyors a telefonos ügyf., kb fél óra alatt sikerült elérni őket... de a lényeg, hogy már app formát öltött a digipass :)
És szoktak válaszolni az efféle jelzésekre?
jelezd az MNB-nek meg a fogyasztóvédelmi felügyeletnek...
Sziasztok. Most akarom megszüntetni az 5 éves TBSZ számlámat, de szerintem tisztességtelen magatartása, hogy a futamidő alatt számlavezetési díjat vezettek be erre a számlámra.
Kötelező-e elfogadnom azt, hogy az 5 évvel ezelőtt megnyitott TBSZ számlámra kb. a 3. év után kijelentette a számlavezető, hogy számlavezetési díjat kér ezután?
Nem tudtam akkor megszüntetni emiatt a számlámat, mert veszett volna az adómentességem, ami 5 év után jár a TBSZ-re, viszont vonogatják tőlem a havi számlavezetési díjat.
Szerintetek mit lehet tenni, jogos ez a számlavezetési díj felszámítása úgy, hogy én nem tehetek semmit, azaz kárt szenvedek, ha tenni akarok ellene?
meg, ezt bosszúnak hívják... hazamentem, kapott kaját, sétát, majd újra elmentem otthonról... széket kihúzta, felmászott az asztalra és csak ezt bántotta...
olvastam már róla, csak a régi digipassba már nincs annyi, hogy betudjak lépni a felületre, hogy le tudjam cserélni. majd az ügyf ajánl valami megoldást :)
Úgy érzem, hogy mindenképpen le kell cserélnem a digipassomat. Ti is így gondoljátok? http://i.imgur.com/fcWAjck.jpg :-DDD