Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Re: eltudna vinni valaki?

#74849 Waszeitung Előzmény: #74743

Itt Soltvadkerten Lanti bácsinál minden szerdán van zártkörű halléparti,soksok éve főz de az íze mindig állandó,patikamérleggel van kimérve a hozzávaló,ha nincs hozzá megfelelő hal akkor inkább elmarad,de nekem ez az etalon,ilyen finomat nem sikerült még rajta kívül sehol sem ennem,utána és előtte különböző pálinkák elfogyasztása szinte kötelező :D

#74806 Kissherceg Előzmény: #74789

Menüajánlat:

-Lakodalmas leves

-Vegyes fatál különféle Sült húsokkal, vegyes köret, savanyúság a tálakon

-Gundel palacsinta

A fenti ajánlat, 2.500.-HUF/fő, és tartalmazza a terembérlet költségét is.

kérdeztem milyen lehetőségek vannak, ezt ajánlották.. ha kevés eszük még :))

#74789 Amatoregy Előzmény: #74758

Herceg,

valahol elvesztettem a fonalat. Most a fatányéros (vegyes tál vagy hogy hívják itt) van megrendelve vagy mindenki azt rendel amit szeretne..

#74776 akpo7 Előzmény: #74754

Aaaah, ertem. Annak ellenere, h. nem vagyok halevo egy harcsapaprikast allandoan meg tudnek enni kapros csuszaval.

#74758 Kissherceg Előzmény: #74743

szegedi is jó, ott több is fantasztikus :) Tasson is van jó, de sok helyen szerencsére :)

#74749 akpo7 Előzmény: #74743

A 3 kedvenc kornyeken is laksz? (Ha nem akarod, termeszetesen, nem muszaj megirni, csak en Baracs es Dunafoldvar kornyeki vagyok, azert kerdem.)

#74743 Sumér harcos Előzmény: #74686

Mondjuk a magam részéről alapjában nézve,hal evő vagyok,ezért halételeket részesitem előnyben,de teljesen jó a konyhájuk,nem tudok rá rosszat mondani,szvsz jól főznek.

(ma MO-n az éves halfogyasztás 2.5kg/fő/év-ennek is 80% karácsonykor fogy,rendkivül kevés).

Igazából kinek mi a zsánere,én csárda rajongó vagyok,soha nem mennék egy belvárosi flinc-flanc helyre halászlevet,de mást sem enni.

Kedvenc helyeim:Baracsi halászcsárda,Akasztói halászcsárda,Dunaföldvári halászcsárda:))

#74710 akpo7 Előzmény: #74684

Jol van, akkor mulatni is lehet! Soforoket nem irigylem. :)

#74684 Sumér harcos Előzmény: #74648

Most akkor ma este lesz 19.00-kor?:)

Teljesen azt hittem pénteken,ugyan többen is igy jártak:)

Nem jelentkeztem,pénteken jó lett volna,mert Dunakeszin leszek,de ma még nem okés,majd legközelebb.

Jó az csárda,alapjában véve semmi flanc,cigányzene,kerthelyiség,az elmúlt 2.5 évben voltam ott kb 10-szer.

Mondjuk 150km-re lakom a csárdától:)