megpillantgattam mégegyszer 6 dollár nem lesz :) bár annyiért vennék. :) 19,2 a reális ára eredmény termelő képessége alapján. azt nem tudom hogy van-e oszti és hogy mennyi.
megpillantgattam mégegyszer 6 dollár nem lesz :) bár annyiért vennék. :) 19,2 a reális ára eredmény termelő képessége alapján. azt nem tudom hogy van-e oszti és hogy mennyi.
én nem léptem meg az origet, pont azon indokból, hogy már van egy csődős fúrósom (HERO), de nézegetem, szereintem nem lesz csőd, 24dolláros könyv szerintiből 5dollár cash van. igazából úgyszámolom, hogyha netán megindulnak a kitermelőim és egy profit relizálás után ugrok ezekre, orig,sdrl,eca.
gopro before 25 usd, még igy is "csak 33% a buko, szal ne tulozz a 40-nel ;)
stopolt
a csödveszély miatt annak ellenére használtam stopot, h. fundás befektetésnek vettem
Nem csak a csödveszély miatt, hanem az olaj árának újabb jelentös esése és ennek folytatódásának várása miatt is zártam. 17% bukó
ha befektetésnek vetted, akkor mindegy mennyit esett
Ha spekire, akkor viszont kellett volna stop
A 37 dolláros GoPro vételem lassan olyan szar lesz mint anno az RFV..... Stop-ot nem ártott volna használnom, most meg már sajnálom eladni 40% bukóban.... Tipikus kezdő, szerencsétlen hozzáállás :(
Úristen honnan esett ez a részvény idáig.. Egyébként ha ezt az osztalékot megtartaná amit eddig már négyszer fizetett, igazi aranybánya lehetne ez a papír.
most ránéztem KBC-nél kereskedhető az ORIG, én szurkolok simán háromszorozhat. még nem vettem csak agyalok.
mégis van, ahol tudok, játék pénzre (500 usd) értékre beadtam limitet 2.22-re
Orig-et nem tudok venni, pedig tetszik
MU-t beadtam vetelre 18-ra
mert ők sem tudják mi fog történni... tech alapon jól néz ki, majd jön egy újságcikk, vagy gyj és máris -10%ban van... én kettőt játszottam meg, mind bukóval zártam, emc és bid... azóta se sikerült a célár közelébe menniük, kb év eleji sztori mind2... :)
Micron Tecnolgies Inc-re gondolsz( NASDAQ; MU) az cirka könyv szerinti értékről fordult most maszívan mászik fel úgy egy hete. Mivel nyereséges a könyv szerinti érétkénél többet ér nyílván most egy gyors fundát néztem nem is tudom mivel foglalkozik, de egy 36dollárig reális az ára. Szigorúan SZVSZ
kicsit off, de válaszolva arra amit írtál:
Én sajnos olyan szerencsétlen vagyok hogy amit megjátszok belőle az mindig masszív bukó, amit meg nem azt meg látom utána hogy elég nagy nyerőkkel zárják. Ilyen az élet...
De mostanában egyébként is haragos vagyok rájuk mert elég furán kommunikálnak: írnak egy "elemzést", ötletelnek kicsit, de nem fogalmaznak meg semmilyen kereskedési ötletet, aztán amikor hetek múlva az adott papír esetleg ténylegesen megindul, akkor mindig megemlítik hogy: bezzeg mi már hetekkel ezelőtt felhívtuk rá a figyelmet....
Ami most kiakasztott az az hogy a Micron-ból jól bevásároltam 30,71-en, mert arra játszottam hogy felvásárolják a céget, aztán beszakadt ahogy illik, végignéztem ahogy olvad a pénzem, lement egészen 14 dollárig, aztán onnan fordult, ment egy hét alatt vagy 30%-ot erre a KBC ír egy levelet hogy hát igen, a Micron az kezd feltámadni és hogy milyen ****a, de azért most már illik óvatosnak lenni mert túl sokat emelkedett mostanában. Hát miért ne írják akkor ezt amikor még nem emelkedik??
nekem is jön az ajánló tőlük de még semmit nem jétszottam meg amit ajánlanak.
érdemes fenntartásokkal kezelni a kbc ajánlásokat, főleg tech piacon...
én sem értettem, hogy miért ment el kb. 90 USD-ig... Ha jó a termék, akkor előbb utóbb egy nagy felvásárolja, de sztem egy kínai előbb fogja lekoppintani az egészet és adja negyed áron.