jaja, oda már nem viszlek el kocsival :)))
jaja, oda már nem viszlek el kocsival :)))
ok,akkor il treno
A JRT fan clubba is elért a pléh csárda hírneve http://i.imgur.com/pmFTuWe.jpg :)
Majd ha nem a lapát tenyerét használja kiszedni a tányéromra az itt-ott fekete hideg sültkrumplit, miközben csöpög rá az izzadtság a homlokáról akkor majd újra elmegyek.
Megeszem a szart is ha nem poros, de ez túllépte az ingerküszöböm.
Mi volt a gond?
nahát,pedig ....azt hittem oké a hely.Megdorgált ez a bajuszos főnök papa?:)
de akkor ,hogy legyen egy kis szójáték is,
először voltál utoljára?:)de mentél másodszor is utoljára,már ha 2*voltál:))
egyébként (a sztorid ismeretében)hiszek neked,én még nem voltam ott.
pléh csárda ahogyan nézem,pest legjobb helye,nem egy vakmajom -kistücsök fosstos ajánlat:)
ha jössz, kocsival elviszlek, mert közel vagy :)
Matgab: úgy tudom, hogy olyan is jön aki messzebb lakik, és ott kényelmesen meglehet állni is. Belvárosban nem kívánok parkolóhelyeket vadászni.
Másik alternatíva Iltreno :) De még egyezkedhetünk... Boca szerintem nem drága, 1500 HUF... vagy menjünk a pléh csárdába :) ott jól lakunk
Nekem mindegy. Amúgy a pizza az jó volt. Nem ismerem a mai trendi helyeket..
nekem bármi jó. mondjuk és az olyan helyeket bírom igazán ahol elém teszik a piát, és nem kell a pultnál szobrozni.
Neked nem mind1? Úgyis körmösnél leszel..........
Nehogy még felröppenjek eme jeles eseményre!
gyerekek, annyi tök jó hely van Pesten és Budán!
Ne idegesítsetek már fel egy Bocanovával! Világ végén van, nem olcsó és ahol egyszer tajparaszt módon viselkednek velem oda többé én be nem teszem a lábam!
Majd ha felhívnak és személyesen elnézést kérnek és meghívnak egy kiengesztelő borra...
Tele van a belváros, menjünk a Mika Tivadarba, vagy a Bordóba, vagy a Palack-ba 0,75-be, Zizi bár-ba, Retek utca bármelyik kiskocsmájába, vagy akárhová, de ne a Bocanovába, könyörgöm!!!
Ez a baj a politikában is, hogy rövid az emberek emlékezőképessége!