Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#74460 hosszhuszár Előzmény: #74457

Azt azért jó volna tudni, hogy milyen néven, kóddal, adta le Herceg a foglalást.....? :))

Köszönjük.

Én is felajánlanék segít…

#74457 Csusza

Én is felajánlanék segítséget, ha valakinek kell.

Nagykovácsi - Hűvösvölgy - Óbuda - Árpád-híd - Váci út útvonalon fogok menni. (este ugyanez visszafelé)

Szívesen elviszek valakit. Persze ésszerű határok között el is térhetek ettől az útvonaltól.

#74450 Mercurius Előzmény: #74365

Nyugi, 2 hete már eltévedtem ugyanott, már nagyon jól ismerem a környéket... :-D Ha minden kötél szakad, tudok egy jó cukrászdát. :-D

#74388 Moiser Előzmény: #74381

Nem bárhol,csak itthon :) Elég kemény, de bizonyos részeken kivül (lsd. belváros, óbuda ) totál gázban vagyok, és az emberek se túl segitőkészek ha kérdezősködöm ,szóval para...

#74383 Kissherceg Előzmény: #74365

hazafele úttal lesznek gondok :)) Én kocsival megyek, de még nekem sem tisztázottak a körülmények.

#74365 Moiser Előzmény: #74287

Mindenhonnan messze van... fél óráig browsoltam a bkv homepage-t mire vmit kitaláltam hogy lehet odajutni :D

Ráadásul, ha nem taliznék Mercuriusszal félúton, tuti elvesznék valahol, mert sztem az újpesti metróból kifele már nem vágnám hol kell visszamenni :D

#74314 Dr. ursi Előzmény: #74295

á, még ezt se tudom, szóval XXII.ker.

hogyne lenne mocim henci; a kirakatban :o)

köszi józsikám és amatőr1, még meggondolom.

#74294 Dr. ursi Előzmény: #74287

pesterzsébet, XX.ker. főleg olyankor dugó van 5-8-ig, át az egész városon, a mocimhoz meg nem érkezett meg még a sárga bőrdzsekim :o)

#74277 Dr. ursi Előzmény: #74236

én szívesen mennék hencike, de most néztem meg a térképen és valami borzasztó messze van.

#74251 Kamilkov Előzmény: #74239

Sziasztok!

Eddig nem írtam, mert 50-50% volt az esélye, hogy tudok menni. Mostanra sajnos kiderült, hogy nem leszek ma a városban, úgyhogy sajnos nem lehetek ott a találkozón. Remélem tényleg lesznek újabb összeröffenések is, mert nagyon szeretnélek Benneteket megismerni. Jó szórakozást mindenkinek!