Regisztráció Elfelejtett jelszó

ZWACK

tyűűűű ez k jóra sikered…

#751575 Koffein

tyűűűű ez k jóra sikeredett

„Különleges év az idei a Zwack család és a Zwack Unicum számára, hiszen Dr. Zwack udvari orvosként 225 éve kínálta II. József Habsburg uralkodót a gyomorkeserűvel. A Zwack család képviseletében Zwack Sándor és Zwack Izabella, az alkotók részéről pedig Bergendy Péter, a film rendezője, valamint Tihanyi Péter, az ACG kreatívigazgatója közösen mutatták be a sajtónak az új Unicum reklámfilmet, amely a Zwack család és Magyarország elmúlt 225 évének történeteiből merített.

A helyszínen elhangzott, hogy azt az áldozatos munkát, küzdeni akarást, kitartást és pozitív hozzáállást szeretnék bemutatni a filmen keresztül, amely igaz a Zwack család felmenőire és általánosságban a magyarokra is. Tihanyi Péter elmondta, hogy nem a magyar nép vérzivataros évtizedeire akartak reflektálni. Sokkal inkább az volt a cél, hogy a jelenetek még jobban megszerettessék a magyarokkal hazájuk történetét. Éppen ezért a büszke, harcos, minden helyzetből kijönni képes nemzet képe került előtérbe, amire jellemző az ötletesség, a szabadságvágy és az alkotásvágy, amelyek mind előre vitték az elmúlt évszázadokban a magyarokat.

A film sztorija kapcsán elhangzott: II. József Habsburg uralkodó és Dr. Zwack közös jelenetével kezdődik a szpot, ami a magyarok találékonyságára is utal, mellyel olyan sok elismerést szereztünk már a világban. Ezt egy speciális, az 1848-49-es szabadságharcban hősiesen harcoló ostoros magyar hadtest epizódja követi, amely a magyarok küzdeni akarását, harcos múltját mutatja be. Ezt követően láthatjuk Hajós Alfrédot az éppen épülő Parlamenttel a háttérben, ami a rengeteg magyar sportsikert jelképezi, de közben olyan apró különlegességeket is felvillant, mint az akkor még a Dunában úszó, hatalmasra megnövő vizák. Majd eljutunk a mai Hősök terére, egy fesztiválhangulatú közegbe, ezzel is jelezve, hogy a magyar nem egy szomorú nemzet, nagyon sok életkedvvel és pozitív látásmóddal vagyunk megáldva.

Bergendy Péter, a reklámfilm rendezője a monumentális látványelemek technikai megvalósításának kulisszatitkairól is mesélt. Többek között elmondta, hogy bár minden egyes mozzanatot korabeli dokumentumok és fotók alapján rekonstruáltak, de a filmbe belecsempésztek olyan stilisztikai elemeket is, amelyek nem száraz tényként, hanem stilizált, ünnepi pillanatokként jelenítik meg a feldolgozott helyzeteket.”

http://www.kreativ.hu/reklam/cikk/uj_reklammal_jott_ki_az_unicum

Re: Zwack Péter 20 parancsolata

#743912 joepappa Előzmény: #743911

idei köröm volt vele 13500vétel 17500eladás :) jövöre is megcsinálnám:)

Re: Zwack Péter 20 parancsolata

#743911 Koffein Előzmény: #743910

a körül én is vennék, hiányolom a portfóliómból, de ennyiért drágállom a portékát... de sajnálom ,hogy 11e-nél nem vettem :)

Re: nincs cím

#738662 joepappa Előzmény: #738648

én nagyobb le körre számítottam nyáron, valahogy májusban adtatam el de nagyon mélyről 13500körülről volta a pakk, és 17k környékény ment el. lentebb vennék ilyen szinten már adnám.

Re: nincs cím

#738649 Koffein Előzmény: #738648

ránézésre átszállnak nyomdába... ahogy a zwack esik, úgy emelkedik a nyomda...

Re: nincs cím

#738648 Janicroft Előzmény: #738626

-1,3%, ez nem esés még.

Nem nagyon szimpatizáltam ezzel a céggel soha, de azt a minipakkot amit vettem tavaly júniusban 15 781 HUF bekerárral, a mai napig tartom :D

Re: nincs cím

#728555 Razamanaz Előzmény: #728547

És ha jövőre csak osztalékra húzzák meg?Nézd meg a legutóbbi két oszti közt a chartot.Tök egyenes-szinte.Most meg azért Január óta cincálgatják felfele.