Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: nincs cím

#744006 matgab Előzmény: #744005

és ha eléri az akvizicióra optimális méretet, akkor egy nagy fel fogja vásárolni. Egy Pfizer vagy Merck vagy Sanofi

#744005 matgab Előzmény: #743979

az alapesetet már biztos, hogy beárazta a piac. Nincs ingyenebéd a piacon...

Amúgy én várom az OTP Richter paritást továbbra is... a Richter ezzerrel jobb cég.

Ma már veszek egy pakkot…

#743971 Tapasz

Ma már veszek egy pakkot a döntésre spekulálva

#743968 Koffein Előzmény: #743533

most olvasom kbc ellemzését, actavis után allergán az új partner... pár év alatt jól bekebelezték egymást a gyógyi cégek... :))

aszondják nagyvonalakban

"...alapesetben 692 forinttal növelheti a Cariprazine értékesítése a Richter részvények reális értékét (ami a jelenlegi árfolyam 16 százaléka)..."

"Részvényenként csupán 312 forintot érhet meg a Richter számára a készítmény a pesszimista forgatókönyv szerint (ami a jelenlegi árfolyam 7,5 százaléka)"

"Az optimista forgatókönyv alapján viszont akár 1384 forintot is megérhet a Cariprazine egy részvényre vetítve."

Lehet válogatni, kinek melyik ízlik jobban...

#743533 Koffein Előzmény: #743526

csődeljárás, felszámolás... :P komolyra fordítva a szót, az actavis felvásárolta júli1el, így gondolom kivezették... még 14be...

#743526 Fornit Előzmény: #743492

Mellesleg az amerikai partner hova tűnt a tőzsdéről? Forrest labs (FRX) vagy mi volt, pár hónapja nem találtam a finvizen.

#743492 Koffein Előzmény: #743454

ne idegesíts, én szűkülő háromszöget látok, ami a napokban fog eldőlni, kb a cariprazin bejelentése pontot tesz a háromszögre, ha jó hír jön, akkor fel, ha shit, akkor le 4k alá... :)