Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: nincs cím

#742932 matgab Előzmény: #742815

nem értem miért ilyen gyenguska mostanában. Az olajár is emelkedik, tehát a rubel is erősödni fog, az új gyógyszer már a csőben, ez meg ilyen gyenge fos...

#742815 Koffein Előzmény: #742748

jellemző, beadok egy megbízást, teljesül, és elkezdi mindenki adni, mintha nem lenne holnap... :D

#742748 Koffein Előzmény: #742689

a nép nagyon várja a bejelentést, mit saccoltok, mi lesz a végeredmény? elutasítás, halasztás, vagy netalán engedélyezás? :)

09.17-én lesz aznfda bej…

#742590 Tapasz

09.17-én lesz aznfda bejelentés. Arra gondoltam, 15-én veszek egy nagyobb adag ricsit, és nyitok hati shortot. Hátha bejön valamelyik.

#740916 Fornit Előzmény: #740876

Biztos valami drága megsemmisítésű felesleges anyag lehetett, az árfolyamot nézve. :)

#740881 taresz Előzmény: #740876

Ilyet láttam/hallottam élőben. Nem kicsit szólt. Azok a szép biodízeles évek.........

#740876 Kissherceg Előzmény: #740600

A munkások délelőtt Budapesten egy kisebb tartályt bontottak, amiben korábban metanolt tároltak. A munkálatok közben a tartály berobbant. A helyszínre érkező tűzoltók vízsugárral hűtik a detonáció helyszínét, és 100 méteres sugarú körben lezárták az érintett területet. A katasztrófavédelem mobil laboratóriuma méréseket végez a helyszínen. Megállapították, hogy a lezárt területen kívül nem található a lakosságra veszélyes anyag a levegőben.