Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
lehetett hozzá érzelmi kötődése....az miért gond?...az újság olvasom, hogy meghalt örv. Kiss Jakabné....nem érdekel, nem ismertem....ha ismerősöm, hozzátartozóm hal meg, biztosan jobban megérint....az érzelem kinyilvánítása sok emberből cinikusságot vált ki
1/3-ad 2/3-a, azaz 2/9-ed, vagy ha jobban tetszik 22 % szavazott rájuk....intézményesített választási csalással akárhány %-os támogatottság is elég a kormányzáshoz....orbán rákositól csak annyiban különbözik, hogy van haja....ja, és nem zsidó...
Minden ország olyan vezetést kap, amilyet érdemel. Illetve amit megválaszt magának.
Mi ezt választottuk, többedszerre, elsöprő többséggel. Nálunk a többség ma is jobb esetben retteg, rosszabb esetben egyenesen gyűlöli a menekülteket. Országos napilapok címlapján megy ellenük az uszítás, egyházi főméltóságok beszélnek ostobaságokat (megfelelési kényszerből nyilván) és az elméletben ellenzéki jobbik is leírt egy diszkrét 180 fokot az "iszlám, a nagy reménység"-től eljutottak a koszos arabokig, meg az iszlamizálódó Európáig.
Mindezt olyan környezetben, amikor nemhogy bevándorló muszlimoktól nem kell tartanunk, hanem konkrétan minden konfliktus forrása eddig az volt, hogy nem hagytuk elmenni őket.
Szélsőségek mindenhol vannak. Németországban pl. gyújtogatnak a kopaszok, nálunk egyelőre csak petárdáztak (mondjuk sok mindent felgyújtani nem is lehetne itt, hacsak a pályaudvart nem akarják). A nagy különbség: ami ott a szélsőség (legalábbis retorikában), az nálunk a mainstream.
Orbán tényleg Európa Donald Trumpja. És ez nem dicséret."
Tegnapelött éjjel beszélgettem egy 19 éves német sráccal. Azt mondja, nem is beszélhetnek sehol normálisan a menekült kérdésröl, pedig nem mondja azt, hogy le kéne zárják a német határokat vagy hogy nem kéne öket befogadni, de mégiscsak szabályokat és törvényeket be kéne tartatni velük. Mégis egyböl nácizás megy, ha nem automatice keblére akarja ölelni öket.
Ember, van egy szabály, amit észre kéne venni, h. senki nem tart be, görögök, bolgárok sem. Ugyan köztudott, de mégsem illik nagy dobra verni, h. nem tartjuk be. Osztrák magánemberek is embercsempészetet kockáztatva jönnek fuvarozni a népeket, k.ra leszarják az EU-s szabályt. Az sima provokáció, h. a magyar kormánynak épp most volt kedve betüröl betüre egy EU-szabályt, miközben Paks kapcsán és megannyi mási alkalommal tett rá magasról.
Ettöl függetlenül én sem a magyar kormányt tartam felelösnek a helyzetért és nem is érdemli meg a szidalmazást, mert épp próbálta betartani a szabályt. Ezért meg is vettem a francia minisztert és Faymann nyilatkozatait is.
már balhéznak a görögöknél, hogy ők is indulnának már a szigetekről... megkérdik, hova akarsz menni? germany... ja ja, natürlich tárt karok meg miegymás... :)
ha azok is megindulnak mi lesz itt, ha 10-15e ember ekkora káoszt, fejetlenséget okozott? :)
és ez még csak a kelet.. van még szegény ember Afrikában is..akiknek nincs mit veszteniük.
Azt nem értik egy ilyen ember akinek nincs vesztenivalója..ezek az emberek nem óvodákban énekelték a gyerekdalokat.. iszonyatosan életképesek..nem fognak udvariaskodni..elvesznek amit látnak..az ilyen kihasznál minden zsugát..mert megszokta az van amit szerez.. és addig kell amíg lehet..ha már itt van hozza a családot..asszimilálódni nem fog..
olyanok mint a kutyák..minden nap lépnek egyet előre.. egy hónap és már a fejeden ugrál.
egyébként sokan azt felejtik el, hogy most bement 20k ember németbe, de ha jön a rokonság, akkor már 100k emberrel lehet számolni. Férfiak pénzhez jutnak, aztán indulhatnak a gyerekek és a nők is. Szép lesz...
"..kerül leszállítják Bicskén. Akkor Pavlovi reflex működésbe lép , 3x belerúgtak akkor már harap. :)"
csúsztatás ferdítés.. elötte harapott ha vissza bírsz emlékezni..és már az elején sem volt együttműködő.. a tájékoztatásnál én a legelsőnél azt írtam.."ahogy tudom nem volt megfelelő tájékoztatás"... azért írtam mert közvetlenül nem tudom..de attól még lehetett.
de nem érdekel..ritkán olvaslak.. ugorjunk..írjad és is.