Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#742424 banyaiz Előzmény: #742420

Osztrákok 1 nap alatt átnyomták őket a németekhez kb. Aztán ők a jó gyerekek. Ez milyen betartása Dublinnak , Schengennek stb? Semmilyen

Akkor majd mi is 1 nap alatt átküldjük őket nekik aztán kapják be. :) Talán mi is tudjuk szállítani őket normálisan, szervezetten. Kerítés árából naponta leszállítunk 10 k-t, légkondis buszon. :)

Ezt kell csinálni , és akkor majd eljutnak oda, hogy a fő problémával is foglalkozni kellene. Eu-n kívüli megállításukkal.

#742422 banyaiz Előzmény: #742420

Szerintem nekünk ebben a helyzetben az a logikus cselekvésünk nagyon szervezetten , profin ellátjuk aki ideért hozzánk, és nagyon profin eljuttatjuk őket az osztrák határ közelébe. Nem úgy, hogy menetelnek az M1-en és az aluljáróban megszülnek stb.

Teljes kultúrország módján továbbítjuk őket a címzett felé.

Akkor nem adunk támadási felületet, és ez a legjobb szembesítése Merkelnek és a többi Eu-s országnak a farizeus dolgaival.

Mert ők meg arra játszanak, hogy homokba dugják a fejüket a fő probléma elől , és közben minket cseszegetnek .

Engedjük őket Merkel keblére , de kulturált módon , európai módon.

Mert iszonyat ellentmondás van a német osztrák stb részről.

Csak van a belpol vonala is nálunk a történetnek, ez is ráerősített káoszra ami itt kialakult. Mintha nem tudnánk ellátni , szállítani pár ilyen nyomorultat.

Ezt el kell kerülni.

#742418 banyaiz Előzmény: #742416

Azért probléma a számomra mert ha csak erre az ügyre leszűkítjük a ténykedését a cselekvéseinek 90% porhintés. Plakát, konzultáció, kerítés , közlekedési káosz stb.

Mi a reakció erre németek , osztrákok stb bírálnak minket. Részben jogosan , de marginális jelentőségű kérdések irányába megy így el a vita. Erre egy ürügy a ténykedése.

Miközben a fő probléma messze nem ez. Az a gondom vele, hogy ez az ember Magyarország nevében csinálja ezeket a dolgokat, a te az én stb nevében. :) Kínos . Cigánykerekezik itt .

Persze ennél sokkal nagyobb baj, hogy Európának nincs érdemi válasza a fő problémára. Aztán el van foglalva ilyen részletkérdésekkel.

De nekem személy szerint az is baj, hogy a miniszterelnökünk egy ilyen ember. Marginális jelentőségű a magyar miniszterelnök személye egy ilyen globál problémában, de fáraszt a dolgaival, csörgő sipkás bohóckodásaival.

Kb ez a gondom vele.

Ezt vigye 0-ra, és 100%-ban foglalkozzon az érdemi kérdésekkel.

#742416 Kiss Zoltán Előzmény: #742414

Most igazán nem értem miért Orbán számodra a probléma,ő és néhány kelet-európai vezető,esetleg Cameron aki a dolgokat helyesen látja!Bizonyos okok miatt nem kedveled,de azt,hogy miért azt egy külön rovatba kellene leírnod!Te is jól látod a problémát,és sok hasznos gondolatod van,de most felesleges az ő személyét belekeverni!

#742415 banyaiz Előzmény: #742410

Az egyértelműen szégyen amilyen szervezettség itt nálunk az ügyben megmutatkozott. Szándékosan teszem hozzá, hogy káosz legyen.

De ettől még Viktornak az a felvetése, hogy kvóta önmagában semmire nem válasz, kell egy külső védelmi vonal Európának jogos.

Kettőt nagyon nagy hiba összemosnia németeknek vagy akárkinek. Szét kell választani a fő problémától az ilyen cirkuszi dolgokat, hogy Viktor mit bohóckodik belföldön egy kerítéssel, vagy egyéb szemfényvesztésekkel.

Azért mossák össze mert nincs válaszuk a fő problémára. Ez viszont nagy baj.

Így látom a szitut.

#742414 banyaiz Előzmény: #742410

2 része van a problémának.

1. Ha már itt vannak hogyan kezeljük őket. (normálisan)

2. Európába érkezésüket megállítani, lecsökkenteni. ( Ez a nagyobb halmaz a problémában, a lényeg. )

Pörögnek az események amit én látok Angela elvesztette a fonalat, neki a nagy halmazon kellene dolgoznia, hogyan lesznek Európa határain kívül ezek megállítva.

Ezek ilyen pótcselekvés jellegű dolgok, hogy Viktorral foglalkozik . Ez a félnótás teljesen mindegy mit bohóckodik itt, eljátssza a nagy halált Európa megmentőjét, a menekült krízist , eljátszik mindent ez az udvari bolond. De ez a játszma szempontjából teljesen mellékes.

Mi a válasz arra a nagy kérdésre hogyan állítsuk meg őket EU-n kívül?

az egy röhej, hogy Mo-t okolni bármiért. Ezt a félnótás Viktort nem kell bemutatni, de hát a szélmalomharcai ebben az ügyben is minimális jelentőségűek. Neki egy célja van mutatni a magyar népnek majd ő megvédi őket. Belpolitikai cél. Már kiismerhették a dolgait. Át kell lépni ezen össz európai szinten.

Most hiába mondja azt Merkel a magyarok így vagy úgy mit csináljanak, ha ezek Németországba akarnak menni akkor itt nem lehet tartani őket maximum erőszakkal.

Az egy másik kérdés, hogy Viktor fokozta a feszkót szándékosan, de ettől az alap probléma adott , és nem ez az alap gond Viktor mit csinál.

Sajnos azt látom Európának nincs válasza a problémára , és pótcselekvésekkel van elfoglalva, udvari bolondok viselt dolgaival. :)

#742410 Koffein Előzmény: #742405

én sem értem, mi ez a nagy szolidaritás... megértem, hogy több frontos háború van szíriába, vannak szabályok amit be kéne tartani... na meg ezek a cipők is kellettek a menekülteknek, mint egy falat kenyér http://instagram.com/p/7TPgKwmVi6/ inkább hajléktalanoknak adták volna...

#742405 Razamanaz Előzmény: #742400

Magas ez nekem.Nem értem hogy miért kell mindig mindenkivel,vagy mindennel szolidárisnak lenni.Csak azért mert divat?Vagy a gazdag országok szórják az agyukat mert megtehetik?Vagy a vészbúkon most ez a divat,meg a szelfi-vagy mi a fax

#742397 Razamanaz Előzmény: #742396

Fleto elmehet a faxba.Lejart lemez.Harcolni?Legnagyobb politizalas a vasarlas.Ott kell utni ahol a legjobban faj.

Tableten nem tal

alom a hosszu maganhangzot.Idegesit

#742396 Ibiza Előzmény: #742392

lbibsibal nem akarja engedni Magyarországot..ettől szabadságharc ami zajlik.. gyurcsótány és a "zsidók egymást közt" brigád megmondta.(Nézd meg a videót).egy mm-t nem lehet engedni és mindennap harcot kell inditani..nem szabad nyugtot hagyni.. minden fasiszta ami nem lbibsibal...ez egy világ és európa szintű hálózat..szerveződés...vérszivásra..értékek rombolására..közpénzszivásra szerveződő szoros érdekszövetség...baloldali és emberjogi álarc mőgé bújt anachisták.