Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#742340 Koffein Előzmény: #742338

nagyi meg viki beszéltek telefonon

http://index.hu/kulfold/2015/09/05/merkel_telefonon_egyeztetett_orbannal/

aszondja a nagyi oldala, hogy "- eine Ausnahme war" azaz ez egy kivétel volt, mármint a menekültek tovább engedése... kézcsókolom eztet betetszettek mondani tv-be, sajtóba, neten, al jazeera, éstb bemondta már? jövő héten ismét jó kis balhé elé nézünk...

http://www.bundeskanzlerin.de/Content/DE/Pressemitteilungen/BPA/2015/09/2015-09-05-merkel-orban.html

#742338 banyaiz Előzmény: #742336

Merkelen is nagy felelősség van. Szerintem nagyon elvesztette a fonalat ebben a történetben.

Beetette ezeket az embereket, mindegyik be van indulva minél előbb szerető Németországba érjen.

Ha megkapják a kijózanító pofont amit előbb utóbb megkapnak akkor elszabadulhatnak az indulatok.

Ezt most nagyon profin kellene fokozatosan lecsillapítani, ha nem akkor nagy balhék lesznek, egyszer csak mondják a szerencsétlennek vége a dalnak Germany-ba már nem jutsz el szétverik a Balkánt , Mo-t is.

Re: bevándorló vendéghallgató

#742337 TrendMan Előzmény: #742323

Tarthatnál erről egy szemináriumot a bevándorlóknak!

----

Az Osztyapenkónál járok.

Érzem, már közel Bécs!

Addig játszadozik amíg s…

#742336 banyaiz

Addig játszadozik amíg szerveződik egy olyan kezdeményezés mint osztrákoknál civilek szállítsák őket. Összejön 500 jármű aztán viszik őket , akkor hápoghat, hogy most letartóztassuk őket vagy mi legyen.

Menjen már Libanonba ezekkel a dolgaival. Most azt gondolja hasra esik mindenki attól, hogy feltalálta az EU külső határait kellene védeni? Megdicsőült fejjel hajtogatja és akkor más nem számít? Karcsú ez nagyon.

#742335 banyaiz Előzmény: #742333

Disznóhúst se esznek elég sokan, de ettől még ha nekem kellene menekülnöm vinnék magammal egy adag sonkát, jó az főleg ha kell a kalória:)

Nézve a mai híreket kíváncsi vagyok mikor fogja végre Viktor szállítani őket , normál megszervezett formában. Máris előjött amiről beszéltünk regisztrálják Debrecenben aztán végigrohan az országon ahogy éppen sikerül neki. Mi ez ha nem egy szándékos káosznövelő töketlenkedés? Ez tudatos. Különbusz, különvonat ami viszi a határ közelébe, de nem az ukrán határ közelébe. Nincs vándorlás a pályaudvaron, nincs táborozás a Keletiben, tömeg gyaloglás a főutakon. Szervezett szállítása keresztül az országon . Ehhez nagy ész nem kell még én is rájöttem. :) Megint eljátssza a hülyét már ezredszer 5 év alatt.

#742330 banyaiz Előzmény: #742321

Azért én Merkel figyelmébe ajánlanám ezt a videót mielőtt mindenkit a keblére ölel.

Valahogy ezt az egészet szervezett formákba vinni abban Viktornak nagyon igaza van. Az egy másik kérdés, hogy amit ő csinált annak a nagy része egy porhintés, és részben a feszkó növelése.

De ebben az alapgondolatban egyetértek vele. A többi amit körítésnek hozzáadott az a szokásos műsora.

#742329 banyaiz Előzmény: #742316

A Pillangó módszerrel vinnéd a pénzt. Az halálbiztos. Ismered? :)

Látszik a felszerelésükön modern menekülők. Szóval nem 1000 km-t tettek meg gyalog. Tegnap csak lestem stradpapucsban az M1-en nyomták a gyaloglást. Így lenyomna pár 100 km-t betonon szerintem ott véget is érne neki a menekülés.

Jó vízhatlan ruha, cipő, kés, pénz, kaja, víz, kis tömény ital jó megfázás ellen, cigaretta tisztítja az orrot . Ezek nélkülözhetetlenek vsz .

#742325 banyaiz Előzmény: #742277

Női vagy férfi menekült volt attól függ, hogy érdekel e a folytatás. :) De egyébként érdekel miről beszéltetek komolyra fordítva. Környékünkön nem járnak. Sopronba is eljutottak már ahogy nézem mai híreket. Nem tudják ezek merre vannak jó helyek, csak mennek Germanyba toronyiránt .

#742323 rbbj11 Előzmény: #742319

Ehhez még csak menekült státusz sem kell neked sem regisztrálni stb. Ahogy egy nemet, ugyanugy te is beiratkozhatsz,mert EU-s polgarkent szabad bejarasod van

En meg penzt iskaptam azert, hogy osztrák és német egyetemen tanulhattam

#742319 TrendMan Előzmény: #742317

Hátha gazdasági menekültek is mehetnek?!

Simán el tudom adni magamat gazdasági menekültnek.

Nekivágok ember küzdj és bízva-bízzál alapon, majdcsak lesz valahogy:-)

#742317 tozsdenyul Előzmény: #742312

Én nem szeretném. A belépési feltétel, hogy a hazádat porig rombolják, azt meg személyes érintettség okán nem kívánom.

#742316 tozsdenyul Előzmény: #742313

Igen, pl egy 50-100 fös csoport útrakelése esetén az egyik leghasznosabb tárgy. Jó felvetés.

Én minden személyt ellátnék okostelefonnal, korunk svájci bicskájával. (GPS, térkép, óra, zseblámpa, rádió, újság, számológép stb és kommunikációs eszköz egyben)

Mindenképpen vinnék jó lábbelit, hegyen völgyön megfelelöt.

Hátizsák, vagy annak megfelelö dolog is fontos, legyen strapabíró.

Azon még gondolkodom a pénzt hol tartanám, igazán jó megoldás nincs rá. Esetleg bankkártya?

Mást meg nemigen, minél kevesebb a cucc, annál jobb.

#742315 Kiss Zoltán Előzmény: #742305

Orbánnak teljesen igaza van "mit oldana meg,ha 50-150 ezer embert szétosztanánk,miközben milliók jönnek"Ha most a szocik,meg az elmebeteg DK lennének hatalmon,éppen a 100 ezredik bevándorlót köszöntenék virágcsokorral,és minket terelnének le az utakról!Kíváncsi vagyok mikor szakad a cérna az embereknél,azért az mégsem járja,hogy Magyarországot szemetes átjáróházzá züllesszék!