Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#742325 banyaiz Előzmény: #742277

Női vagy férfi menekült volt attól függ, hogy érdekel e a folytatás. :) De egyébként érdekel miről beszéltetek komolyra fordítva. Környékünkön nem járnak. Sopronba is eljutottak már ahogy nézem mai híreket. Nem tudják ezek merre vannak jó helyek, csak mennek Germanyba toronyiránt .

Re: bevándorló vendéghallgató

#742323 rbbj11 Előzmény: #742319

Ehhez még csak menekült státusz sem kell neked sem regisztrálni stb. Ahogy egy nemet, ugyanugy te is beiratkozhatsz,mert EU-s polgarkent szabad bejarasod van

En meg penzt iskaptam azert, hogy osztrák és német egyetemen tanulhattam

#742319 TrendMan Előzmény: #742317

Hátha gazdasági menekültek is mehetnek?!

Simán el tudom adni magamat gazdasági menekültnek.

Nekivágok ember küzdj és bízva-bízzál alapon, majdcsak lesz valahogy:-)

#742317 tozsdenyul Előzmény: #742312

Én nem szeretném. A belépési feltétel, hogy a hazádat porig rombolják, azt meg személyes érintettség okán nem kívánom.

#742316 tozsdenyul Előzmény: #742313

Igen, pl egy 50-100 fös csoport útrakelése esetén az egyik leghasznosabb tárgy. Jó felvetés.

Én minden személyt ellátnék okostelefonnal, korunk svájci bicskájával. (GPS, térkép, óra, zseblámpa, rádió, újság, számológép stb és kommunikációs eszköz egyben)

Mindenképpen vinnék jó lábbelit, hegyen völgyön megfelelöt.

Hátizsák, vagy annak megfelelö dolog is fontos, legyen strapabíró.

Azon még gondolkodom a pénzt hol tartanám, igazán jó megoldás nincs rá. Esetleg bankkártya?

Mást meg nemigen, minél kevesebb a cucc, annál jobb.

#742315 Kiss Zoltán Előzmény: #742305

Orbánnak teljesen igaza van "mit oldana meg,ha 50-150 ezer embert szétosztanánk,miközben milliók jönnek"Ha most a szocik,meg az elmebeteg DK lennének hatalmon,éppen a 100 ezredik bevándorlót köszöntenék virágcsokorral,és minket terelnének le az utakról!Kíváncsi vagyok mikor szakad a cérna az embereknél,azért az mégsem járja,hogy Magyarországot szemetes átjáróházzá züllesszék!

bevándorló vendéghallgató

#742312 TrendMan

Én is tanulnék a Humboldt egyetemen.

Nem elég erős a diplomám!

Ha átsétálok az egyes főúton, elérem Győrt, Bécset majd Berlint, akkor én is lehetek ott vendéghallgató?

Egy kis tét nélküli játé…

#742309 tozsdenyul

Egy kis tét nélküli játékot ajánlok, akinek van kedve gondolkodni, elképzelni.

http://konyves.blog.hu/2015/09/05/irok_a_menekulthelyzetrol?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2015_09_05&utm_campaign=index

A Dragomán írást emelném ki, itt van közvetlen link hozzá https://www.facebook.com/dragomangy/photos/a.586343401475358.1073741830.567890056654026/758244864285210/?type=1&theater

Képzeljük el, amit ír.

Tegyük fel, háború redukálta rommá hazánkat, elmebeteg állatok gyilkolnak, a család összerakott 6000 eurót, és két nap múlva indulunk 5000 km-es távmenekülésnek.

Ki mit vinne magával, mivel szerelné fel magát feltétlenül?

#742304 Ibiza Előzmény: #742303

Bécs-Pécs

külön busszal jöttek...ezt ki szervezte?

Állítólag minden BKV buszra felszállnak mert az busz..

#742303 Ibiza Előzmény: #742295

azért ezek sem normálisak..az első vonatra felszálltak.. nem akartak lejönni..mondták nekik ez pécsre megy..nagynehezen megértették.

mennek mint a bolondok..a buszt keresik..az már elment te..

#742302 Ibiza Előzmény: #742300

milyen ellenzék? taknyok.. mszp?.dk? ezek mik..Magyarellenesek...lerománozták az Erdélyieket.. román menekültáradattal fenyegettek.

Most lapítás van..

Lázár azt mondja lezártá…

#742301 Ibiza

Lázár azt mondja lezárták osztrákok a határt.