Magyar ellenzék az mi?Régebben,hogyan hívták azokat,akik a saját hazájuk védelmére hozott törvényeket nem szavazzák meg!
Magyar ellenzék az mi?Régebben,hogyan hívták azokat,akik a saját hazájuk védelmére hozott törvényeket nem szavazzák meg!
csak a gyengeelméjűeknek akik nem tudják mi az agresszió..akiket megszállt hirtelen a szentlélek..és rájöttek ők már nem a bálnákat hanem a menekülteket akarják megmenteni..azokat akik nem az ő lakóhelyén vannak..mert azt azééé nem kéne.
http://mno.hu/ahirtvhirei/bosszusak-a-migransok-nem-indulnak-ujabb-buszok-ausztria-fele-1303120
:) angolok azt mondják ők befogadnak menekültekt de csak olyanokat akik még nincsenek Európában.
ennek akkor van értelme ha felengedik őket a vonatra.. a nemzetközire és a soproni vonatokra
Hajrá menekültek. Már átmentek labancföldre.
Azért megint megy a f@szkodás:
Tegnap elvitték őket buszokkal a határig..ok
Most megint vannak keletiben és az autópályán..rendőr a környéken sem. Debrecenből most jönnek vonattal.. ezekre senki nem gondolt? Ráadásul ezek többsége regisztrált tehát jogkövető volt. Őket miért nem vitték egyből a határra.
Most hallottam tán szíjjártó mondta..mi minden menekültet regisztráltunk.. ok lehet füllenteni..de ha 3x annyi megy át?
A másik amit a migránsok szívnak.. ők nem egységesek.. nem mindenki szír.. iraqiak..afgánok..ezeket a németek egy az egyben elutasítják.
a hiénáknak hamarabb eljött a karácsony http://vs.hu/kozelet/osszes/menekultnek-alcazva-alkudoztunk-a-hienakkal-0904
Söröztetek, vagy a menekült ki volt kötözve valamihez?
Állítólag az ottani szétesett társadalom krémje jön.
Nekik van pénzük eljutni idáig.
Elsőre kicsit olyanok, mint a cigók, aztán beszélsz velük és tényleg minden csoportban van valaki, aki jól beszél angolul.
Szervezettek és céltudatosak.
Számomra egy kicsit félelmetes is.
Így van, el kell ismerni, ezt OV eddig profin nyomja.
Fletó meg majomkodik a Zsoltikájával a szektatv nézőinek, hogy ők micsoda befogadók, mert PR kampányként simizik a menekültek buksiját.
Ez a bevándorlás olyan téma, hogy még a legelvetemültebb szoci rajongóktól is azt hallani, hogy Vonának és OV-nek adnak igazat.
Engem nagyon erdekel!
Es amcsik fizettek neki utiktg-et? ☺
semmi illegális csempész dolog,csak egy élethelyzet,szituácio hozott össze vele, véletlenül.
Na, most este kilenckor beszéltem többed magamal egy eritreia menekülttel,
itt dél bácsban,kb.3órán keresztül.
jobban beszélt angolul,mint itt bármelyik értelmiségi.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Eritrea
ha vkit érdekel ,holnap folytatom:)
Nem egy primitív csapat azért úgy összességében. Nekem legalábbis így messziről ez jött le, ahogy nyilatkoztak sokszor. Média szerepével tisztában voltak, neten követik az eseményeket, átlátták a játékot, nem egy iq negatív társulat benyomását keltették.
Ezt a menetelést is , hogy megszervezték.
Ramonest is ismerik. Lehet, hogy németek jól járnak velük. :) Ramones pólós vajon hol kószálhat?
Max gyaloglásaim olyan 20 km körüliek voltak egy szuszra. Megéreztem . Na jó nem voltam menekülésben. :)
Azért nagyjából 200 km emberes táv . Még annak is aki rá van készülve . Ironman civilben akkor no problem .
Na mi a véleményed a Pavlovi reflexről a friss események kapcsán? Korábbi beszélgetésünkre visszautalva ?
Lehet játszadozni emberekkel csak vannak következményei, nézd meg ezt a bizalmatlanságot, nem hiszi el a határra viszik stb. Mert egyszer áttették a palánkon Bicskével.
Tegnapi egyik videóban is azzal próbálták nyugtatni őket beviszik a táborba néhány óra és megvannak a papírok. Erre a válasz korábban is ezt mondták nekik és 3 napot töltöttek el . Rendőr nyelt egy nagyot hoppá akkor most mit mondjon. :)
Ezt egyszer lehet eljátszani.
Ezek a dolgok amikre egyszer Viktor nagyon rá fog kefélni
Jó, hogy most nem feszítette tovább a húrt kezdett már meleg lenni a helyzet.
Ezekkel eggyeztetni sem lehet.Csak a Dublin 3-at szajkózzák.Semmi normális javaslat.Ha meg átengedjük őket megint mi leszünk a feketeseggűek.
Ja nem. Most olvasom. Visszaküldik őket Mo-ra dublin 3 keretén belül...
Fogadok az lesz a válasz osztrák részről: a magyarok felelősek a kialakult helyzetért, felszólítják Magyarországot, hogy a törvényi kötelezettség szerint járjon el, és csak olyan menekülteket engedjen a határ közelébe, akiknek érvényes vízuma van az osztrák v német hatóságoktól. Amit azért nem kaphat meg, mert Magyarországon kell lefolytatni az eljárást és magyar hatóság nem tud osztrák vízumot adni...