"EU-s szakértők szerint nem oldja meg a menekültügyi válságot. " mármint az előző link keritése.
A manekültek nagy része több mint egy évet gyalogolt... az EU szakértőknek" nem volt annyi idejük kitaláljanak egy megoldást.
"EU-s szakértők szerint nem oldja meg a menekültügyi válságot. " mármint az előző link keritése.
A manekültek nagy része több mint egy évet gyalogolt... az EU szakértőknek" nem volt annyi idejük kitaláljanak egy megoldást.
A mankós gondolom az Index cuki kampány részeként az előző néhány ezer km-t is mankóval tette meg.
Megint jól látszik a ballib média hatalma, egyfolytában csak a probléma egyik oldalát mutatják és kisgyerekekkel manipulálnak.
Ezt a videót se fogják mutogatni.
http://index.hu/kulfold/2015/09/03/izrael_a_magyar_kormany_izraeli_keritest_akar_venni/
keritést a keritésgyárból.. a legjobb koncitábor épitőktől.
Mt. 28. "Ekkor odament az írástudók közül egy aki hallotta őt vitázni, és mivel tudta, hogy Jézus jól megfelelt nekik, megkérdezte tőle: "Melyik a legfőbb az összes parancsolat közül?"
Mt. 29. "Jézus így válaszolt: " A legfőbb ez: Halljad Izráel, az Úr a mi Istenünk,
Mt. 30. És szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és teljes erődből.
Mt. 31. A második ez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. Nincsen más ezeknél nagyobb parancsolat."
Pontosabban nem a feltámadás után, hanem miközben búcsúzkodik mondja a következőt:
Jn.15. 9. "Ahogyan engem szeretett az Atya, úgy szeretlek én is titeket: maradjatok meg az én szeretetemben.
...
12. "Az az én parancsolatom, hogy úgy szeressétek egymást, ahogyan én szerettelek Titeket.
13. Nincs senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja BARÁTAIÉRT:
14. Ti barátaim vagytok, ha azt teszitek, amit én parancsolok nektek.
15. Többé nem mondalak titeket szolgáknak, mert a szolga nem tudja, mit tesz az ura. titeket azonban barátaimnak mondalak, mert mindazt, amit hallottam az én Atyámtól, tudtul adtam nektek.
Egy muzulmán nem "barát" a fentiek értelmében, mert nem tartja Jézus parancsolatait és ha hallották is nem ismerik el az igét. A muzulmán felebarát. Aki segítségre szorul, és "csak" úgy kell szeretni, mint önmagunkat. És államra vonatkozóan pedig ki kell kényszeríteni a közös rendtartást. Ha pedig erre képtelen vagy, nem szabad menedékjogot adni.
(Az idézetek az 1975. évi új fordítású biblia javított kiadása (1990) származik. Kiadó: Magyar Református Egyház Kálvin Kiadója, Budapest, 2010)
inkább az a félelmetes mekkora a média hatalma..megint a kettős mérce..a hamis kép..
Orbán elég értelmesen elmondta ezeknek a nyomiknak..
Hiába a kvóta..a menekültek németekhez akarnak menni..nem az van..mindegy hova csak eu legyen.
minden egyébtől függetlenül, a kormány menekültügyi teljesítménye lesújtóan béna, hozták a formájukat ebben is, szavakban ügyes, a gyakorlatban rohadtul elégtelen.
8 év 2/3-dal, teljhatalommal, és egy nagy semmit lehet majd felmutatni, oktatás romokban, eü. romokban, államigazgatás romokban, a lopás maffiaszintre emelve. Semmilyen komoly szerkezetátalakítás nem történt.
A hétköznapitól eltérő helyzet, hóvihar, menekült, lebénulva találja az országot.
Lesújtó.
A cseh a szlovák és a lengyel miniszter is elutasította a kötelező kvóta ötletét.Lassan sikerül az ami még soha,a kelet-közép-európai államok összefognak egy közös ügyért.És mi lesz,ha majd el kezdenek számolgatni,hogy az Unió által kapott pénzek helyett,inkább visszaveszik saját mezőgazdaságukat,élelmiszeriparukat,saját tulajdonban lévő bevásárló központokat építenek stb.És együtt rájön Európa keleti fele,hogy megvagyunk mi Tusk-ok,Schulz-ok,Juncker-ek nélkül is!
pont a csarnokban voltam amikor a belváros felöl az Üllői útra fordult a szurkolócsapat..volt abban filing amikor 2000ember skandálja ria ria Hungária..utánuk meg caplat kb 1000 rendőr..
be is dugult a város..péntek Du...szirek elfoglalják a Rákóczi utat az Erzsébet hodat meg azautópályát.. a szurkolók pedig azüllőit..
Élet van..ezért város egy város..
Meghalok amikor egy kisvárosban este 9 után már csak én vagyok az utcán.. és amerre megyek ugatnak a kutyák.egy elkezdi..majd az egész utca..mert utána már egyást ugatják.
azon a részen könnyen átugrasz..hangosbeszélők vannak a szervezőknél.. gondolom a menekült tólélőkészlet alapfelszereltsége lehet.
Hiszen azért jár ide, hogy te alakítsd a személyiségét:-)
vannak napok amikor gép elött dolgozom és telefonálgatok, előkészitek dolgokat... lazitás képpen játszom makiörssel kicsit.. te vagy az örsvezető.
kialakulatlan személyiséged van..nem véletlen.. mindig is azt rtam egy krakéler vagy..egy kellemetlenkedő alak..
olvasol valamit (hagymahéjas) utána használod 2napig..másnap marad minden a régiben..beraktad..változtál..mert gondolom olvastál valamit de utána elmúlt.most hirtelen a keresztény értékek mozgatják az agyad..1-2 nap és kialszod..
te vagy az utolsó akinek a véleménye zavarna.. mert nem gondollak értékesnek..értelmesnek..
Hátulról mellbe logikád mindig lenyűgöz. Szögletességed..a kreativitásod teljes hiánya inkább mókás.
Az ember mindenre képes.
Sokan itt azt tartják róluk, hogy állatok.
De azok is sokra képesek.
Hajrá!
A right way!
Szerintem nem.
Ez csak olyan, mint az El Camino.
Ez az El Menino és 4 nap alatt lenyomják, ha lesz mit inniuk.
Bécsből meg úgyis eléjük jönnek.
Igaza van. Ha ezt hagyják szerintem majd élő közvetítést nézhet a világ arról , hogy hullanak az út mellett.
ezek lenyomják ezt a távot megsüvegelem őket. Arról nem szólva féllábú , másik mankóval , kisgyerekkel.
Csak azt megnézve milyen cipőkben mennek a betonon, papucsban.
Most még virgoncak, de olyan 30-40 km után nyekk lesz a nagy többségnek vsz, holnap hogyan menetelnek majd tovább ha ma túlerőltetik magukat. Kisgyerekkel a karján 2 hét alatt se ér el a határhoz.
Szét fog szakadni a menet lesz aki nem bír tovább menni mások mennének.
Nem szabadna ezt hagyni sokáig. Sorban fognak kidőlni az emberek legkésőbb a 2. napon.
Messze még a végcél, de máris sok segítője akad a menekültek menetének. Ács cigány származású, egyébként fideszes polgármestere (itt interjúztunk vele) Facebookjára azt írta, hogy ha odaér a menet az autópályán a településükhöz, kimegy, és segítenek nekik. Az Indexnek telefonon azt mondta, elképesztőnek tartja a helyzet kezelését, és egyébként úgy számol, holnap érhetnek hozzájuk a menekültek, ha gyalog folytatják. Ezt írta Lakatos Béla:
Ács városa élelmet és vizet fog osztani a menekülteknek ha ide érnek az autópályán. Nem azért gondoltam így mert örülök, hogy az országba egyre több menekült érkezik, hanem azért mert a helyzet kezelése nevetséges és embertelen, rengeteg nő és gyermek van a menetben és érthetetlen, hogy ha gyalog engedik a menetet regisztráció nélkül miért nem lehet civileknek és segélyszervezeteknek a határig szállítani Őket.