Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: Cumania

#741990 rbbj11 Előzmény: #741968

persze, szokásos szöveged ismét, majdnem mindenkinek gyenge a felfogás, mert nem ugy gondolkozik, mint te...egy ember egy vélemény, mi? Csak hát nálad a bölcsek köve, a többieké meg az egy vélemény... :)

És hiába ferdítesz, sejtetsz, én is azt írtam, hogy ezeknek az embereknek jó része nem igazi háborús menekült, én aztán annyit se mondtam, hogy mind szír lenne.

A vicc az egészben, h. miközben a jelenlegi bevändorläsi helyzet ellen vagyok, mégis veled és a sok radikalizálódott fórumossal szemben állok, mindössze azért, mert hiába értünk egyet a jelenlegi állapot fenntarthatatlanságában, én nem vagyok elég radikális nektek...ez bizony sokkal jobban aggaszt, mint bármiféle bevándorló. Mükereszténység, populizmus, ellenségeskedés, fröcsögés, lázítás és fasizmus jelei vannak ebben a topikban túlsúlyban, de sajnos már nem csak ebben a topikban. És szinte nem hallani már mérsékelt hangot - iit sem. Na ez a gáz, nem a menekültügy.

Re: nincs cím

#741988 rbbj11 Előzmény: #741967

miféle agressziorol beszélsz??? A polifoammal szögesdrot letakarása lenne az agresszió?? Te teljesen megszédültél...kb egy 18 éves hungarista szintjén nyomod

#741982 Kissherceg Előzmény: #741980

ez parádé:

Németország - legalább a társadalmi gesztusok szintjén - emptaikusan áll a menekültekhez, azonban ehhez érdemes hozzávenni, hogy csak 2015-ben már száz alkalommal próbáltak meg felgyújtani menekültek fogadására kijelölt szállásokat.

#741980 prospero Előzmény: #741950

Ha meghallgatod tegnapi eus tárgyalások utáni nyilatkozatát, azt mondja, azért tartja be dublint, meg a schengeni szabályokat, ne legyen indok arra kizárják Mo.t schengeni övezetből. Ha mi nem védjük a déli határt, meg fogja védeni Ausztria az osztrák-magyar határt. És teljesen igaza van. Kvótaügyben is. Nem azért, hogy Magyarország ne fogadjon be menekültet, hanem azért mert ez felhívás keringőre.

Re: Menekültügyi szabályok

#741979 prospero Előzmény: #741960

Nem indulhatnak útnak. A kérelem magyarországi tartózkodásra jogosít, nyugatra utazásra nem. Ha megkapja a három menekültstatusz egyikét (menekült, befogadott,oltalmazott) akkor ugyanolyan jogok illetik meg, mintbármely eus állampolgárt. Utazhat nyugatra.

#741976 walex Előzmény: #741957

Gondolom, 2006-ban is mutogatták, amikor gumilövedékkel lőtték a népet, amihez nyilván köze volt valamilyen szinten miniszterelnökként.

Mellesleg szépen elszámoltatta őt is a Fidesz a 2010-es nagy elNEMszámoltatás során.

#741974 walex Előzmény: #741952

Botka szerintem nem véletlenül van csendben, félti a poziját.

Veterán szocik puffognak, hogy csúnya Orbán, csúnya Fidesz, de ő csendben van mindeközben. Olyan, mint szili kati (így kisbetűvel), amikor kényes volt a kérdés, kimaradt a szavazásból.

#741973 walex Előzmény: #741936

Nem is oly rég még az Avasra költözött be, mutatván, hogy milyen békések is arrafelé a bodzások.

#741972 walex Előzmény: #741931

Szerintem lesz bunyó és csattannak majd a Bud Spencer féle pofonok.

#741969 Ibiza Előzmény: #741938

israellel kapcsolatban feltettem neked pár kérdést..még utánanézni sem mertél..te magad mondtad félsz attól esetleg olyan eredményt kapsz amit nem akarsz..

felteszek pár kérdést..

1. ha menekült vagy..akkor nem beszöksz egy biztonságos helyre..majd jelentkezel a hatóágoknál..és azt mondod..bocs beszöktem de okom volt rá..bocsánatot kérek..szeretnék eljutni xy országba.. kérem segítsenek..( a magyarok így tettek az osztrák és olasz lágerekben 45-88ig) ok barátom igazold magad..megvizsgákunk..füröggyé le..oszt egyél-igyál egyet..értesítjük a célországodat be tud fogadni vagy sem.. nem ez a normális? nem mész mint a barom.. megsértesz minden törvényt..szabályt..lázadozol agresszív vagy..

2. egyszer azt kéred orbántól tartsa be az eu előírásait..tudja már a helyét hova tartozik..most meg ezt veted a szemére..mert elvégzik a görögök munkáját...ez mi? mi ez a következetlenség és butaság a részedről?

3. Honnan tudod kik ezek az emberek? Mit hoztak át?. felesleges jófejkedned..mert nem ismered őket..sőt..te még látni sem látod őket.. ennyire naív vagy? tömeggyilkosok..titkosszolgálati tisztek lehetnek köztük nem?.. elindítanak 500 embert és az ő 10 emberük simán átsuppan nem?

a megválaszoláshoz nem gondolom igénybe kelleni venned a szellemi elitnyi agyad kapacitásának a 10%-át sem.. :DD

#741968 Ibiza Előzmény: #741941

ez sem megy míí..ha van rólad adat akkor bekerülsz a képbe..van rólad nyom..

ez sem megy látom.... nem akarnak regisztálni.. nem hogy szír tolmáccsal csacsogni.. a menekültek többsége szír de amúgy nem szír..csak vették az útlevelet..

ritka gyenge a felfogásod..de nem vagy egyedül-

#741967 Ibiza Előzmény: #741938

apááám..ne légy már mesüge.. értelmezz már egy tök egyszerű mondatot..

Te akkor vagy keresztény ha a házadba betörő agresszív egyéneket..lepippantod és felajánlod nekik az ágyad? meg vigyenek amit látnak?

#741965 TrendMan Előzmény: #741963

Gyurcsány egyre inkább egy félresikerült valóságshow mellékszereplőjére emlékeztet.

#741964 TrendMan Előzmény: #741961

Ez azért butaság.

Olvasom a Die Welt cikkeit és a kommenteket is.

Két külön világ, ellentmondó tartalommal.

#741961 banyaiz Előzmény: #741957

Adnak az országimázsnak, két nagy illuzionista.

Elmúlt napok eseményei nyugaton kb úgy jönnek le Mo-n vadak laknak. Éheztetik szegény menekülteket, Bejrút, síneken fetrengő kisgyerekes anya és a többi. Megjelenik a másik véglet jóságos Teréz apa főszerepben Gyurcsány Ferenc. :D

#741960 TrendMan Előzmény: #741939

Kétségtelen, ez nem a válaszok könyve és minden titokra sem derit fényt,

DE:

http://www.libri.hu/konyv/george_lakoff.ne-gondolj-az-elefantra.html

Viszont, ha érdekel a bel- vagy a külpolitika és kérdőjelek maradnak benned, akkor érthetővé teszi a történéseket.

2011 óta bármilyen bel- vagy külpolitikai helyzetet és abban a szereplők viselkedését érthetővé tette számomra.

------

Nem hallani azokról a menekültekről, akiket regisztráltak és ezért már útnakindulhattak (?!)