Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#741861 Turkoglu Előzmény: #741859

És mit szólnál ahhoz ha inkább néhány cigány családot ellátnánk szír útlevéllel.... :-)

#741859 Euroman Előzmény: #741857

kb. 1200 ember lenne, amit be kellene fogadni....a cigányok 1 hónap alatt többet fialnak.....

Re: Cumania

#741858 Turkoglu Előzmény: #741849

Lehet keresek egy kis pénzt is és a hátsó ülésen pléddel letakarva átviszek egy szír családot is... :-)

#741857 banyaiz Előzmény: #741856

Ezt a szitut Orbán fel akarja használna a kvóta elutasításában, tárgyalásoknál.

Megy a cirkusz, Bicske, és nagykövetnek üzengetés , fokozása . Szánalmasnak tartom ezt, ennyi .

Nem kell a porhintés, ha nem akarunk kvótát nem akarunk, de nem kell Bejrútot csinálni Bp-ből ehhez, kilóg a lóláb nagyon . Lassan már úgy megy tárgyalni Mo-n háború van. :)

Ennyi röviden.

#741856 Ibiza Előzmény: #741853

"nem fog megoldódni" csak így.. kijelentő módban..a látnokok képességével.

Ha az ottani mencsiknek a német nagykövet mondja el nem fogadják be őket regisztrálatlanul akkor? szeted?

lazíccsatok Az éjszaka …

#741854 Ibiza

lazíccsatok

Az éjszaka közepén a feleség arra ébred, hogy a férje nem fekszik mellette. Kimegy a hálószobából, és meglátja, hogy a férje ül az asztalnál, lehajtott fejjel sírdogál egy whisky társaságában. - Mi az drágám? Miért nem alszol? – kérdezi a nő. - Emlékszel kedvesem, mikor megismerkedtünk, 16 alig voltál?- A férfi letörli a szeméből kigördülő könnycseppet. - Persze hogy emlékszem. – Válaszolja a nő, és leül férje mellé egy székre, és megfogja a kezét. - És arra emlékszel, mikor apád rajtakapott minket a kocsi hátsó ülésén, és azt mondta nekem, hogy „ Elveszed a lányomat, vagy esküszöm, elintézem, hogy 20 évre rács mögé kerülj!”. - Igen rémlik valami. - Ma szabadulnék.

#741853 banyaiz Előzmény: #741850

De ez attól fog megoldódni , hogy Lézer üzen a német nagykövetnek menjen a Keletibe? :)

Mondatjuk nyugodtan azt kapóra jött ez a szitu a Keletiben, és még lehet fokozni.

cirkuszi bohóc még rájátszik a hülyeségeivel nem tudom értékelni.

#741852 Euroman Előzmény: #741846

ne baj majd hétvégén kötsén verik egymást phaszát....a kövér disznó vajna is megint odatolat a homlokára tolt ray ban-ben, meg a vőgyerek, a mélyszaros lawrence, meg takony árpád, és az összes országot szétlopó geczyputtony ott fog virítani......zorbán már reggel 5 felessel a kezében fogja őket fogadni, aztán mind az 5-öt ő fogyasztja el 1 perc alatt, és aztán beindítja a posványosi illiberális gőzekét, és fröcsög ami a redvás pofáján kifér.....

#741851 banyaiz Előzmény: #741842

Ha átlógott egy gonddal kevesebb. :) Majd Ausztriában kiabálja Germany, Germany feldobják az első vonatra aztán irány München.

#741850 Ibiza Előzmény: #741846

csak fújod..jó ha van egy ilyen mérce mint te..aki tudja másnak mit kell tennie :DD

nem felesleges a német sajtó tele van velünk..mintha mi okoztuk volna a témát..görögök nem teszik a dolgukat.. a menekültek nem menekültek hanem határsértők.. és merkel uszítja őket..utána meg sunnyog..

#741846 banyaiz Előzmény: #741818

Lázár egy farok.

Oké adott egy magas labda mert Merkel nagyon könnyelmű kijelentést tett, fokozta itt az érzelmeket , amik lecsapódnak a magyar hatóságokon. Nagy hiba.

De ezt magas labdát felesleges lecsapnia ennek a félnótásnak. :) Tudom most nagyon okosnak képzeli magát, hogy beszólt a németeknek és látja, hogy ellentmondásos amit képviselnek és ő ezt észrevette kurvára okos fiú. Nagyon sok ész kellett hozzá.

Viszont az ellentmondásokra felhívni a figyelmet lehetne kevésbé színpadiasan is, amúgy is mindenki németek is látják az ellentmondást, és nem kéne élezni a feszkót. Minden szinten még a pályaudvaron is.

#741845 Turkoglu Előzmény: #741839

Holnap készülődök Kőszegre, remélem ott a kis határ rendben üzemel, mert hétvégén szeretnék hozni egy két Gorenjét a mariahilfer strasse-ról... :-)

Jó lenne ha az átkeléskor nem kéne 3 órát várnom...

#741843 Ibiza Előzmény: #741828

senki nem tudja kik ezek..mennyien jöttek mennyien mentek el..miket hoznak vagy hoztak be.. fegyvereket robbanószereket is hozhattak.. ha lesz egy robbantás a keletinél vagy egy nemzeti ünnepen..egy plázában..akkor te/ti visítasz majd a legjobban azonnal keressék meg a tettest..ha nincs meg tíz perc alatt akkor a zorbán monnyon le.. mert kb az orrotokig láttok...orbán bármit tesz semmi nem jó..ha betartja eu előírást akkor ezen nyávogtok..ha nem akkor meg azon..ezért leszárja (joggal) ki mit ugat..teszi amit gondol.

ellenzék azt ugatta orbán túlfújja a menekültkérdést.. szegedi paraszt polgármester még nem is látott olyat mondta.. miközben már hemzsegtek akkor is...tóbi is ezt ugatta a parlamentben...a zorbán a lopásokat palástolja a menekültekkel..most tök mást ugat.. ennyi szar embert még nem látott a parlament...pedig volt ott egypár.

elismétled amiket írni szoktam..most is..

Én mondtam éjjel 5 vonat a határig..ott kis uticsomag és arra tessenek menni.. és nem fogadunk vissza senkit..

A menekülttábor 5 ágyas elég..és sopronkőhidára kell rakni..csak estére kell visszamenni..térkép a recepción..és a kocsmában.

de akkor ne csodálkozz ha dúzzognak az euban.. mondjuk mindegy mit csinálunk..akkor is duzzognak.

#741842 TrendMan Előzmény: #741838

:-)

Sopronban már nem tudod regisztrálni.

Olyan közel a határ, hogy átlóg.

DVSC meccsen meg milyen hangulat lesz, ha a leláton kiabálja a sok bevándorló:

- germany

#741841 Euroman Előzmény: #741838

itt a VOLT fesztivál helyszínén 100 ezren simán elférnek...onnan a határ légvonalban nincs 2 km :))....esetleg amíg várnak, addig Guetta "verethetné" nekik, esetleg gerendai megszervezhetné az 1. Szír fesztivákt :))

#741840 matgab Előzmény: #741834

tudtam, hogy valami mélyen szántó pszichés trauma (volt barátnő) lehet ennek a fóbiának az oka...

Bár én inkább valami gyerekkori sérelemre tippletem volna...:-)

#741839 banyaiz Előzmény: #741807

Már készülődnek arrafelé. Csak nehogy Sopronban törjön ki rajtuk az indulat. :)