Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#741846 banyaiz Előzmény: #741818

Lázár egy farok.

Oké adott egy magas labda mert Merkel nagyon könnyelmű kijelentést tett, fokozta itt az érzelmeket , amik lecsapódnak a magyar hatóságokon. Nagy hiba.

De ezt magas labdát felesleges lecsapnia ennek a félnótásnak. :) Tudom most nagyon okosnak képzeli magát, hogy beszólt a németeknek és látja, hogy ellentmondásos amit képviselnek és ő ezt észrevette kurvára okos fiú. Nagyon sok ész kellett hozzá.

Viszont az ellentmondásokra felhívni a figyelmet lehetne kevésbé színpadiasan is, amúgy is mindenki németek is látják az ellentmondást, és nem kéne élezni a feszkót. Minden szinten még a pályaudvaron is.

Re: Cumania

#741845 Turkoglu Előzmény: #741839

Holnap készülődök Kőszegre, remélem ott a kis határ rendben üzemel, mert hétvégén szeretnék hozni egy két Gorenjét a mariahilfer strasse-ról... :-)

Jó lenne ha az átkeléskor nem kéne 3 órát várnom...

#741843 Ibiza Előzmény: #741828

senki nem tudja kik ezek..mennyien jöttek mennyien mentek el..miket hoznak vagy hoztak be.. fegyvereket robbanószereket is hozhattak.. ha lesz egy robbantás a keletinél vagy egy nemzeti ünnepen..egy plázában..akkor te/ti visítasz majd a legjobban azonnal keressék meg a tettest..ha nincs meg tíz perc alatt akkor a zorbán monnyon le.. mert kb az orrotokig láttok...orbán bármit tesz semmi nem jó..ha betartja eu előírást akkor ezen nyávogtok..ha nem akkor meg azon..ezért leszárja (joggal) ki mit ugat..teszi amit gondol.

ellenzék azt ugatta orbán túlfújja a menekültkérdést.. szegedi paraszt polgármester még nem is látott olyat mondta.. miközben már hemzsegtek akkor is...tóbi is ezt ugatta a parlamentben...a zorbán a lopásokat palástolja a menekültekkel..most tök mást ugat.. ennyi szar embert még nem látott a parlament...pedig volt ott egypár.

elismétled amiket írni szoktam..most is..

Én mondtam éjjel 5 vonat a határig..ott kis uticsomag és arra tessenek menni.. és nem fogadunk vissza senkit..

A menekülttábor 5 ágyas elég..és sopronkőhidára kell rakni..csak estére kell visszamenni..térkép a recepción..és a kocsmában.

de akkor ne csodálkozz ha dúzzognak az euban.. mondjuk mindegy mit csinálunk..akkor is duzzognak.

#741842 TrendMan Előzmény: #741838

:-)

Sopronban már nem tudod regisztrálni.

Olyan közel a határ, hogy átlóg.

DVSC meccsen meg milyen hangulat lesz, ha a leláton kiabálja a sok bevándorló:

- germany

#741841 Euroman Előzmény: #741838

itt a VOLT fesztivál helyszínén 100 ezren simán elférnek...onnan a határ légvonalban nincs 2 km :))....esetleg amíg várnak, addig Guetta "verethetné" nekik, esetleg gerendai megszervezhetné az 1. Szír fesztivákt :))

#741840 matgab Előzmény: #741834

tudtam, hogy valami mélyen szántó pszichés trauma (volt barátnő) lehet ennek a fóbiának az oka...

Bár én inkább valami gyerekkori sérelemre tippletem volna...:-)

#741839 banyaiz Előzmény: #741807

Már készülődnek arrafelé. Csak nehogy Sopronban törjön ki rajtuk az indulat. :)

#741838 banyaiz Előzmény: #741806

De én nem mondom azt regisztrálatlanul grasszáljanak. Csak azt, hogy a feszkó szempontjából nagyon nem mindegy, hogy pl Sopronban regisztráljuk, és oda szervezetten szállítjuk. Vagy Debrecenben és utána végig vándorolja az országot , és kiabálja Germany. :)

#741837 Turkoglu Előzmény: #741831

Tudod az a baj, hogy a németeknek kvalifikált munkaerőre van szükségük, a menekültek nem fognak tudni nekik audikat meg merciket összeszerelni pláne ilyen bérért amennyiért nálunk.... nem véletlenül vannak ők itt...

A másik dolog meg az , hogy lehet a sajtóban jópofizik Merkel ,hogy várjuk őket meg kvóta rendszer, de a németek 90% feletti része a háta közepére sem kívánja a bevándorlókat....

#741836 Tucsok Előzmény: #741831

Most azért vannak itt mert szeretik a magyarokat,vagy azért mert jól lehet keresni?

#741835 banyaiz Előzmény: #741830

Mert bekattantak Germany , Germany aztán mennek az Ígéret földjére . :)

Ebben a szituban a józan döntés vsz aki ott van irány Germany.

Úgy alakítani utána ne alakulhasson ki ez a szitu. Kommunikálni , hogy ez egy egyszeri kényszerpálya volt. Tanulságokat levonni.

Több értelme lenne mint a német követségnek üzengetni. Kiélezni a feszkót ahol és ahogy csak lehet.

#741834 Euroman Előzmény: #741823

a szüleim életére megeszküszöm, hogy soha, egyetlen szavazáson nem szavaztam rájuk, és soha nem is fogok...2004-ben az akkori barátnőm nagyon odavolt orbánért....a soproni Fő téren dedikálta a könyvét, barátnőm is oda vágyott....én inkább a Színház utcában megálltam és ott maradtam a két bringával, mondtam intézze el amit akar, aztán itt megvárom....ennek a phasznak még a látványától is okádok

#741832 Ibiza Előzmény: #741820

az egy bjuzi..lbibsi.. eszük nem sok.. meg volt szeppenve orbán mellett.

Német sajtó meg mosdatja merkelt..és persze minket rakna megint bűnbaknak..

a lbibsi sajtó hatalma..

#741831 Euroman Előzmény: #741819

ok....majd a német cégek meg elgondolkodnak azon, hogy hová is menjenek....Mo. a német vállalatok kihelyezett tagozata, vagy kevésbé szépen, a csicskása....így sincs munka, de ha ezek a kisebb vagy nagyobb külföldi cégek elmennek, akkor aztán már csak a mutyistáknak marad valami

#741830 Ibiza Előzmény: #741828

miért nem mentek a meneküttáborokba..senki nem mondta a keletiben van a menekülttábor.. Nem tudjuk mit mondtak nekik.. ha azt mondják bicskére viszik akkor felszálltak volna?

#741829 Kiss Zoltán Előzmény: #741823

Hogy örül az origo,hogy a baloldal elszabotálta Magyarország védelmét!Pedig olyan a közhangulat,hogy olyan emberek is akikről soha nem gondoltam volna,azt mondják erre a nemzet érdekeivel szemben álló oldalra,soha nem szavaznak többé,ennyi volt!

#741828 banyaiz Előzmény: #741805

Regisztrálni kell őket.

De úgy nehéz lesz ha elindítják Sopronba és Bicskén leszedik a vonatról. Így is regisztrálják majd , csak drámai módon.

Kérdezhetnéd hogyan lehet megoldani ezt a szitut ami a Keletiben van? Szerintem ennek a legjobb megoldása az lenne fognánk ezt a pár ezer embert vonatra , Ausztriába , és jelezni, hogy ezeket nem tudtuk regisztrálni teljes körűen de tekintettel a felfokozott hangulatra jobbnak láttuk őket útnak indítani Németország felé.

Aztán csókolom. Egyébként meg a regisztrációs állomásokat nyugati határ közelébe.

Azzal egyetértek Merkel dumája felfokozta az érzelmeket nagy hiba volt.

#741826 TrendMan Előzmény: #741820

Precedenst akar teremteni, ha egyszer áll a kvóta rendszer, akkor már lehet alakitgatni.

Ezt a fogást Viktor is szokta alkalmazni.