Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: Cumania

#741787 banyaiz Előzmény: #741784

Megint sikerült drámát csinálnia. Nagy erőfeszítéssel. Ezek után ki a fene fog felszállni egy vonatra , melyik fogja elhinni menetrend szerint megy? Még jó, hogy emlegettem Bejrútot. :)

Lehet úgy lenne ahogy mondod. :)

Re: nincs cím

#741785 Ibiza Előzmény: #741759

a társadalomépítés nem a titkosszolgálat működése..

ott építkezni kell..szakmunkát fizikai munkát végezni..most ezeket palesztínok végzik..

egymás mellett élni..törvényeket alkotni.. kialakítani az államigazgatást. adókat fizetni és újraosztani... (újraelosztásnál már szivesen hemzsegnek)

Arabok évezredekig elvoltak a törzsi rendszerrel..ma is így működnek.. klánok törzsfőnökök királyok vannak.. az új társadalmi rendeket sokan átvették sikeresen pl Tunézia..de sokan visszaléptek ebből..pl Marokkó..Algéria..nem tetszett nekik a nyitás..a szenny ami beáramlott.

#741784 Euroman Előzmény: #741783

nem olyan buták ezek az emberek....van okostelefonjuk, ismerik a net-et, arcról biztosan felismernék....nem hisezm, hogy megsimogatnák:)))

#741783 banyaiz Előzmény: #741781

Szerintem nem bántanák őket azt hinnék jöttek osztani kaját vagy ilyesmi.

Bár ha még sokáig hergeli őket szándékosan rájátszva a dolgokra akármi is lehet. Kapóra jönne egy jó nagy balhé .

Jó , hogy nem Debrecen felé indította el őket.

#741781 Euroman Előzmény: #741779

én mondjuk ezt a mocskos geczy alcsutit, meg lázárt, rogánt, kósát, mészáros lőrincet meg még vagy 50 prominens fityesz/kdnp-s geczyputtonyt TEK védés nélkül beengedném közéjük....vajna és dojcs tomika elmélyíthetnék velük a zsidó-arab barátságot....szájert rendesen kikormolnák hátulról....aztán ha élve kijönnének, akkor mesélhetnének az élményeikről....

#741779 banyaiz Előzmény: #741776

Azért ez a Viktor nagy játékos. Ezt a tömeget leszállítani Bicskén miközben abban a hitben vannak mennek osztrák határhoz.

Borítékolható a balhé.

Amivel lehet megint mutogatni az EU-ra , hogy mi csak a szabályokat tartjuk be, + az egész világ láthatja mivel küzd Magyarország (vagyis ő) . + az egész ország láthatja micsoda miniszterelnöke van aki küzd a szélmalmokkal.

Nagyon ravasz fiúnak képzeli magát.

látszólag teljesen jogszerű az eljárása, de ez megint a helyzetnek a kiélezésére irányul, szándékosan.

Ahelyett engedné Euroman keblére őket Sopronba. :) Senki nem szólhatna egy büdös szót se, lásd akár csak osztrákok eljárását legutóbb.

#741775 Euroman Előzmény: #741769

áááá, a házba nem jöhetnek....de a kertben egy sátrat már felállítottam nekik....meg 1-2 ellenségem lakcímét megadtam nekik, hogy ott szívesen fogadják őket, a házigazdájuk már várja őket friss étellel, a felesége meg nimfomán, akár szívesen kettyint is velük :)))

#741772 Euroman Előzmény: #741768

az nem érdekel....gyerekem nincs, én meg a 2050-et nem biztos megérem, ha meg igen, 85 éves leszek...

#741771 banyaiz Előzmény: #741766

Az ígéret földjére. Ki fognak ezek még ábrándulni Németországból. Ahelyett értékelnék jó magyar földön lehettek. :)

Vagy ott É-Jemen is mint opció. Nem tudom mit gondolnak ezek Németországból úgy kívánkoznak oda.

#741766 Euroman Előzmény: #741765

ááááá....most olvasom, csak Bicskéig jutottak....pedig már épp készültem, hogy mutatom nekik az utat :)

#741762 Kiss Zoltán Előzmény: #741761

Attól azért nagyon félek,nehogy Majdan térhez hasonló provokáció legyen,nehogy valakiket ideküldjenek!