Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#741244 rbbj11 Előzmény: #741233

most hallottam egy riportert class fm-en, aki azt mondta, csinált belöle filmet, végigkövetve egész vándorlásukat, és hogy görög rendvédelem csak sszisztál az egész vonuláshoz, meg sem próbáljäk äket regelni!!!

Igy ismet felteszem a kerdest: nekünk ugyan mi felnivalonk van EU kokiktol, ha nem reglenenk öket? Amint hözöngenek, lehetne Olo-ra és görögökre mutogatni!

#741233 walex Előzmény: #741211

Ha majd kitoloncolnák őket az EU-ból vagy visszapattintják nekünk (mivel itt lettek regisztrálva először) nem valószínű, hogy békésen elhagynák az országot.

#741232 walex Előzmény: #741226

Itt a lényeg. Szinte borítékolható, hogy vannak közöttük, ebből pedig előbb-utóbb nagyon nagy baj lesz. Aki meg ennek hangot ad manapság, az szinte le van hülyézve és rendre előjönnek a liberális megélhetési jogvédők által elmondott mondatok.

#741231 banyaiz Előzmény: #741226

Hiányzik az a 10 millió német és leszármazottaik akik csak II Vh-ban meghaltak , gyerekeik unokáik még aktív korúak lennének elvileg, akár ükunokáik. Nem kellene feltölteni a létszámot mindenféle bevándorlóval.

Másik az európai értékek segítünk a menekülteken. Európa azt mondja nem kér belőlük akkor milyen alapon mondhatná , kérhetne bárkitől szolidaritást. Akár a törököktől ott Szíria szomszédságában. Elvileg ott most sokkal több menekült van mint akik ide Eu-ba eljutottak.

Nehéz ügy ez.

#741230 Ibiza Előzmény: #741226

álságos a kérdésed..mert jártál Németországban.. sehogy nem integrálódnak.. a kínaiak a muszlimok a muzulmánok indiaiak nem integrálódnak.. a zsidók felerészben igen... a fele integrálódik asszimilálódik ezek egy része most keresi identitását..és másokra haragszik mert ő érdekei által vezérelve eldobta vallását....nagyvárosokban kialakulnak a tematikus negyedek..én imádom..mert szinesen szép a világ.

Ezzel nincs gond..van egy társadalom..normálisan a társadalomban vannak feladatok.. szakterületek amit elvállalsz.. a hullamosótól a szemetes..a szakmunkás az informatikus..az állami alkalmazott.. az atomtudósig.. és a társadalom megfizeti..vannak kötelességek és a teljesítésükkel nyerhető jogok..vannak a törvények..és viselkedési normák..ezeket be kell tartanod.. hiszen egy többségi társadalomban élsz..mint kisebbség jogaid vannak..mert jó fejek vagyunk..és empatikusak..tarthatod szokásaid..(ha nincsenek ellentétben a többségi társadalom alapszabályaival) népviseleted..

Ha nem tetszik menj vissza tematikus országodba.. ha oda megyek én is betartom szokásaidat.. a buszon rövidgatyában vagyok de amikor bemegyek templomodba .felveszem a hosszónacit..kedvesem kendőt hosszú ujjút hosszú szoknyát vesz.. és én leveszem a cipőm.. mert megtisztellek ezzel..vendég vagyok..de kínáncsi és nyitott vagyok rád.. képviselem kultúrámat de ami téged sért azt nem teszem.. TE IS EZT TEDD!!

#741229 Ibiza Előzmény: #741226

melyik hatalmi ág vagy titkosszolgálati szervezet ne használná ki, könnyen kihelyezze az aktiv és alvó ügynökeit.. ez egy történelmi lehetőség.. 10országba berakod az embereidet...semmi faxni..semmi akadály.

#741228 Ibiza Előzmény: #741220

azért kell egy kis empátia..miért menekülnek..

ok okozat..

Sziria..Asszad meghal fia diktátor..gyengitik..iszlamisták vérszemet kapnak.. állami hadsereg gyengül..iszlamisták területet foglalnak..őket szaudiak pénzelik (miért?) a "normálisak" mindkét csapat ellenségei.. ők csak rendesen akarnak élni..világi módon..

Ketté fog válni az ország..miért ne alakulhatna egy tematikus vallásos országrész..aki akar átköltözik..akinek nem tetszik átmegy a másik oldalra. De sok a sérelem..az oktalan pusztitás..

A háttérben érdekek...nem a rend a rendezettség a cél..miért nem? szaros emberektől lesz szaros a világ..

Akik elmennek Németországba..ott tanul gyerek..kap munkahelyet..vissza fog menni?

#741227 hosszhuszár Előzmény: #741226

ÁÁ, ezeknek ez eszébe sem jut... pedig lesz belőle baj, nem kicsi....az a baj, hogy van akik ezt előre látják, és nem azok, akiknek látni kéne....

#741226 Kissherceg Előzmény: #741223

azért érdekelne, hogy a hirtelen érkező (2-3 év) 1-1,5 millió menekült hogyan integrálódik a német társadalomba. Ha ezek 1 ezreléke ISIS banda tag, akkor szépen bomlani fog a német egység...

Ez a befogadósdi nem a helyes megoldás...

#741223 banyaiz Előzmény: #741222

Abban egyetértek, hogy minél később ad a problémára az EU egy olyan választ ami elveszi kedvet a népvándorlástól annál nehezebben lesz kezelhető a helyzet.

Ha külön külön tagállamokra bízzák abból iszonyat káosz lesz. Elég a mi bohóckodásainkra ránézni.

Szerbekhez elkezdünk visszatoloncolni esetleg átugranak Felcsútra megkérdezni mi a **** történik itt. :)

Ezek ilyen szájkarate dolgok semmire nem jók. Magyar hadsereg még a menekültekkel se bírna el talán , hány embert számlálhat egy század van összesen, harcképes állapotban?

http://www.youtube.com/watch?v=PYqRyS1F_YM

Nem bonyolult a képlet..…

#741222 Ibiza

Nem bonyolult a képlet..minél többet befogadnak annál többen indulnak el.. vannak az úttörők..a gyors követők.utána szánja rá magát a birka..de ők nagy számban lesznek..és nem fogják befogadni..akkor hova teszik őket?

usa lapit..röhög a markába..ő egyet sem fogad be.. vagy majd nagykegyesen 10ezret.. de kiválogat..miközben usa által szétvert országok emberei menekülnek..itt éledtek fel a szélsőségesek.pont az amerikai agresszió miatt.. azokból az országokból menekülnek amelyeket a nyugati világ multicégei a végletekig kizsákmányoltak..akiket éhbérért dolgoztatnak..

#741221 banyaiz Előzmény: #741219

Persze, csak képzeld el ezt százezereknél/millióknál . Már itt vannak Európában és akkor megkapja az értesítést húzzál haza. Szétszedi Görögországot. :)

Ezért tartom kitűnő ötletnek Eu-n kívüli táborokat. Ennek egy bökkenője van melyik országok vállalják fel ezt a problémát. Itt mélyen a zsebbe kell nyúlni. Van az a pénz szerintem amiért törökök bevállalják, Líbiában a jó ég tudja mi folyik éppen . Afrikában is megállapodni valamelyik országgal akkor Eu-n kívül zajlik az ügy.

#741220 Koffein Előzmény: #741218

hát ez az, ha mindegyik elégeti a papírjait, akkor németeknél bemondás alapján kérelmezik a menekült státuszt? hogy? miként?