Nah Bud,amcsi zárást elnézve így lesz kihívás nyerővel kiszállni hatilongból,úgy könnyű lenne hogy usákok erős plusszban :D
Nah Bud,amcsi zárást elnézve így lesz kihívás nyerővel kiszállni hatilongból,úgy könnyű lenne hogy usákok erős plusszban :D
énis..úgynézki kicsi, vagy közepes plusz lesz USA -ban ...holnap lehet akár 15800 is.
Megtettem tétjeimet holnapra némi hatilong formájában,kt 375....
Jól! Zárták a MOL és Ricsi TDT shortokat is! Hát ilyenkor ez van!
Köszi,az info mindig jól jön,kérdés tudjuk e jól értelmezni vagy a piac logikától mentes,sztem most utóbbit éljük...
kicsit rossz lett a lakásadat: 342k
Előző: 352, várt 360.
Enyhe emelkedés helyett enyhén csökkent...
köszönöm mester :)
egy sc még benne van a napban.
Néhány gondolat:
A márciusi FOMC comment előtti napokban a $ nagyon nagyot erősödött, majd aznap rossz adatok jöttek és megindult minden dél felé. Aztán jött a bejelentés a kötvényvásárlási programról és egyébb nyalánkságokról, a $ beszakadt a piacok megörültek, és lásd hova jutottak. Na most pont ellentétes érzésem, meglátásom van. Még nem tudom mi sül ki belőle, kamat hűtési várakozások, pénzszivattyú stb. de nem árt résen lenni:)
Tudom, hogy az Usa totyikba kéne ezt írnom, de szerintem ez itt is befolyásoló tényező lehet:))
Forgalom nem verdesi az egeket! Lesz itt még sírás longosnak, shortosnak egyaránt, ahogy általában lenni szokott! :-)
csodás múlthéten erre a buxra 15800 volt hati :D jól kereskedhető :)
Otiban és hatiban is kinéztünk az eső csatiból,de elég vérszegényen...
otp vevő nyitja a fedezeti short pozikat sztm. Ezért ilyen alacsony a KT
Magyar mutyiban a Ricsinél, Egisnél 1-2 nap alatt el kell ám érni a célárat, különben baj lesz! :-) Pici a KT, de talán 1-2 k short beleférhet.
már visszavettem olcsóbban :)
ricsi kitörés lereagáljuk gondoltam, de nem...
Sc-t nem várod meg? :D
mini hati long zárva :)
Longot kell növelni mese nincs,alacsony kt van :D