Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#739128 Bendeguz Előzmény: #738876

azzal nem számoltok, hogy a korst minden fűkunyhóban hamisítják, ami végeredményben csökkenti az értékét, hiszen minden második ember ilyen szarokkal rohangál. volt anno egy cikk, hogy a kors megpróbált lejönni a középosztály számára is megfizethető cuccokkal, amivel csak a jól fizető luxus kategóriát amortizálták le.

#738876 rbbj11 Előzmény: #738854

Pontosan! Ezert is favoritom kors, javasoltam itt a topikban, es ezert is vettem ma vissza mindet

Az ar es anomaliak tozsden egy lehetoseg hosszu tavon olcson befektetni egy-egy kivalo cegbe. Az ember a lakasanak a piaci arat sem figyeli naponta...ha kiadja a lakast, az erdekli, hozza a beveteli dijat, es ez a beveteli a befektetett tokehez kepest jol hozzon.

Egy jo ceg termeli folyamatosana nyerot, es nagy reszet annak olyanba forgatja vissza, ami az osztalek kifizetesenel is jovedelmezobb. Ezt elobb utobb a piac is bearazza, mi tobb, adott hangulatban tularazza, na akkor es csak akkor erdemes eladni a rv-t. Most meg venni kell

#738854 matgab Előzmény: #738851

http://blogs.barrons.com/stockstowatchtoday/2015/08/06/kors-jumps-10-as-q1-full-year-forecast-beat-expectations/?mod=yahoobarrons&ru=yahoo

Az nem lehet, hogy egy adósságmentes cég egy év alatt 4,5 USD adózás utáni eredményt termel (ott ahol az adókulcs 35%-tehát nem is offshore-ozzák ki a bevételt, mint egy apple-nél!) az csak 40-45 USD-t érjen!

Teljes piaci nonszensz. Ennek 80 USD kellene , hogy legyen az ára akkor is, ha nem növekedési sztori lenne benne.

#738849 Fornit Előzmény: #738848

Én tavaly október óta kerülök minden olajos papírt. Eddig nem bántam meg...

#738848 Koffein Előzmény: #738839

sdrl.-el kapcsolatban milyen várakozásaitok vannak, az elkövetkező fél évre vetítve? :) év elején 15-20as rés töltést vizionáltuk, azóta szépen megfelelődött :-/

#738797 rbbj11 Előzmény: #738354

szepen pörgött a topik, most jöttem vissza szabirol, de egy hét lesz, mire mindent elolvasok :)

#738768 matgab Előzmény: #738726

Az Y generáció körében már egyáltalán nem olyan menő a meki , mint az X-ben vagy a korábbi generációban.

Ezt én már mondtam 2 éve is...

Meki csődbe fog menni 20 éven belül. Már nem erre van igény itthon sem, mennek az emberek a Cserpesbe inkább...

#738761 Koffein Előzmény: #738694

jelentés után miért is ne esne ez is... -10%kereskedés után :D de örülnék, ha egy kis pluszban kezdené, a gyj utáni napot a kiválasztott cég :)))

#738726 Bendeguz Előzmény: #738718

Rbbj, ha MCD 100 fölött zár, jöhet a 110-es célár? :)

Eközben mindenhonnan jönnek a hangok, hogy a mekdönci bajban van, szar a kínálat, nem eszik a népek.

#738716 Bendeguz Előzmény: #738710

hol a helyed Buksi!? közöttünk! :)

na de ahelyett, hogy bedobtál volna pár tickert, nyomod itt a kohelló idézeteket