Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#738168 Bendeguz Előzmény: #738163

valóban. billeg 9 és 10 között, de érzésre inkább fel fog kitörni. lehet hogy a long pozi mondatja velem.

#738117 Greeny Előzmény: #738054

hogy a virgin is szakadjon ketté... Mióta kistoppolt elkezdett felfelé mászni...

#738024 Greeny Előzmény: #738016

ne gyere a faktoroddal :)

portfoliom ma 1% közeli minuszt mutat, amit a PYPL és a SDRL kozmetikáz. De FED döntés és US supply data...

Btw CG irányába érdeklődést mutatok.

#738016 matgab Előzmény: #737993

SDRL szépen megy ma is... Bár a hülye PKO is +4%-ban kezdte a napot, aztán már 0...

#737998 Koffein Előzmény: #737993

ne is mond, nem erre számítottam :) este amikor kilőttem a gépet zárás után fél órával, ahogy a gyj kijött +4%ban volt, mondom gép kikapcs, holnap jó napunk lesz, erre a ceo egy órával később kivégezte a jó hangulatot. enyhén voltam ideg, nem is kellett kávé a hajnali bootoláshoz. :)

#737993 Greeny Előzmény: #737938

Twitter jó nagy káosz... még jó hogy a bővítés SDRL-ben és PYPL-ban elvitte a szabad tőkét nekem :)

LCI viszont nagyon fáj. Nagyon megcummantott...

#737940 Koffein Előzmény: #737939

Ne is mond... most regeltem, hogy lássam miről is szól ez az egész :)

Durva, egyből fel is ajánlotta, hogy kövessem a Malévot :DDD

#737938 Koffein Előzmény: #737934

Twitter necces, nem tudom még mindig, hogy miből csinál pénzt :) habár ami pozitív, a meglátásom szerint, hogy sok cölöb, politikus használja, hírekbe ágyazzák egy egy cölöb hsz.ét, vagy lásd görög válság infó áramlását. Hamarabb került ki twittere a megegyezés, mint ahogy kijötte a szobából... csak azok a fránya számok, amit vár a piac... :)

#737934 Greeny Előzmény: #737933

Végre egy Paypal társ ;) Szintén hasonlóan gondolkodom.

Ha lenne annyi szabad tőkém, akkor én is Fit és Twittert nézném (utóbbit venném, Fit itt nekem már magas). Apple 110 körül nekem szintén vétel lenne (most nincs).

SDRL-t szépen meghúzták. Neki a napi 5-10% az semmi... le vagy fel...

#737933 Koffein Előzmény: #737932

na jó, még hozzácsaptam fitbitet és twittert is, gyj.re spekizve.

ebay -t nem tudom eldönteni, hogy mi legyen, mert erre a 28ra nagyon ráragadt.

paypal a tervek szerint marad az idei évre.

apple tartom, és 113nál bővítést tervezek.

#737930 matgab Előzmény: #737926

jó sok seadrill-t vettél, +8% :-) Ha érteném, hogy miért megy, boldog ember lennék.