mai napi nyerők (már akinek van ilyen) a figyelő listámról...
sandisk, underarmour, wincor, Eli lilly...
mai napi nyerők (már akinek van ilyen) a figyelő listámról...
sandisk, underarmour, wincor, Eli lilly...
ja, a unit linked biztosítás a világ egyik legnagyobb átverése.
Nekem is volt , mert egy csinos szöszi nő meggyőzött, hogy ez jó lesz nekem, meg az adókedvezményen kívül infla felett 4,5% garantált hozamot fog fizetni, amit hozott is az első évben.
Utána lévő években meg hozott 1% körüli hozamokat (akkor amikor a banki kamat még 8-12% körül volt.
Meg is szüntettem néhány év után, örültem, hogy a pénzem legalább visszakaptam...
Ez a legrosszabb biznisz. Biztosítónál? Hosszútávra?
Amúgy csak az éves befizetésed után kapsz 20 %-ot, utána meg amit a biztosító termel neked hozamot (örülj, ha nem lesz minuszod)
Pl. befizetsz egy évben 240 000 forintot, az első évre megkapod 48000 ft-ot, az összesen 288000. Az fog neked kamatozni, amennyi hozamot termel neked a biztosító, azaz kb. 0-át. 20 év után örülhetsz, ha megkapod a befizetett tőkédet.
Szerintem jobb az önkéntes nyugdijpénztár, nézd meg a hozamokat, és ott is van 20% állami támogatás, ugyanígy.
Javaslom a www.kiszamolo.hu honlapot olvasgatni ez ügyben.
Én amondó vagyok, hogy biztosítónál sose fogsz jól járni (az asszony egonos volt, mesélt egyet smást)
20% adókedvezmény? ami nekem van, arra én nem kapok egy peták adókedvezményt sem :))
Éjszaka úgy látszik rendetlenkedik az oldal. Tegnap én is így jártam csak nem tudtam szerkeszteni hsz-t 25-ben írtam le amit 1-ben akartam.
Nyugdíjbiztosításra gondolsz? ami van biztosítás megélt 20% adókedvezményt, 30% adókedvezményt és 0 adókedvezményt is, kalandos sorsa van.
Hogy ez ingatlan topikban banyaiznek valaszkent miert nem mukodott, rejtely...
Ha ember nyugdijra gyujt, most is nagy biznisz eletbizt, ugyanis allam befizeteseid utan evi 20 szazalekot ad! Vagyis ha biztosizonal alapod nullat is termel, akkor is evi 20 % a hozamod.
Tudok barkinek kotni, ha erdekel vkit
Na
Chesepeake pozim kezd aggasztani..az abaj, h a buko pozikkal mindig turelmesebbek vagyok, mint a nyerokkel
a kettő együtt, így is többet ér, mint a múlt héten az ebay egymagában...
Ugyan, lci ötleted is megfogadtam, söt, nemreg visszavettem, igy az most az egyik legnagyobb pakkom. Pozikat csak kulon kerdesre irom be, de akkor meg mindig valaszoltam. Nincs turelmem naplozni
Mastercardot sajnalaom, hogy nem tartottam turelmesen. En is csak tudom, mit hogyan kene, de arra nem eleg a 10 ev tapasztalatom, h ugy is cselekedjek, ahogy kene
Jól van, ügyes és türelmes! Máskor szólj, hogy mi lett vele. Kevés tippemet fogadod meg, azok sorsát követni szoktam. Most szólok, hogy MasterCard történelmi csúcson van, hamarosan eléri a 100$-t, jöhet a 110.
nem ismerem a céget, de ilyen jellegű cégekkel (tömény veszteség növekvő árbev mellett, mi több növekvő veszteség, kiegészítve égben levő könyv szerinti értékkel) nem foglalkozom, mert fundamentálisan értékelhetetlenek. Ahogy már Teslánál többször mondtam, az csak azért kivétel nálam, mert Musk.
az LMT mikor ugrott ekkorát?? A múlt héten nem voltam gépközelben... Ez is csak addig esett, amíg nekem is volt....
KORS aug 6-án jelent. Kíváncsi vagyok hova a csába tud ez még esni innen...