http://www.marketwatch.com/story/sunedison-to-buy-vivint-solar-in-22-billion-deal-2015-07-20
Hát erről lemaradtunk...
http://www.marketwatch.com/story/sunedison-to-buy-vivint-solar-in-22-billion-deal-2015-07-20
Hát erről lemaradtunk...
én is benne vagyok még 12,8-ról... Pedig még 0,1 USD nyereséggel is eladhattam volna... Csak úgy mint a KORS-ot, amin 1,5 USD nyereség lehetett volna...
10%-osokra sose rakok stoplosst, csak profitvedot esetleg. De jellemzoen nem ugy mozognak, hogy erdemes lenne azt is rakni. Mire 5%ban vannak, akkor szoktam esetleg nullaba huzni. Illumina annyira fura volt, h. barmilyen stop vagy esely adas magas profitra tul neccesnek tunt nekem
Eladtam 220on. Ha 10% alapjan veszem, akkor majdnem mindig annyin is adom el
Vagy Rbbj szokása szerint stoppot utána húzni. De ha stopp volt rajta az elejétől, akkor 10% körüli eséskor már biztos eladatta vele, de nem szólt. Ezért kérdem, hogy mi lett a pakk sorsa?
Akkor 220-nál el is kellett volna adni a +10% os szabály miatt. :)
Anno vettél Illuminát a javaslatomra a 200 +10% szabályra. Onnantól lement 182 környékére, nem szóltál, hogy eladtad volna. Most 240 körül van. Tartod? Nyertél vele?
annyira gazprommal sem jártál végül rosszul, ha folyamatosan bővítetted, és végül görög para előtt mind eladtad
Sajnos nincs idők, sem kedvem spekulálni. De majd rászánom magam. Sok más dolog van futóban meg élni sem ártana :S. Bár az tény a beülős pozik is hoztak szépen az elején csak elfogytak a figyelőlistán lévő cégek.
elmult 1-2 napban bevásároltam, és a még ki nem stopolt minuszos pozijaim is hatlamasat mentek, az egész portfoliom akkorát ugrott, mint bika piac elején...
jelenleg csak ülök a meglévő poziaimban és kp-ban. Nekem ez globális vergődésnek tűnik és nem a megszokott bika piacnak, ami az előző években volt megszokott.
Többet próbálok felnézni, de ötletem nem sok ez a kínai esés is direkt generált volt, de most a megfogás állam részéről jó köröket hozhat.
Unicom van a KBC-nél?
a lehetöség mindig a pánikban van, persze nem rövid távon
Amikor usd 1,4 volt euroval szemben, talán ebben a topikban részvevök emlékeznek, egyfolytában az amcsi piacot favorizáltam. Föleg magyarral szemben, mikor 180-200 volt huf...
De ez elmult. Az amcsi piacon mär csak egyedi sztorik maradtak. A kinai piac kezd alulärazott lenni. Pedig nem szeretem Äzsiät
brutál.. Mondjuk a rig.us szebben mozog, mint a seadrill.
gyerekek, nagyon durva. az 1 hetes fürdőfelújítás lassan 4 hete tart. kész lett majdnem, erre elkezdtek eltörni a csempék, szar az egész, lehet újra kezdeni. ha minden összejön, azonnali hatállyal felmondom a lakást és költözünk. szarfaxu görögök meg a 0,0001% világgazdasági jelentőségükkel 20%-ot ütöttek a tőzsdéken, gratulálok a birka spekiknek.