Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#735894 Fornit Előzmény: #735815

Ha megjössz, majd helyzetjelents, én foglak váltani a helyszíni megfigyelésben. :)

Remélem nem szamárkordékkal lehet bárhová is eljutni a reptérről majd :)

#735815 Turkoglu Előzmény: #735800

Én meg pont most vettem, persze muszályból...

Megyek holnap megvizsgálom Korfun a családdal milyen is a görög válság...

#735814 JP Előzmény: #735800

Majd hiszem, ha látom, ha azt írod, hogy már nincs devizád :-)

Na de ezzel én is így vagyok, és minden árfolyamhullámnál azt mondom, hogy nem lesz több felhalmozás, mer nem engedi tovább a piac :p

Némileg HUF-val kapcsola…

#734912 JP

Némileg HUF-val kapcsolatos a kérdésem:

Váltóknál, hogy váltják, adják-veszik a Dán koronát (DKK) ?

#724194 Ibiza Előzmény: #724171

nekem Astóriánál volt egy arab srác.. lassan épitettem vele a kapcsolatot..névére már nem emléxem..később egy szirrel is volt kapcsolatom a váci utcában..neki ma már hivatalos pénzváltója van.. nagy figura..behiv a hátsó helyiségbe ott alkudozunk..arab teával kinál fenyőmaggal...ha látja bosszús vagyok rak az üzlethez egy szelet arab csokit .szerbusz testvérem..úgy köszön..mondja ha nem kötünk üzletet akkor sincs semmi gond..

keletinél sok roma gyerek volt aki arabot játszott..és lehúzták a delikvenseket..villámgyorsan ki tudták cserélni a köteget..vagy átjáróházba vitték a lúzert.

#724177 Margaretta Előzmény: #724171

A 70-es évek második felében az NSZK márkát úgy váltották zlotyira az ottani taxisok, hogy úgy számoltuk át forintra, hogy 5-el osztottuk a zlotyi-árat.

Mondanom sem kell, hogy egy előkelő helyen a vacsora is "fillérekbe" került:)

#724086 Ibiza Előzmény: #724080

biztos..akkor sem rémlik.. haverom akkortájt jött meg 2év egyiptomból.jól váltotta dollárt..és berakta 33% kamatra valami fixkamatozású valamire..

#724084 Ibiza Előzmény: #724079

továbbra sem rémlik.. de biztos igaz.. mindig váltottam valutákat.. 250 körül eladtam a dezsőt. remélem visszamegy a 150-es szintre..

#724080 TrendMan Előzmény: #724076

94-95-ben volt egy idő, amikor a banki alapkamat is 20 % fölött volt.

Szerintem akkor volt az USD 310 körül.