Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#734940 Boby. Előzmény: #734935

" Az Origo számolt be arról, hogy a férje

nevén szerepel Tarlós István

tanácsadóinak listáján havi bruttó 850

ezer forintos fizetéssel az a korábbi

ügyész, aki a Hagyó-ügyben elérte a volt

MSZP-s főpolgármester-helyettes előzetes

letartóztatását. Volt kémelhárítók és a

BKV-ügyben érintett egykori rendőrök is

kaptak állást a fővárosnál."

Vagy a vádak és a bizonyítékok voltak koholtak,hamisak.Ezzel véletlenül sem szeretnêk senkit sem a védelmembe venni,de túl sok ilyen koncepciós ügy volt.Így utólag látva,h. mit művel a fityisz mindenki szemeláttára - akár trafik,akár nyerőgêp,akár Mészáros stb. -, simán el tudom képzelni az összeesküvéseket.

#734919 Fornit Előzmény: #734865

Előnytelen ez a fotó a cikkben, úgy tűnik nagyon meghíztál mióta nem láttalak :))))

(Na ezért kell max a negyediken lakni..)

#734916 Koffein Előzmény: #734914

mé most hol táboroznak? nem az árterületben várakoznak a beutazási engedélyre? :P

#734914 Sumér harcos Előzmény: #734909

engem tényleg nem zavarna ez az egész,ha már pénzt is huznak le a cirkuszból,szuper,gyönyörű,ha úgy van.

csak ne az én Aurámba,Környezetemben nyomják ezt a bulit,tessék felvinni a tábort meg mindenkit oda a 8millio euroval együtt,a BP. 12.kerületbe,ahol most is 200-500misiért hirdetnek egy épitési telket kopaszon.. oda,ott táborozzanak.

Háát milyen hazafiak eze…

#734906 Boby.

Háát milyen hazafiak ezek, mikor nem jó nekik a magyar és mindenáron a multikat akarják?!

" A

legnagyobb mértékben épp a kormánypárti

szavazók véleménye változott: míg márciusban a

fideszesek körében kisebbségben voltak a

vasárnapi nyitva tartás hívei (45 százalék),

májusra már közel kétharmadosra nőtt az

arányuk."

#734894 walex Előzmény: #734891

Ez persze csak is a véletlen műve lehet.

Üdvözlet a semmitérő NMHH, GVH sóhivatal munkatársainak.

#734893 Csusza Előzmény: #734892

Igen, közben megtaláltam ezt is:

"Kártyás előfizető esetén, ha a kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó ajánlatot nem fogadta el, a megváltozott feltételek az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 134. § (16) bekezdése alapján a 2015. július 1. napján vagy azt követően történt első előfizetői egyenlegfeltöltéssel kezdődően lesznek irányadóak. Esetükben az előfizető általi egyenlegfeltöltés a jogszabály szerint új határozott idejű szerződés ráutaló magatartással történő megkötésének minősül, az egyenlegfeltöltéssel az előző határozott idejű szerződés megszűnik, de az előfizető hívószáma változatlan marad.

Az ajánlat visszautasítását a fenti módosítással érintett előfizető megteheti a Telenor bármelyik ügyfélszolgálati elérhetőségén."

Tehát feltöltős is lemondhatja az emelést, ha jelzi.

Csak hát éppen olyat nem lehet, mert a telenor nem elérhető. Korrekt megoldás...

#734892 Sumér harcos Előzmény: #734891

vsz. a kártyásoknak is jelezni kell julius 1ig,mert egyébként emelnek,2élő kártyás számom van,mindkettőre jött sms,hogy julius 1ig bregyogjak nekik vmit.......de most még ezért menjek sorbanállni vmi üzletbe....a rohadt bandája......online felület,telefonon nuku- semmi.

menjenek a picccsssába.

mondjuk igazából lexarom,ezeken nem sokat beszélek,de ez nem eljárás amit művelnek.

#734888 Csusza Előzmény: #734859

Kösz, akkor jól értettem.

Feltöltősnél az az alap, hogy a feltöltéssel elfogadsz minden szerződési feltételt, ez eddig is így volt. Mondjuk logikus, másképp nem nagyon lehetne megoldani.

De azért a telenor jópofa és sportszerű, mára kikapcsolták -"technikai okok miatt"- a telefonos ügyfélszolgálatot, hogy ne lehessen ott nemet mondani az emelésre. Igen korrekt megoldás, hogy csinálnának maguknak kistesót...