Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: balhé

#734820 Ibiza Előzmény: #734816

a régieknek 3év volt...Apámék még annyit voltak. utána 2..én "szerencsére" csak másfél

Helyesbitem előző hozzás…

#734818 TrendMan

Helyesbitem előző hozzászólásomat:

4 hónapig és igen aknavetős szakaszparancsnok képzésen vettem részt.

Nem kell mindent bezárni, nem baj az, ha reggel 3 szir és 1 pakisztáni alszik a málna bokor alatt.

#734810 Sumér harcos Előzmény: #734806

ott mondjuk éppen van egy putrisor is KKhalason,100-300méterre a tábortól,gondolom majd a romák megvédik a várost.

#734809 Sumér harcos Előzmény: #734806

A macedón parlament a héten megszavazta a bevándorlási törvény módosítását, így könnyebbé vált a menekültek áthaladása Macedónián: az országba érkező menekülteknek a regisztráció után 72 órájuk van arra, hogy elhagyják Macedónia területét, vagy menekültstátuszért folyamodjanak.

A nagyköveti jelentés szerint a gyors törvénymódosítás ki nem mondott oka a magyar-szerb határra tervezett kerítés felépítésének a híre.

http://444.hu/2015/06/26/gyorsabban-juthatnak-at-a-menekultek-macedonian/

#734808 TrendMan Előzmény: #734806

No halasi ismerősöm örülni fog.

Én abban a laktanyában voltam katona 4 évig.

Úgy látom a népesedési problémánk megoldódik, Viktor minden fegyvert bevet.

Átmenetileg meg tényleg a stadionok is megtelhetnek majd emberekkel.

Migráns szurkolókat a lelátókra!

Re: ez hihetetlen

#734807 Margaretta Előzmény: #734801

Nem értelek.

Nem vagyok migráns.

Kerítésem van, de a kaput sohasem zártam még be kulccsal. Mert mindenki bezárja, így azt gondolják az enyém is zárva van. Én meg szabad vagyok, mert akkor megyek ki, mikor akarok és nem kell felcsesznem az agyamat, hogy máááá megint nem hoztam a kapukulcsot.

Én csak arra gondoltam a cikk olvastán, hogy van egy fideszes csávónak egy szinkrontolmácsképzője, amivel nem tud mit kezdeni. Így, ha mostan a menekültek mellé szinkrontolmácsokat kell állítani, az ő biznisze beindulhat.

#734806 Sumér harcos Előzmény: #734794

"Kiskunhalason a korábbi Gábor Áron laktanya területén nekiálltak egy idegenrendészeti előállító kialakításának. A helyszínen egy 200X200 méteres területen kezdték el levágni a füvet, majd kordonokat állítottak fel, hogy ott sátrakat húzhassanak fel.

Az MTI szerint a tábor 1100 menekült befogadására lesz majd alkalmas, de ők maximum csak 24 órát tölthetnek el itt, amíg az adataikat rögzítik és eldöntik, hogy menekültkérelmet nyújtanak be vagy a rendőrség lefolytatja ellenük az idegenrendészeti eljárást.(MTI)"

na ez a szegedi úton van halason,egy biztos halas felől nem közlekedem a következő félévben szegedre és az arra található településekre,köszönjük,de tényleg!

nem az én dolgom ez....még,amig telken belül nem jönnek.

#734805 TrendMan Előzmény: #734804

Migráns ISS vagy?

Robbantanál nálunk?

A zsúfolt eus nagy város tárt karokkal vár!

#734799 Razamanaz Előzmény: #734792

Már tudják hogy nyereséges lesz.Akkor biztos nem kell majd 5 hónapot várnom egy szájbabaxot szív ultrahangra

Re: nincs cím

#734771 Sumér harcos Előzmény: #734765

vagy az is lehet januárban sétált egyet utoljára szegeden.

ha csak ugy nem?:)

mert az utolso 1honapban vált kritikusabbá a helyzet.

lehet volt vmi Merkel-Orbán megállapodás a feltartóztatásról,mint itt irtátok az elmult hetekben,de ennyi ember nem jött eddig a szerbek felől,a létszám is megugrott.

meg akkor mit lődörög ez a sok menekült itt szeged,röszke,mórahalom,kelebia,tompa,kiskunhalas vonalon szabadon-menjenek tovább pestre,aztán uccu nyugat....

ha meg mennek,akkor jönnek helyettük ujabbak,

mert pl. tavaly decemberben még nem vonultak 1000-1500asával naponta a zöldhatáron,nem lehetett látni őket ilyen tömegben itt dél bács-csongrád megyében.