Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#734139 Boby. Előzmény: #734137

A függöny szerintem istanbuli volt,onnan jött Szabadkára,onnan meg persze hozzánk.Ezt csak onnan gondolom,hogy akkoriban annyit voltam Istanbulban,hogy majdnem ideiglenes lakcímet kaptam tőlük.:)Szabadkán ,a piacon a hamburgert imádtam.Semmi köze a mekishez.Más a zsemle,más a hús,tejföl,ajvar,stb.

#734137 Sumér harcos Előzmény: #734131

az yo világ volt.

kicsit korábban 1987-88ban még 5küllős bmx,náluk fbp-is jött onnan,

itt még olyan nem volt csepelben:)

meg a függöny....pl. az még 1988ban is zsákszámra jött onnan.

#734136 Boby. Előzmény: #734133

:)!Szerintem csak átverés ez a story!Nekem pont ma mondták,h itt nincsenek morék.Amúgy szeretik a politikát,de eddig akitől kérdeztem,az egysem ismerte az élő istent.

#734135 Boby. Előzmény: #734129

Nem tudok mit mondani erre.Fogalmam sincs,hogy ez mennyire lehet jellemző.Szerintem,onnan lehet tudni,h hol van olyan nagy habzsidőzsi a világban,h a mi moréink tömegesen kezdenek el abba az országba repjegyet venni.

#734134 hosszhuszár Előzmény: #734121

idáig is volt ennyi, csak becsukták a szemüket.... merkel ittjárta óta, meg mind elfogják őket...érdekes, nem?

és ha már összeesküvés elmélet, merkel innen obamához ment....hogy miért?

elsikálni az usa kitiltási botrány ügyet, cserébe meg feltartóztatunk minden illegális határátlépőt.

#734132 Boby. Előzmény: #734130

Annyira nem tűnnek rohadónak, bár panasz van itt is.Mondom nekik próbáljátok meg nálunk!

#734131 Boby. Előzmény: #734128

Áá, ne törd magad,csak a település nevek hallatán feltörtek bennem a 90-es évek elejéről az emlékek.Akkor a forexet a dínár,márka,forint keresztárfolyamok, a tőzsdét meg a hamilton,ministor,domaci,rumpunch árak jelentették...,de most jut eszembe odaát vették a diót és a kávét is.

#734128 Sumér harcos Előzmény: #734120

nem vagyok annyira jól értesült,

a környékről sokan Szabadkáznak(Subotica óriás piac ugye),1telefon végülis:)

#734127 Boby. Előzmény: #734125

" Az áradat oka egészen egyszerűen a nyugat-

európai jóléti államok töketlenkedése."

Szeretném ezt hinni,de én ennél azért többre gondolok.Ennyire nem hiszek a véletlenekben sem.

" mindegyik országban

elhelyezés, segélyek, ingyenes orvosi ellátás,

mindenféle extremizmus elfogadása"

Ezeket az ingyenes dolgokat sem értem.Amiket én hallok az az,hogy ingyen sehol nem adnak semmit.Persze lehet csak nem jó emberekkel beszélek,de én pl. Svájcban most cirka 300 frank eü. biztosítást fizetek per hó.Tudtommal itt sincs ingyen eü.Persze, mondom lehet,h. van csak én nem tudok róla.

#734125 Fornit Előzmény: #734113

Ez nekem is erős összeesküvés elmélet. Az áradat oka egészen egyszerűen a nyugat-európai jóléti államok töketlenkedése. Amikor már lassan Pakisztánban ki lehet választani a Bradfordi council house fürdőszobacsempe színét, és ki lehet számolni hány font segély jár majd csak ezért-azért, mindegyik országban elhelyezés, segélyek, ingyenes orvosi ellátás, mindenféle extremizmus elfogadása (lehet üvölteni a Londoni mecsetekben, hogy "bomb the UK") meg ilyesmi. Nagy vonzerő.

#734122 walex Előzmény: #734105

Tranzitország vagyunk, csakhogy ide hoznak vissza mindenkit, köszönhetően az idióta EU-s szabálynak.

#734117 walex Előzmény: #734106

Pont ezt beszéltük kollégákkal délután.

1000 euróról írnak több cikkben, amit állítólag kérnek az embercsempészek.

Akiknek ennyi pénze van pl. Afganisztánban, már majdnem királyok ott, hirtelen jött több tízezres tömeg, holott tavaly ennek töredéke volt, előtte meg pláne.