Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#734113 Boby. Előzmény: #734106

Szép mese volt, vissza egészen Bizáncig.Amúgy én európa párti vagyok,de nekem is eszembe jutott már,h. nem véletlen ez a hirtelen indult nagy áradat,mégha ezt az összeesküvés elméletet ebben a formában m@rhaságnak is gondolom.

#734109 Boby. Előzmény: #734104

" Lépcsőzetesen növekvő, 6 milliárd forintig

terjedő koncessziós díjat ajánl három dohánycég

a dohány-kiskereskedelmi ellátás

működtetésére. Az Imperial Tobacco

Magyarország Kft., a JTI Hungary Zrt. és a

Philip Morris Magyarország Kft. Akár tízszer

annyit fizetne, mint a jelenleg nyeregben lévő,

kormányközeli BAT Pécsi Dohánygyár Kft."

Háát skacok, már húzhattok a vérbe!Amit egyszer az udvarban eldöntöttek az úgy lesz, és punktum!Akkor kellett volna kinyitni a szátokat,mikor azt a 40-50.000.

üzlet tulajdonost, csöndben hagytátok kisemmizni,mert akkor még azt gondoltátok,h. nektek végülis mindegy,h. ki adja el a sz@rotokat.Elárulom,hogy a következő lépés az lesz, h. vagy eladjátok a licensz jogokat a sánta bácsinak és akkor lesz Mutyifilter Mo.-on, vagy nem adjátok el neki és húzhattok az országból.Amennyiben jól tudom,Mo-on már csak a Bat + a rokkanték gyártanak jelenleg.

#734108 hosszhuszár Előzmény: #734106

A zöme nem fizet....aki megfizeti, az meg tehetősebb.

akik 50-60 órát gyalogolnak, azok kinek fizettek? ezekből van sok...ez csak urban legend...

#734106 KawaBazsy Előzmény: #734088

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2015/06/a-harmadik-vilag-dorombol-europa.html

"Egy dolog viszont minden gondolkodó embernek gyanússá kell váljon:

A fekete és közel-keleti (valódi) migránsok 95 % -a képtelen lenne összeszedni az embercsempészek által megkövetelt összeget, így felmerül a gyanú, hogy bizonyos körök anyagi segítséget nyújtanak az Európába beözönlő messze vegyes etnikai összetételű bevándorlók embercsempészéséhez, szállításához és útnak indításához !"

#734105 Boby. Előzmény: #734088

Nyafiztok állandóan,közben nem veszitek észre a sikerket,h. Mo.-on a tehetséges emberek igenis viszik valamire!

m.blikk.hu/blikk_aktualis/lazar-dohanyosa-laptulajdonos-lett-2372131

" A Napi Gazdaság 49 százalékát

vásárolta meg Sánta János, a Continental

Dohányipari Csoport elnöke, a trafiktörvény egyik

legnagyobb nyertese – írta meg a valasz.hu."

Amúgy meg ez a bevándorlás addig lesz kérdés otthon,amíg ezek a "sánták" meg bénák rá nem jönnek,h. lehet pénzt csinálni a menekültekből...,no persze nem az ország,hanem a saját javukra.A kerítést se azért kezdik êpíteni,h. ne lehessen az országba bejutni,hanem h. ne lehessen onnan majd kijutni.Nekem ugyanis meggyőződésem,h. ugyan a déli határnál a helyi lakosság életét átmenetileg zavarják az idegen hordák,ugyanakkor ezeknek a menekülteknek nem cél, csupán tranzitország vagyunk.Mit akarnának itt,mikor innen még az erdélyi vendégmunkás is sikítva menekül vissza Romániába 2 hónap múlva,pedig ott állítólag elnyomásban van része.

#734104 Boby. Előzmény: #734088

Nyafiztok állandóan,közben nem veszitek észre a sikerket,h. Mo.-on a tehetséges emberek igenis viszik valamire!

m.blikk.hu/blikk_aktualis/lazar-dohanyosa-laptulajdonos-lett-2372131

" A Napi Gazdaság 49 százalékát

vásárolta meg Sánta János, a Continental

Dohányipari Csoport elnöke, a trafiktörvény egyik

legnagyobb nyertese – írta meg a valasz.hu."

Amúgy meg ez a bevándorlás addig lesz kérdés otthon,amíg ezek a "sánták" meg bénák rá nem jönnek,h. lehet pénzt csinálni a menekültekből...,no persze nem az ország,hanem a saját javukra.A kerítést se azért kezdik êpíteni,h. ne lehessen az országba bejutni,hanem h. ne lehessen onnan majd kijutni.Nekem ugyanis meggyőződésem,h. ugyan a déli határnál a helyi lakosság életét átmenetileg zavarják az idegen hordák,ugyanakkor ezeknek a menekülteknek nem cél, csupán tranzitország vagyunk.Mit akarnának itt,mikor innen még az erdélyi vendégmunkás is sikítva menekül vissza Romániába 2 hónap múlva,pedig ott állítólag elnyomásban van része.

14 óra alatt 668 határsé…

#734088 walex

14 óra alatt 668 határsértő a Tisza árterében csak Szegednél.

Azaz a napi 1000 fő lassan meglesz, brutális.

#734074 banyaiz Előzmény: #734066

Vidd el az osztrák határig őket ha már busz. :)

Szekszárd -Bonyhád - Duna háromszögben mozogva nem találkoztam még velük .

De lehet befosnék ha éjszakai horgászatról kiérkezve pl az ártéri erdőben összefutnék 30 négerrel amint éppen népvándorolnak. :)

Első lépésként vsz az kellene táborokba összegyűjteni erről egy eu-s megállapodás és ott ellenőrizni őket, honnan jöttek, milyen papírok stb stb. Ne az legyen, hogy egész eu-ban szabadon mászkálnak papírok nélkül.

De az, hogy mi egyoldalúan egyezményt mondunk fel ez hová vezet? Oké felfoghatjuk úgy is ezzel elősegítjük a probléma napirendre kerülését. De ezek a hátulról mellbe történeteink nem tetszenek nekem.

#734071 walex Előzmény: #734066

Vastagbőrösöknek és a Kétfarkúak kirándulhatnának egyet.

Kiskunhalas nagyon gáz lett, ráadásul szabadon mennek papírok nélkül csoportokban.

Nagyon helyes az egyezmény átmeneti felfüggesztése, remélem, olaszok is meglépik.

#734066 Sumér harcos Előzmény: #734063

fogalmam nincs hogyan lehet ezt megoldani humánus módon,nem is az én feladatom,nem én ülök ott.

engem az sem érdekel,hogy lesz kerités vagy nem lesz,de vmi megoldás kell.

azért ez egy kicsit több lesz lassan hisztéria,menstruálás jelzőktől.

nagyon egyszerű,nagyon szivesen segitek,hogy megtapasztald milyen ez itt délen....röszkén,tompán,kelebia,kiskunhalas...akár kunbaja is gondolom.

bemegyek halasra,szerzek egy tolmácsot,buszra teszek kezdetnek 50főt,letáboroztatom a házad előtt őket,aztán meglátjuk lesz-e hisztéria:)

van bőven jelentkező,mert ahogyan a számok mutatják, lehet jövőhéten még 10ezren jönnek,lépnek be.

#734063 banyaiz Előzmény: #734062

Nincsen rendben , de ez egy helyzet amit kezelni kellene.

Szerintem nem azzal, hogy egy előre borítékolható nemzeti konzultációt tartunk róla rakás pénzért, és azzal sem , hogy csak úgy egyoldalúan egyezményeket mondunk fel.

Az nyilván tarthatatlan nagy mennyiségű menekültnél, hogy az első eu-s országokba ahová beléptek a többiek visszatoloncolják őket százezerszámra.

Nyilván mikor ez ki lett találva akkor nem ilyen népvándorlásra szabályozták kérdést.

Ez egy probléma de miért kell úgy viselkednünk mintha éppen menstruálnánk, hisztéria, intézkedjünk , kerítés.

Mire mi itt kerítést építenénk ott azon a terepen , átjönne 10 millió menekült ha éppen az a szándéka.

#734062 Sumér harcos Előzmény: #734060

nincs nekem bajom ezzel az egésszel ,de küldöm oda ahol hiányolják őket itt az országban.

multhéten bemegyek Kiskunhalas belváros-teszek-veszek megyegetek-30as,15ös,20as csoportokban lődörögnek ott,rendkivül felemelő jelenség....

ez igy rendben van?

#734056 banyaiz Előzmény: #734054

Szerintem az értelmes reakció az lenne megszervezni a határon a begyűjtésüket, ennek az anyagi feltételeit biztosítani legyen elég ember jármű stb.

EU-ban pedig leülni tárgyalni arról, hogy mit kellene módosítani.

Ez a hisztériás vaddisznó viselkedés mint érdekérvényesítési mód nekem nem szimpatikus. Kerítéssel fenyegetőzünk , és egyezmények egyoldalú felmondásával.

Túl van pörgetve ez a téma mert végre találtak egy olyan feladatot amiben erőt lehet mutatni és azt, hogy megvédés van és ez találkozik a többség érzelmeivel.

Inkább az 1,3 mrd nemzeti konzultációra elbaszott pénzből szerveznék meg a menekültbegyűjtést. Erdőben hajkurássza őket néhány nyugdíjas polgárőr , közben hülye konzultációkra elmegy 1 mrd.

Még ha a bevándorlás tém…

#734054 walex

Még ha a bevándorlás témával csak a figyelmet akarják elterelni a Quaestorról, Tarsolyról, a brókerbotrányokról, bevándorlás témában igazuk van.

Aki nem hiszi, kiránduljon egyet pl. Kiskunhalason vagy a déli határ mentén és gyönyörködjön. A megélhetési liberális jogvédők nyávogása meg nem érdekel,ahogy 2010 előtt se érdekelt.

Rossz az EU-s szabályozás, rossz szabályra pedig választ kell adni. A régi tagállamoknak az az érdekük,hogy a menekülteket (nem mindegyik az) visszatolják hozzánk és ne hozzájuk menjenek, ugyanezért ment egykor napi szinten a rasszistázás, fasisztázás, hogy ne menjenek hozzájuk a tartalékaink, hanem maradjanak itt.

http://www.penzcentrum.…

#734002 Ibiza

http://www.penzcentrum.hu/otthon/most_milliokat_kaphatsz_ajandekba_ennyit_varnak_cserebe.1045233.html

ilyen f@szságokra mi szükség.. pályázz lakásra..hűtőre..mosógépre.. egy csomó pénz elmegy és nem a rászorultak kapják meg.. baromság.

Keressen mindenki normálisan és oldják meg a gondjaikat..

legyen normális jelzálog hitel..amikor a jelzálog tárgya maga a fedezet...elsétálás intézménye. a többi a bank és az ügyfél dolga..ha hüje haljon meg..ha a lúzer nem tudja fizetni a részletet akkor bukja el.. ez az élet a felnőtt élet része..tervezel döntesz..és egy kis szerencse.