FIT-be sikerült belevennem a nyitásban 34.84-en, így eddig egész szépen fedezi az SDRL minuszom...
FIT-be sikerült belevennem a nyitásban 34.84-en, így eddig egész szépen fedezi az SDRL minuszom...
Spinoff
"Gannett (NYSE:GCI) has wrapped a previously announced spinoff, into "new Gannett," a company which will hold print newspapers and associated properties, and TEGNA (Pending:TGNA), which will hold broadcast operations.
• Along with the previously determined moves, it creates its local-to-national 92-community news org, the USA Today Media Network."
ezzel mi történt? http://www.plus500.hu/Instruments/GCI
én meg egyéb okok miatt elhanyagoltam a tőzsdét és a 20% plusszaimból lassan nulla lesz. de szerintem nonszensz ez a görög para, ezért inkább elvesztem mindenemet, de el nem adom :D
Én példaértékűen nem csinálok semmit a pozicióimmal. Pedig sejtem, h a mai nap holnap folytatódni fog egy újabb zakóval.
bby az első ami kistoppolt, -6%-ban. Többi még várat magára, de ebay, EA is közel van (de legalább EA-nél +10% provitvédő a stopp :) ). Az alma meg b@ssza meg, stopom várja -7%nál.
Még van egy két pépör, de azok ráérnek.
Úgy érzem magam március eleje óta, mint Kőműves Kelemen.
Lassan felépül az egyenlegem, majd egy hét alatt visszaomlik minden hónapban. :S
sztm hívjuk meg a FB csoportba
:)))
Virtu vétel 22,71-en.
Áprilisban olvastam róla, tán Ibiza linkelte valahová a cikket.
Persze az olaj megindult délnek :D Na mindegy, kiülöm...
Az AAPL-t megtéphetnék már, unalmasan riszálja magát. :)
Most esik minden szinte nálam is.
Nekem a holland etf szóródott ki ma. Bár az annyira nem számottevő pozició volt.