Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#734001 banyaiz Előzmény: #733998

Ha már improvizálás, és kerítés téma.

Nézd meg a menekültügyet. 1,3 mrd-ért kampány, és kérdezősködés. Még le sem járt a határidő kérdőív visszaküldésre, nemhogy kiértékelték volna, de már intézkednek. Kerítés, egyezmény felmondás eu-val stb. Akkor minek kérdezősködnek ?

Függetlenül attól nekem mi a véleményem a kérdéseikről , a nemzeti konzultációról, a menekültügyről .

#733998 Ibiza Előzmény: #733995

olyan vagy mint móricka..mindenről az jut eszedbe..

az elvakult szurkolók nem igazán a meccset nézik.. a lényeg az a saját brigádnak fújjon a bíró..a másik oldalon mindegy mi történik.. Én soha nem tudtam így szurkolni.. ha szép gólt lőtt az ellenfél 30m-ről akkor elismertem.. néztek is rám furcsán a többiek.

nagyon nem izgat a te dolgod.. de gondolom te is a családodban állandó impróban vagy..

felnőtt emberek terveznek..és kihasználják az időközben bekövetkező változásokat..

a makacs meg tüzön vizen átviszi amit tervezett..függetlenül attól van e még értelme..

de nem érdekes..nincs is veled gond..lehet beépített ügynök szeretnél lenni.. talán te mondtad kellően korrupt vagy...(még ibiza kormány kapcsán) de hát sokan sokféle képpen életképesek..

#733995 banyaiz Előzmény: #733967

Ha sikerül úgy megfogalmaznia egyik mondat nem mond ellent a másiknak , szóval nem a papírforma jön , akkor még akár érdekelne is ez a része . Erre tényleg kíváncsi lennék. Mennyi volt ebből az improvizáció.

Mondjuk abból kiindulva , hogy lobbiztunk a 7%-os költségvetési hiányért 10-ben és amikor ezt nem engedték akkor indult a szabadságharc vannak kételyeim, hogy ez volt az eltervezett forgatókönyv.

#733994 banyaiz Előzmény: #733966

Kell a propaganda Tel Aviv- New York tengelynek.

Kértem iránymutatást a központból Mato és unortodoxia ügyben. Nem is tudták ki az . Mondták biztos valami bohóc lehet , nem érdemes vele sokat foglalkozni. De rám bízták saját hatáskörben ha úgy gondolom szidalmazzam. :)

Amúgy miből gondolod , hogy itt lájkolnák a dolgaimat, lehet szegény édesanyám csuklik emlegetik .

#733990 walex Előzmény: #733455

Az, hogy reggel (esetleg délben), este beteszek pár linket, az nektek napi 24 óra propaganda, mi? :)

Akkor nézzük a makacs tényeket, akkor ezt minek neveznéd? :)

Prospero hozzászólások időpontjai ebben a topicban:

2015.06.10.

17:22

19:09

19:23

21:53

22:15

22:17

22:22

22:26

22:33

23:00

23:06

23:09

23:10

23:32

23:34

23:44

2015.06.11

00:05

00:08

00:16

00:28

00:49

00:54

01:03

01:15

04:09

06:11

06:25

06:27

07:17

08:28

08:31

09:13

09:21

10:59

11:14

11:43

11:55

11:57

15:31

16:07

Feltételezve azt, hogy nem aludtál semmit (mert nincs annyi szünet, hogy rendesen aludni lehessen), 22.5 órán át nyomtad. Kemény meló lehet ez 3 műszakban. :)

Jobban teljesítesz te is, mint a cimboráid! :)

#733982 Kissherceg Előzmény: #733980

szabad piacot alakítanak ki, csak meghívásos rendszeren alapul. MLM országa vagyunk, nem véletlen...

#733980 Boby. Előzmény: #733979

Megkérdezném én,h. és ezt a szerencsejáték dolgot,miért nem az állam csinálja és miért engedünk át a kőzös pénzünkből évi sok mrd. forintot, egy vén cionista, usai trottyosnak...,de tudom ez, már "privát szféra",legalábbis mióta a gonosz,adócsaló,maffiozó korcsmárosoktól elrabolták a jogot.Én azért örülök,h. most biztos kezekbe folyik ez a pénz is.

#733979 Boby. Előzmény: #733872

" A fideszes Bánki Erik, a

szerencsejáték-törvény

módosításának

előterjesztője kifejtette:

javaslata célja az online

piac, a távszerencsejáték

szervezésének

megtisztítása. Indítványa

értelmében online

kaszinójátékot csak az

szervezhetne, aki

rendelkezik kaszinójáték-

szervezésre vonatkozó

koncesszióval."

m.napi.hu/ado/ki_jar_jol_az_online_szerencsejatekkal.599519.html

Ez a Bandy is milyen tehetséges....,no meg éhes is!Timike gondolom viszi a pízt rendesen, oszt köll az utánpótlás.De mit rosszmájúskodok itt,a cél a távszerencsejáték szervezésének a megtisztítása!Tudom nyafi,nyafi,nyafi,de nem nyafognék én ennyit,ha nem adnának rá okot.

Én nem bánnám, ha a mató…

#733975 tozsdenyul

Én nem bánnám, ha a matót zsenizök (makik és kisbabák) felsorolnák, hogy pontosan mely lépések voltak az unortodox lépések.

Bullshit nélkül, röviden, pontokba szedve.

#733967 Ibiza Előzmény: #733952

tök mindegy mint mond neked nem? ha azt mondja előre látta akkor azt mondod hazudik.. utólag igazolja magát.. ha azt mondaná amit vársz..mákja volt és azt sem tudta mit csinál..akkor na ugye te megmondtad...

Mellesleg csak gondolkodj el azon..usának milyen lépései voltak a válság kapcsán...ortodox..konvencionális? vagy unortodox..

Sorostól megtudhattuk a piacgazdaság az egyedüli egészséges folyamat.. amikor bedőltek a bankok ő volt az első aki állami segítségért röfögött... ez mi?

Eu-ba a válság okán felvitték a kamatot..usában 0ra? ez mi?

Usában nekiálltak pénzt nyomtatni..(és mégsem lett hiperinfla)és a játék valamint virtuális pénzeken "eszközöket" kezdtek el vásárolni.. sztaniol papírba csomagolt kutyaszarokat.. ezeket elsőre mindjárt eus barátaiknak nyomták el.. ez mi?

#733966 Ibiza Előzmény: #733949

nyomod azokat amiket olvastál.. pávatáncról beszélsz..jófejkedsz..mond Hercegnek csináljon lájk gombot mert azokat gyűjtenéd.

eléggé kevered a fogalmakat..pávatánc..miközben a világ ellen kellett menniük.. ma is utálják őket azért mert sikerült függetlenedni..és sikeresnek kell minősíteni a szabadságharcot...és ami a legnagyobb gondjuk a pénzügyi gyarmatosítóknak mások is átvették a receptet...a maffia ezért öli meg a lázadókat..nem azért megéri kinyírni az adóst..hanem, hogy a többiek tegyék amit kell..tejeljenek..és ne buta gondolatok szülessenek a fejükben.

sokan nem értik unortodox kifejezést.. leírtam nekik párszor nem megy át..

a gazdaságban új helyzetek vannak..nem tudták hagyományos (ortodox) pénzügyi axiómákkal kezelni..az hüje aki u.azt csinálja de más más eredményt vár (G. Gekko)...imf is már 10.szerre is u.azt javasolta de egyszer sem jött be a bajban lévő országokban..nagynehezen elismerték..

a gyengébbek kedvéért immáron 1000.szerre.

"unortodox Jelentése: nem ortodox, vagyis nem a bevett, dogmatikus előírásokhoz ragaszkodó, azoktól eltérő módszert követő."

#733952 banyaiz Előzmény: #733945

Pl arról szívesen meghallgatnám mennyire volt tudatos ez az út. Mennyire a körülmények kényszerítették. Milyen mértékben. Mert azért ez nem egy egyszerű út volt, körülmények miatt sem.

Pl ezt a magyar bankrendszer, magyar közműcégek vonalat mikor találták ki. Lenne még egy csomó ilyen érdekes dolog amiről ha értelmes beszédet lehetne tőle várni akkor nagyon lekötne.

Ha őszintén ezekről beszélne. Nem a politikai bullshit szöveg, hanem tényleg a valóság ahogy ő átélte. Mert azért nem akármilyen időket élt át.

#733949 banyaiz Előzmény: #733945

Ehhez az úthoz kellett szerencse is. Pávatánc közben ne fokozódjon a nemzetközi helyzet. Akkor hamar vége lett volna hóbortos dolgoknak.

De ha csak fele annyira feltalálónak érzi magát amennyit beszél róla, akkor a legnagyobb szerencséje, hogy nem egy zárt intézményben ápolják éppen. :)

Legalábbis én így látom .