Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#733824 Röné Előzmény: #733807

Igen, azt hiszem kellően megfelelő voltál ibiza számára :)))

Én nagyon nevetek most.... Beeeee :D

#733818 Boby. Előzmény: #733816

privatbankar.hu/agrar/ilyen-aron-le-se-szedik-a-fan-rohadhat-a-meggy-282725?nomobil=1

Azért a sok stadion, meg kereskedőház,meg mif@szom mellé legalább egy konzervgyárat fijjúg!Ha már ti vagytok a vidék kurmánya!Ha valaki egy kicsit szétnéz a világban,akkor sír ezeken az árakon.Értem én,hogy közmunkából,meg netto 100-ból nem tudnak az emberek drágábbat megvenni,de nyitva van az egész világ.Nem mindig csak azon kéne gondolkodni,hogy kitől mit lehet még elrabolni!

"Az NFM korábbi közlemén…

#733816 Boby.

"Az NFM korábbi közleményében azt írta: 400 új

munkahelyet teremt az intézkedés - a dohányos

szakszervezet szerint viszont mindeközben több

mint 1000 ember utcára kerül. A Dohányipari és

Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete

szerint országos szinten a dohányértékesítésben

foglalkoztatott mindegy 1000-1200 embernek

csupán a harmadára lesz szükség az új rendszer

felállásával. Tehát a legpozitívabb számítások

szerint is minimum 600 munkavállaló veszítheti

el jelenlegi pozícióját és biztos megélhetését."

1000 ember utcára kerül?!De lesz 400 új,elvtársak!Tessék mindennek a jó oldalát nézni!Az az 1000, úgysem értetett semmihez,tehetségtelenek voltak és abból éltek,hogy más egészségét rombolták.Persze a nagy kerálynak ehhez semmi köze,aki ilyet állít az csak valami sötêtben bújkáló ellenforradalmár lehet!Nincs igazam,elvtársak?!

"Az NFM korábbi közlemén…

#733815 Boby.

"Az NFM korábbi közleményében azt írta: 400 új

munkahelyet teremt az intézkedés - a dohányos

szakszervezet szerint viszont mindeközben több

mint 1000 ember utcára kerül. A Dohányipari és

Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete

szerint országos szinten a dohányértékesítésben

foglalkoztatott mindegy 1000-1200 embernek

csupán a harmadára lesz szükség az új rendszer

felállásával. Tehát a legpozitívabb számítások

szerint is minimum 600 munkavállaló veszítheti

el jelenlegi pozícióját és biztos megélhetését."

1000 ember utcára kerül?!De lesz 400 új,elvtársak!Tessék mindennek a jó oldalát nézni!Az az 1000, úgysem értetett semmihez,tehetségtelenek voltak és abból éltek,hogy más egészségét rombolták.Persze a nagy kerálynak ehhez semmi köze,aki ilyet állít az csak valami sötêtben bújkáló ellenforradalmár lehet!Nincs igazam,elvtársak?!

#733807 Margaretta Előzmény: #733803

Beeee

Kerestem a neten a devizatartalék alakulását, de neeeem találtam. Hátha valaki megtalálja.

Beeee

(Eléggé stílusos voltam?)

Pl. az mnb oldalán egy 2013-as irományt találtam erről.

#733804 Ibiza Előzmény: #733803

máá vicc is van

A szíriai menekült bemegy a kocsmába.

- Jó napot! Kérek egy deci pálinkát!

- Melyikből?

- A kerítésszaggatóból!

#733775 Euroman Előzmény: #733774

oda se lehet bekerülni, gondolom, csak pártajánlással....én még egyetlen közszférás pályázatomra még választ sem kaptam...gondolom a helyi fityesz irodán leellenőrzik a pályázót, mint a trafik mutyi elbírálása során....az, hogy soha egész életedben semlyik pártnak sem voltál sem tagja, de még szimpatinzánsa sem már nem elég....hithű janicsárokra van szükség.....lenne az a pénz, amiért hithűnek hazudnám magam:)

#733774 Sumér harcos Előzmény: #733760

közszféra....közigazgatás..

ezek az emberek,akik ebben dolgoznak,bármely szakirányban,ne ugráljanak nagy arccal....általában sokkal gyengébbek,mint versenyszférában dolgozó társaik....

elhagyhatja a közférát....de sokakat hallottam utána hogy versenyben nem feleltek meg,honapok multán mehettek,semmit nem tudnak...

bekerülnek sokan "rokonok" szisztéma alapján a közigazgatásba......azt hiszik a versenyben is ugy van....ott teljesiteni kell.

#733729 matgab Előzmény: #733727

https://hu.wikipedia.org/wiki/Angyal_Ádám

Angyal Ádám... Mekkora egy tetves országvesztő figura ez is...

1984–1990 között a Ganz-Danubius vezérigazgatója. Gyár bezárt 1991

1995-től 1996 júliusáig az Ikarus Járműgyártó Rt. igazgatósági elnöke. Tönkrement 1996.

1996-1999 között a Váltó-4 Libra Rt. igazgatója. Tönkrement

2000-2004 között a Dunaferr Rt. igazgatósági tagja. Ezt is tönkretette.

2004-2008 között a Nyírségvíz Zrt. igazgatóságának elnöke.

Gyakorlatilag ez az egy ember egymaga romba döntötte a magyar ipar jelentős százalékát.

Véletlenül zs vallású, véletlenül MSZMP-s KB tag, és MSZP-s háttérben játszó meghatározó vezér főprivatizátor.

Ma a XIII kerület díszpolgára, a Corvinuson tanít.

Ha ilyen emberek a rendszerváltáskor a poziciók helyett kötelet vagy golyót kaptak volna, akkor ma nem itt tartana az ország.

A Forbes-ban volt egy cikk az Ikarusról, onnan jutott ez a korábban is utált csávó az eszembe...