hűha :)) örülünk :)
hűha :)) örülünk :)
Holnapi bulájjal kapcsolatban: jó eséllyel mégis megyek...:)
Balaton és környéke pl? Siófokon Amigo nevű hely elég jó volt tavaly, de akik helyben ismertebbek, ők javasoljanak :)
benne vagyok természetesen :) Akinek van kedve regionális talit szervezni szóljon :D
Konszolidalast vallalok. Az nagyon megy, ugyanis azert fizetnek. :)
2. kor szept. vege? Az beleillene az emberek altal javasolt 1 tali / negyedevbe.
Banyaiz kolléga közel lakik hozzád :) Csinálunk mediterrán talit is majd délen :)) Egzotikus vidéken :)
Nem ott lakok, de közel nagyon! Ha erre jársz, szívesen látlak, csak elötte üzenet:-)
Múlt héten csütörtökön voltam Bonyhádon:)
Na látod ezért kell tőzsdézni! A sofőröket keményen meg kell fizetni, de hát egy nap alatt megkeresed a rá valót :D
Te vagy az császár, ott a helyem !! ;-)
már csak valami söfőrszolgálatot kell megszerveznem, v. egy kreatív stoppost felvenni, aki hazahoz Bp-re :D
oké, de tanyasi sör nincs véletlenül, ha lehetek pofátlan :DD
Off, Off nekem mindegy:-) Aki Bonyhád közelébe jár közületek, az bármikor bejöhet és megkostolhatja a jó tanyasi bort nálam! Nem sok van, de azért akad midíg legalább két fajta:-)
Amúgy nem ismerős a vw.
okés :D sok lenne az örömből, no meg a vacsi pénz se jön össze havonta :))
többesélyes a téma, az időjárás is beleszólhat
HA lehetőségem lesz, elmegyek mindenképpen az időt rászántam ;-)
más, a havonkénti tali túl sűrű, ezt tapasztalatból mondom a mi portálunkon is lefuttot már az a téma
negyed év szerintem, majd ha ez is lepukkan, maradnak az évfordulók :))
őőőőőőőőőőőő, oké de nem lesz korán, vagy korán megyek le :))
villa wéber ismerős?
szóval ottan fogok dolgozni
de ez már nagyon OFF
:)) ízléseddel nincsen gond :)
Reméljük köv alkalmakkor ráértek :) Pda azért jó lenne, de a sors lehet mást sorsolt néked :)
Bakker Bonyhád az kva közel van hozzám :-) Ha végeztél átjössz hozzám aztán beszélgetünk :-)