Azért ez könnyű +10% volt, nem? :)
Egy óvatosat én is 29,77-ről, bár idegenkedek tőle, sok ez az 50%. De adjuk meg az esélyt egy kis hype-nak szűk stoppal :)
Egyetértek, nekem is jobban tetszett volna. De egy "óvatos" pakkot számomra most megért.
Jó ez a kép, én még nem láttam :)
Ja, láttam Obama új karóráját :))
http://static6.businessinsider.com/image/550c1dd669bedd8e73f5c04f-1200-924/obama-fitbit.jpg
Csak az aggaszt, hogy elvileg egy minusz 10-15%-ban sem lenne semmi extrém innen.
Jobban tetszett volna egy vétel 20-22 körül ma, és pár hónap után eladni itt :))
úszom az árral. "Termelékenység szempontjából" szerintem 1-2 évig biztosan szép számokat fog hozni a cég, így akár még most is jó lehet. (btw hasonló véleményem miatt nem szálltam bele a WIZZ-be (+20-30%nál, és azóta ment még annyit).
AAPL technikalag szép képet mutat, vélemény róla? Nálam vétel.
dehogy mennek, anomália, olcsóak az olajos cégek, a rv-piaci korrekcioban szokäs szerint az amugy is gyengéket ütötték jobban
az az érdekes, hogy az olaj 60 míg a rig és a SDRL ára most ott van, mint kb. amikor 45-48 USD volt az olaj ára. CSődbe mennek 60-as olajár alatt??
én annyit látok, h. olaj jo ideje 1:1-ben mozog eurusd-vel, a kereslet-kínálati viszonyoktól teljesen elrugaszkodva
látványosan elvált egymástól az utóbbi 10 napban az olaj árfolyama és a rig.us, sdrl.us árfolyama, aminek egyelőre nem látom az okát.
ha vki érti, az szóljon!
ez a Virgin airlines eddig minden próbálkozót beszopatott úgy látszik.
Hát én is :D
Az elmúlt időszakban HP, VA bukóban kistoppolt, ebay és bbymeg nem indult meg eddig jóirányba. Szóval van mit fedezni.
ez mind szép eredmény, kívánom, h. a tradek többsége ilyen legyen!