Dehogy..nagyon is jó emberismerő vagyok de a pajtásod meg semmiképp.
a te fejedben.. a sas nem városi hanem nagyobb rálátása van a dologra.. az egér aki lent rohangál csak maga elé lát..
Amúgy épp mosd dolgozom egy témán egy sopronival aki eljött onnan mert elege volt abból mindig visszahúzták..egyszerűen csak jobbat akart..jobban dolgozni..jó mérnökember.. mondta sokat tanult itt.. itt inkább a pénzügyesekkel van gondja.
Már javult a helyzet de kistelepülésen még mindig két dologgal találkozom..
- vagy azonnal elfogadnak mindent mert városból jöttem.. hiába kérdezem pontosan mit szeretnének..esetleg még el is mondja..de amikor kérem írja le mailban akkor hetekig semmi.
- vagy azonnal megtámad valamelyik helyi okoska a megbeszélésen.. tudja megyek három könyvből készül ami akkor is ott van elötte amikor megyek..elmondja mi miért nem jó..mondom ok..de akkor mit javasol..vegyük jegzőkönyvbe..persze akkor sompolyog..
Én nyitott tárgyaló vagyok..nekem az üzlet ha a megrendelő elégedett..ha bizalom van akkor megmondja mekkora pénze van..én meg feltöltöm neki tartalommal.. nekem van egy haszonkulcs amivel dolgozom..alá csak ritkán megyek.. fölé sem mert az extraprofit az később visszahullik a fejedre..
Pontosan elmondom mihez értek.. alkalmazkodom a helyi igényekhez..de javaslok egy saját elképzelést.. a döntés az övék.
Azt nem szeretem ha csuklóztatnak 20milliós ajánlatra utána kinyögik ez nagyon drága mert 2 milliójuk van.. de meg sem próbáltak költségbecslést csinálni..
nem tudom pontosan most mennyi de régen 150 településsel volt kapcsolatunk..100most is van..de kb 40be járunk..régen jártam a 150et...van némi tapasztalatom.
Csak a környezetedben Sopron Sopronkőhida, Hódm. Celldömölk, Móvár, Kőszeg Szombathely, Kőszeg Sárvár..