minden regios bank zuhan, a törökök hatäsa miatt
grat!
en reg nem mozogtam teslaban, miutän nem jött le a 17x-es limitemre egy alkalommal, azota üldöztem a limitekkel, most meguntam, es most vettem belöle. Lehet, epp a te pakkodat :D
mi a franc van ezzel a szar PKO-val? 2 hete még 37,5 volt, most meg 30,5...
én azt mondom, aki az állam elől rejtegi a vagyonát, akinek karhatalom és bíróság van a birtokában- az rejtegetni fogja a tulajdonos társak elől is a pénzt, akiknek semmi eszközük nincs a vagyonuk védelmére.
Meg aztán sok potenciális bírság...
nekem inkább rejtett vagyon, vagyis biznisz lehetöség jut eszembe rola :)
"A Wal-Mart több mint 76 milliárd dollár értékű olyan eszközt birtokol, melyek a világ több részén, adóparadicsomokban helyezkednek el. Egy új tanulmány szerint a vállalatnak legalább 78 offshore leánycége van, és 2009 óta több mint 30-at alapítottak, melyek nem lettek megemlítve semmilyen adatszolgáltatásban."
Csak nekem jut erről a hírről eszembe az Enron?
SCTY-t szépen megdobta a CFO vétele. Irány ismét Észak?
HP-t figyelem 31 alatt
köszi, vettem én is (arra ácsingóztam hogy kicsit veszek 210 alatt, de lemaradtam :D)
bitcoin kitört! Aki nem fél töle nagyon és hozzáfér, egy probät megérhet, én vettem belöle plus500-on
MEA-t (2/3ad töltény) eladom, realizálom a felvásárlási hírre a hasznot.
azt a **** PKO-t hogy miért nem adtam el a múltkor 38 zloty körül...????!!
raiffeisen ma -3,5%-ban kezdett, most meg már +3,55%-on van... És még a magyar piacra mondják, hogy fejletlen...
nem jo a forditäs
Igen, en ertelmezesem szerint is a kiesö bevételt is figyelembe veve lesz rajta 25 milla eredmenyjavulas, ez lenne a logikus is
Tehat ezek a boltok össz kb ennyi bukot termeltek
Gap also said that it would eliminate about 250 corporate jobs this year at its headquarters in San Francisco and in New York and other locations nationwide. But it declined to say how many store employee positions would be lost. The company has about 141,000 full- and part-time employees worldwide, in about 1,600 company-owned and franchise stores.
Gap estimates that its cuts will trim about $300 million from annual sales. Gap will also incur one-time costs of approximately $140 million to $160 million, primarily in the second quarter, from lease buyouts, inventory write-offs and the costs associated with shrinking the corporate headquarters work force.
Beginning in 2016, Gap expects these changes together to generate annualized savings of about $25 million, it said.
Akkor ez összhatásában fog inkább 25 millió forint eredményjavulást eredményezni céges szinten, kb. ami lehet, de nem feltétlenül jó fordítás a szó szerinti költség megtakarítás...